İlk yıldönümümüzde kayınvalidemler bizde kalacak, ben bencil miyim?

Eşinde kutlama psikolojisi varsa eğer onlar gelmeden birkaç gün önce başbaşa bir yerlere çıkabilirsiniz. Taraflardan birinin ailesinde sağlık sorunu olması evlilikte genelde bu sorunlara yol açıyor. Başıma gelmedi bilmiyorum ama çok hoş gözükmüyor dışarıdan bu yaşanan şey. Ciddi bir rahatsızlık geçiriyor. Asansörlü bir evde otursalar daha iyi olurdu tabi ki. Kadıncağız da hasta hasta evine gitmek istiyordur. Ama siz karışmayın bu meseleye. Kayınvalide vefat ederse esas kayınpederin yalnız kalması sizi daha çok zorlayacak gibi duruyor. Allah şifa versin ne diyim.

Yıldönümü kutlamak olmazsa olmaz birşey değil. Sen sevmesen bile kadın eşinin annesi ve eşin tabiki şu durumda önce seni değil annesini düşünür. Bence aranızda olup bitenleri bir kenara bırakıp biraz merhametli olmaya çalış. Allah bilir tabi ama kadının fazla zamanı yok anladığım kadarıyla, bırak eşin evlatlık vazifesini yerine getirsin.

Hastalık var ailede şu an tabi ki eşinin morali iyi olmayacak, tabi ki sen kendini kötü ve yalnız hissedeceksin. Normal bir dönem değil çünkü. Bence yıldönümünü unut, eşinin yanında ol. kv'yi sevmeyebilirsin ama eşini seviyorsan onun için üzerine düşeni yapmalısın.

Bence bu dönemde yanlış bir şey yapar veya söylersen unutulmaz.

Evet bencillik.
Hayatımda çok fazla kanser hastası gördüm. Beyne metastaz yapan, ışın tedavisi gören bir hasta merdiven çıkamaz. Çok ağır geliyor halsizlikleri oluyor. Zaten çok ağrıları acıları oluyor bu durumda düşmanım olsa ben kapımı açarım.
Yıldönümünü çok düşünüyorsanız aynı gün kutlamazsınız öncesi yada sonrasında yaparsınız. İlla o saatte yapmak zorunda değilsiniz.
Adamın annesi canıyla uğraşırken tam gününde kutlamadık demen cidden bencillik.
Allah merhamet versin

Eşinizden neden boşanmak istiyorsunuz? Asıl mesele bu. Birinci yıldönümünüz elbette sizin için özel, bunu anlayabiliyorum. Seçenekler şunlar: O akşam dışarıda kutlayabilirsiniz, veya eğer maddi anlamda sizi zorlamayacaksa bir otelde akşam yemekli ve 1 gece kalmalı bir program organize edebilirsiniz (tek dertleri merdiven çıkmaksa onlar evde kendi kendilerine idare edebilirler) veya yıldönümünü bu sene onlarla birlikte evde kutlayabilirsiniz ya da diğer arkadaşların da dediği gibi onlar gittikten sonra başka bir gün kutlayabilirsiniz. Zira anlattığınıza göre Kv'nin sağlık durumu iyi değil ve sizin bir sonraki yıldönümünüzde kadın hayatta olmayabilir. Bu arada onların salonda yatması ve sizin düzeninizin bozulması konusunda yaşadığınız sıkıntıları çok iyi anlıyorum ama Asıl mesele siz eşinizden neden boşanmak istiyorsunuz? Son 4 aydır anneci tutumu ve sizin sıkça düzeninizin bu şekilde bozulması nedeniyle mi yoksa başka sebepler mi var?

Hastalık bu ya, bu gibi durumlarda siz de eşinize sormayın zaten, ne yani bi kişi istemiyor hasta yaşlı kapı dışında kalacak, var mı böyle bişey. Tedavisini olur gider evine. Yıldönümünü de sonra kutlarsınız, kaçmıyor.

Onu da sıkıştırmış araya, kıymetli olan oğlu bakmıyor, bizim başımıza kalıyor diye. Belki ailenin idare edileni o, bazen kıymetli sanıyoruz.

Doğru değil, eşim evlendiğimiz günden beri ana kuzusu ve cinsel hayatımız asla yok. Boşanmak isteme sebebim bu. Ve performansla alakası yok bu olayın, tamamen annesinin ona kocası gibi davranmasıyla alakası var. Psikolojik bir sorunu var ama annesiyle anormal bağını da kabul etmiyor. Sebebi bu, altınla olayın hiçbir alakası yok, kayınvalidemin bana tek yaptığı haksızlık o değil

İstediğiniz kadar haklı olun o kadın belki ölecek bir kaç ay sonra. Eşinizin gözünde aklanamazsınız. Rahatsız olduğunuz durumları anlayabiliyorum ama ölüm var.
Haklısınız ben dün gece öğrendim, zaten eşime de hiçbir şey söylemedim, sadece çok huzursuz oldum durumdan kendi kendime. Zaten bir şey söyleyebilsem eşime söylerdim, buraya gelip yazma sebebim kendimi kötü hissetmemdi… haklısınız, teşekkür ederim

Annem kanser olsa gözüm dünyayı görmez. Esım de yıldonumu dese eltim dese buz gıbı soğurum. 6 yıllık evliyim. Bence sağlık herseyın önündedir. Sız ınsanlıgınızı yapın derım.

9 gün idare edilir diye düşünüyorum. Bilmiyorum altın dışında ciddi bir sıkıntınız yok o konuda sizi haklı bulmuyorum.

Grip değil kadın kanser olmuş. Metastaz yapmış. Ne kadar yaşar belli değil.

Eşim evlendiğimiz günden beri ana kuzusu ve cinsel hayatımız yok, evlenmeden önce her şey normal, hep benimle ilgiliyken, annesinin psikolojik manipülasyonları ve tabii eşimin de karakteriyle her şey tepe taklak oldu. Ben eş olmadım, onu annesinden ayıran kişi oldum hem eşim hem annesi için. Ayda bir hep benim istememle oluyordu, annesinin hastalık sürecinden bahsetmiyorum asla bu durum ayrı ve özel farkındayım. Ama hastalık sürecinde de annesinin durumu başta çok çok iyiyken her akşam annesine gitmesi bile bana çok dokunuyordu, ben sürekli yalnız kaldım, hala da öyle. Evet bencilce ama misafir çağırsam “annem hasta ne misafiri”, birine gitsem “annem hasta ne gezmesi” vs oldu. Gidip görüşebileceğim tek kişi kendi ailem, onlar da çok yakın değiller, öyle

Kanser kadının beynine sıçramış, belki de bir daha hiç bir yıl dönümünüze mani olmayacak. Ana kuzusu erkeklerin bunu saklamak için aldığı özel eğitimler mi var? Yani nikah defterine imzayı atana kadar kişisel eğitmenlerle mi çalışıyor da bu huylarını fark etmiyorsunuz? Anneci olduğunu kesinlikle kabul etmeyen bir adamı boşamak mı istiyorsunuz baş başa yıl dönümü mü kutlamak istiyorsunuz anlayamadım ben.

Bu süreçte hamile kalmamaya dikkat edin. Evliliğiniz boşanmaya doğru gidebilir.

İnanın evlenmeden önve annesiyle anlaşamayan, sürekli kavga eden bi adamdı. Ben sürekli aralarını düzeltiyordum. Evlenmeden önce de annesini çok seviyor, o da beni çok seviyor sanıyordum. Buna kimse inanmıyor ama evlenmeden önce 8 sene beraberdik ve ana kuzusu değildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…