İyi tatiller o zamanağva ya tatile geldik kızlaaar
salı dönceem :)
buseb kız normalde öyledirde vücut kendini kaybetti benim kendini şaşırdı inşallah düzeldi artık
Oğluşum 25 aylık ikinci olana kadar 3 yaşını doldurur işte
Ben pastırmcıyım fümeyi sevmem o daha kalorili ya ondan herhalde ;-)
Kizlar bu arada ben diyetisyene de gdiorum bende yeme bozuklugu vardi 3 gun sok diyet yapip 4.gun ne bukduysam saldiriodum diyetisyenim de beni beslenme uzmanina yonlendirdi psikolog ayni zamanda bugun yine gdicem 2. Terapim cok iyi anlatio size de bilgi veririm:)
Slm kizlar esim interneti kapaticakmis bir sure giremeyebilirim bilginize...
Bu gün menüm
Sabah 8:00
1 domates
1 kibrit kutusu beyaz peynir
2 dal marul
2 ince dilim salam
1 adet zeytin
3 bardak çay
Öğle 12:00
1 büyük kase tarhana çorbası
1 kaşık pirinç pilavı
Ara 15:00
1 büyük fincan sade nescafe
Akşam 17:15
1 küçük tabak bezelye
1 küçük peynirli poğaça
1 limonlu soda
Ara 19:00
½ nar
3 bardak çay
Toplam 650-700 kalori arası
Kızlar sabah tartıldım 77,5 geldim iyi bir sonuc benim icin normal yememe dondum cunku
Ben sabah peynir 5 zeytin 2 dilim kizarmis tam bugady ekmegi 2 kayisi yedim dedim ya ben bi yandan da diyetisyene gdiorum die kadinin dediklerini 2 aydir uygulasaydim coktan kurtulmustum ama ben bi gun tok uc gun ac derken hayatimi mahvetiim 2 ogun sekkinde yemege devam simdilik
Temizlik bitti cok sukur aksam salata seftalu ve yogurt yedim yuruyusumu yaptim
Ne mutlu sana ben bugün sarma yaptım içi kaldı bi tencerede kuru dolma yaptım sonra da kayınvalidemi aradım haber vereyim dedim gerek yoktu ben bugün dolma yaptım dedi sinirlendim kendimize pisirdim bir sürü yedim şimdi çok pişmanım
Kızlar şuan 1000 kl deyim bundan sonra birşey hemen belki 1 sade soda olabilir ama onunda kalorisi yok kendimi çok şişim akşama kadar birşey yemedim akşam cozuttum ben ya
Kızlar bu arada bizim buse nerelerde gören varmıbuseb
Evet ya bnde merak ettim inan nerdesin busebbbb
Kızlar ben cikayim esim gelir simdi hadi iyi geceler
Olcak bu iş olcak inşallah hepimiz hedefe ulaşacağız birbirimize destek olursak kilolar bizden korkar ve gideryola cıkmadan sabah tartıldım -100 dahaaa :) 64.8 kg
Süpersin iyi gecelermenüm
sabah 9.00
2 yk yoğurt
3 ceviz
10 çiğ badem
öğle 14.30
1 kutu 200 ml light süt
10 çiğ badem
5 yerfıstığı
1 ceviz
akşam 16.00
1 yeşillikli lahmacun (221 kalori)
yarım bardak ayran
2 lt su
45 dk yürüyş
Ohhhh bizim yerimize de yap cnm bizde yarin gdicez ins biyerlere kurban olayini halledelim ama bizi unutma bak oralarda merak ettik seni:)ağva ya tatile geldik kızlaaar
salı dönceem :)
Gunaydin cnm bizim de son bi iki sey var bitti bitcek ins :)Günaydın kızlar işlere devam
Afiyet bal seker olsun cnmmenüm
sabah 9.00
2 yk yoğurt
3 ceviz
10 çiğ badem
öğle 14.30
1 kutu 200 ml light süt
10 çiğ badem
5 yerfıstığı
1 ceviz
akşam 16.00
1 yeşillikli lahmacun (221 kalori)
yarım bardak ayran
2 lt su
45 dk yürüyş
Tünaydın cnm aynen devam.Günaydın kızlar işlere devam
Olcak bu iş olcak inşallah hepimiz hedefe ulaşacağız birbirimize destek olursak kilolar bizden korkar ve gider
Kızlar ya biraz önce telefonum bozuldu kapandı açılmıyo tabletten girdim ama bu defa kocam bana akıllı tel almaz sabıkam cçok ya çaldırıyorum ya unutuyorum ilk defa telim bozuldu inşallah ddüzelir
Süpersin iyi geceler
Günaydın kızlar işlere devam
Ohhhh bizim yerimize de yap cnm bizde yarin gdicez ins biyerlere kurban olayini halledelim ama bizi unutma bak oralarda merak ettik seni:)
Afiyet bal seker olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?