inatçı kilolarımıza elveda

çemensize bayılırıım

gelsn bilgilere :)

Slm kizlar esim interneti kapaticakmis bir sure giremeyebilirim bilginize...

çok üzücüü

poğaça olmasa daha iyiyms afiyet olsn cnmm

Kızlar sabah tartıldım 77,5 geldim iyi bir sonuc benim icin normal yememe dondum cunku

tebrikler bravooo
devaam

toparlarsın yılmk yokk

Temizlik bitti cok sukur aksam salata seftalu ve yogurt yedim yuruyusumu yaptim

harikasıın

tüh yaa

Kızlar şuan 1000 kl deyim bundan sonra birşey hemen belki 1 sade soda olabilir ama onunda kalorisi yok kendimi çok şişim akşama kadar birşey yemedim akşam cozuttum ben ya

Kızlar bu arada bizim buse nerelerde gören varmı buseb

Evet ya bnde merak ettim inan nerdesin busebbbb

burdayım kuzulaaar telden girmek zor

Kızlar ben cikayim esim gelir simdi hadi iyi geceler

iyi geceler tatlıım

menüm

sabah 9.00
2 yk yoğurt
3 ceviz
10 çiğ badem

öğle 14.30
1 kutu 200 ml light süt
10 çiğ badem
5 yerfıstığı
1 ceviz

akşam 16.00
1 yeşillikli lahmacun (221 kalori)
yarım bardak ayran

2 lt su
45 dk yürüyş

Kızlar ya biraz önce telefonum bozuldu kapandı açılmıyo tabletten girdim ama bu defa kocam bana akıllı tel almaz sabıkam cçok ya çaldırıyorum ya unutuyorum ilk defa telim bozuldu inşallah ddüzelir

Süpersin iyi geceler

Afiyet bal seker olsun cnm

Olcak bu iş olcak inşallah hepimiz hedefe ulaşacağız birbirimize destek olursak kilolar bizden korkar ve gider

inş yaa :)

Kızlar ya biraz önce telefonum bozuldu kapandı açılmıyo tabletten girdim ama bu defa kocam bana akıllı tel almaz sabıkam cçok ya çaldırıyorum ya unutuyorum ilk defa telim bozuldu inşallah ddüzelir

yapma bee

Süpersin iyi geceler

sağ ol tatlım :)

Günaydın kızlar işlere devam

Ohhhh bizim yerimize de yap cnm bizde yarin gdicez ins biyerlere kurban olayini halledelim ama bizi unutma bak oralarda merak ettik seni:)

Afiyet bal seker olsun cnm

sağ ol tatlımm :) yok unutmam burdayım :)

pengusss aramıza hoşgeldin yeni başladık ama güzel bir arkadaşlık kurduk birbirimize destek olarak hem kendimizi hem birbirimizi motive ediyoruz sen nasıl bir beslenme yapıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…