biz bayağı uzun yıllardır beraberdik eskidende çok sıkntılarımız olurdu ama sana bunu yaptım sana şunu yaptım vs ler hiç olmadı aramızda aramıza maddi birşey sokmadık hiç..lakin bu bir senedir anamdan emdiğim sütü burnumdan getirdi..ailemde onu onu nasıl sever bilseler boyle şeyler dediğini yaptığını kahrolurlar..işi girdin g.tün başın ayrı oynuyorr diyor bana ya terbiyesiz..insan eşine nasıl böyle birşey der..her ay maaşın yarısı elimden alan insan ben seni parana tenezzül nü ettim diyor ya şaka gibi..inanın kafayı yemek üzereyimSes kaydının hukuki geçerliliği yok diye biliyorum ama ekran görüntüsü kanıt olabilir belki. Daha iyi bilen arkadaşlar cevaplar zaten.
Ben de eski eşimle evliyken güzel bi meslek sahibi olmuştum. Hep kafama kaktı sana ben emek verdim diye biraz da bu sebeptir zaten ayrılmamıza, beni yarış atı gibi görmüş, o yüzden arkamda durmuş. Neyse çok şeyler oldu bizde, çok çirkin şeyler...
Akıllı davran, böyle adamlardan bi b.k olmaz.
Canım annem benim ne umdu ne buldu..okadar severdiki eşimi 1 senedir bekliyorum sabrediyorum ama artık dayanamıyorum..desem ki durumumuz yok kendimizden kısıp yapıyorum oda yok iyi kazanıyoruz o zaman bu aç gözlülük niye..ya benim bildiğim kadınlar kocalarının başının etini yer bizde tam tersi senin anan böyle senin anan şöyle şaka gibi ya ben usandım artıkHadi ordan öküz sen yokken onlar vardı
Hayır bu konuda pasifsin kusura bakma
Zanedilmesi sadece kadınlara karşı tutumun bu
Eğer ihtiyacı var ise aileden birinin buda kişiyi hiçbir şekilde sarmayacaksa yardım etmek gerekir
Aile olanın bir anlamı olmalı
zaten söylemiyorum ki asla..ben biliyorum sen yapıyosun diyorYardım edin ama haberi olmasın .Madem ki laf anlamayacak saklayın.
konuşmaz olurmuyuz hiç..benim aileme nasıl düşkün olduğumu ilerde işim olunca kardeşlerim için birşeyler yapmak istediğimi ailemin durumunun çok iyi olmadığı defalarca konuştuk bana destek bile verdi..2 hafta öncesine kadar kardeşimin adı x olsun..ben x i çok seviyorum çok efendi dürüsttür ilerde evlenirse onun için elimden geleni yaparım diyende kendisi...e o zaman bu yaptıkların nee evlenmeden önce hiç bu konuları konuşmadınız mı?
nasıl izin vermemeliyim..ağzına bant çekmek lazım yada o dilini çekip ağzından koparmak lazım dilinden zehir akıyor adamın...ailesinin ağzı ile konuşuyor hep..annemin acayip gıcığını kapıyor..bir kere yine küfürler hakaretler etti bana evden kovdu aylık evliydik ailemin evine gittik kaldım beni geri göndermediler arkamda durdular die ailem suçlu oldu..benim paramda gözleri varmış boşanmamı istiyorlarmış bu yüzden...çok ağır şeyler bunlar ya dayanamıyorum artıkAilenize küfür etmesi ne demek ya? Çok ayıp ve kaldırması zor bir şey. Zaman geçince onların yüzüne karşı da saygısızlıkları olacak gibi duruyor. Bence çok ciddi bir konuşma yapmalısınız. Bunun önünü almazsanız bu şekilde nasıl devam edecek? Bu durum evliliği temelinden sarsan bir şey. Çünkü saygı duymuyor. Sizin kazandığınız paraya ne hadle karışıyor bu şekilde. Kendinize güvenin, sınırları çizin ve asla hakaret etmesine izin vermeyin.
Küfür eden adamdan eş olmaz üstelik daha yeni evli sayılırsınız, saygısı yok size, saygı yoksa sevgi de yok. Çocuk yoktur umarım düşünmeyin de bence. Ses kaydı sizin aleyhinize dönebilir ama ekran görüntüsü işinize yarar Allah yardımcınız olsunarkadaşlar merhaba..sizlere bir sorum olacak daha doğrusu sorularım..
1 senelik evliyim..evlenirken ailemin maddi durumu çok müsait olmadığından bana pek birşey yapamadılar..yapamadılar dediysem çeyizim tamdı kınamı yaptılar altınımıda taktılar sadece büyük eşya almadılar ki bizim buralarda kimse almıyor alan da kendi isteği ile durumu varsa alıyorlar..eşiminde çok iyi bir işi var..bende evlendikten sonra çok çok iyi bir işe girdim yani kısaca evimize ciddi miktarda para giriyor..ailem beni okuttu meslek sahibi etti tek kuruş bile yardımım olmadan onlara evlendim ki benden bir beklentileri de yok...ben okurken kardeşim gidip çalıştı maddi olanaksızlıklardan dolayı dışarda okuyordum babam yetişemiyordu hem bana hem eve her neyse..dediğim gibi bunlara rağmen çeyizimi de yaptılar altınımı da taktılar sadece büyük eşya almadılar bana..benimde kardeşlerim okuyor şimdi ayda gönderdiğim 100 200 tl nin lafını yapıyor bana ya millet tanımadığı öğrencilere bile o kadardan fazla burs veriyor..adamın resmen dilinden zehir akıyor ya yılan gibi sokuyor ınsanı sözleri ile...bir senedir duymadığım hakaret duymadığım küfür hem bana hem aileme kalmadı...onur gurur kırıcı şeyler...yaptığı herşeyin minnetini etti ediyor..aileme yardım ediyorsam ki kendi kazancımla kendi emeğimle ediyorum bir lira onun kazancını vermiyorum..annemede maddi olarak vermiyorum eksik birşeyi varsa alıyorum bazen o kadar...o kadarcıkta hakları yok mu uzerimde...istiyor ki biz sefa içinde yaşarken onlar orda sürünsün..ailemin onunde sesi çıkmaz eğilir ellerini öper arkalarından etmediği küfür kalmaz ben artık kaldıramıyorum..desem ki ailesiden yardım istiyim ama boş zaten onlarda böyle düşündüğü için biz bu hale geldik...
kızlar bana bir akıl verin ben mala bağladım iyice..boşan diyeceksiniz ama başka önerilere ihtiyacım var onu zaten düşünüyorum..adam terbiyesiz edepsiz hayatımda duymadığım işitmediğim şeyler duydum işittim ondan 1 senede..karısının namusuna bile laf eden bir adam..
not: son soylediği herşeyi kayda aldım..attığı msjlarında ekran görüntüsünü aldım işe yarar mı??
konuşmaz olurmuyuz hiç..benim aileme nasıl düşkün olduğumu ilerde işim olunca kardeşlerim için birşeyler yapmak istediğimi ailemin durumunun çok iyi olmadığı defalarca konuştuk bana destek bile verdi..2 hafta öncesine kadar kardeşimin adı x olsun..ben x i çok seviyorum çok efendi dürüsttür ilerde evlenirse onun için elimden geleni yaparım diyende kendisi...e o zaman bu yaptıkların ne
Çok haklısınız küfür etmesine siz nasıl engel olabilirsiniz ki adam hadsizse siz ne yapabilirsiniz boşanmanız tek çare bu durumdanasıl izin vermemeliyim..ağzına bant çekmek lazım yada o dilini çekip ağzından koparmak lazım dilinden zehir akıyor adamın...ailesinin ağzı ile konuşuyor hep..annemin acayip gıcığını kapıyor..bir kere yine küfürler hakaretler etti bana evden kovdu aylık evliydik ailemin evine gittik kaldım beni geri göndermediler arkamda durdular die ailem suçlu oldu..benim paramda gözleri varmış boşanmamı istiyorlarmış bu yüzden...çok ağır şeyler bunlar ya dayanamıyorum artık
sen benim söylediklerimi bana söylersen ben seni öldürürüm diyor bana utanmaz birde..hayır maddi durumumuz çok iyi kendi emeğimi veriyorum birde onunkini de değil..geçen kandil oruç tutan adam bu kandil gecesi zil zurna sarhoştu ne dini ne imanı allah aşkına..dini olan adam bunları yapar mısiz de ona küfür edin. o size saydırıyor siz niye susuyorsunuz? senin de anan baban insan olsaydı da senin gibi evlat yetiştirmeselerdi aç köpek gözün doysun diyebilirsiniz mesela.
müslüman biriyse ağzını açınca allah kuran dilinden düşmüyor millet tanımadığına hayır yapar sen benim aileme verdiğime bile karışıyorsun ne aşağılık adamsın tarzı konuşun belki utanır.
Hiç gerek yok o seviyeye inmeye, konu sahibi terbiyesini hiç bozmasın yoksa işler daha çirkinleşir en güzeli asil duruşu bozmadan adamı hayatından çıkarmaksiz de ona küfür edin. o size saydırıyor siz niye susuyorsunuz? senin de anan baban insan olsaydı da senin gibi evlat yetiştirmeselerdi aç köpek gözün doysun diyebilirsiniz mesela.
müslüman biriyse ağzını açınca allah kuran dilinden düşmüyor millet tanımadığına hayır yapar sen benim aileme verdiğime bile karışıyorsun ne aşağılık adamsın tarzı konuşun belki utanır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?