Senden tazminat bile ister bak görürsün, benimki öyle yaptı çünkü. Kesin bişey ister. Aç çünkü bu adamlar.boşanmayı istiyorum ama nasıl pislik çıkmadan olacak onu bilmiyorum
bende aynı anneme çekmişim o konuda..biri canımı yaksa bile yüzyüze bakacaksak eğer içime atarım..ama sanırım artım kaldıramıyordum sabaha kadar uyamadım televizyon açık kaldı..başka bir ilde kalıyorum işim gereği evden gelen en ufak çıtırtıda irkiliyorum..galiba benimde psikolojim iyi değil bazen onunla konuşuken kalp krizi geçircek gbi oluyorumO sıkar biraz..bende öyle yetiştirilmedim. Hatta çok kızardım anneme beni niye bu kadar naif yetiştirdi diye. Hakkımı arayamayan,yüzüme yalan söylense yutan biriydim. Kaybetme korkusundanmış hep. Ne zaman vazgeçtim,kararttım gözümü,ne olacaksa olsun dedim,o zaman işler değişti. Siz çok yenisiniz daha. Az biraz zaman grçsin sizde açarsınız gözünüzü. Peki sizde o kadar sabır varmı,değermi ömrünüzden geçen zamana..çalışıyormuşsunuz birde. Oturun konuşun,olmuyorsa da boşverin gitsin. Uğraşmaya değmez
tırnaklarımı çıkarsam nolucaktı ki dayak yicektim...sırf bu kadar yüz göz olmamak dayak yememek adına sustum ki susmama rağmen birkaç kez üzerime yürüdü bacağıma kafama vurdu...karşıda edpsiz bir insan varsa ne susmak çare ne konuşmak onu anladımHep hatayı ilk yanlışta tırnaklarımızı çıkarmamakta yapıyoruz. Susup alttan alınca kendilerini bir sey sanıyorlar. Artık ipleri elinize alın bir söylerse beş isitsin. Ailenize laf mı saydı verdiği harçlığı önüne atın. İsinizle ilgili laf mı saydı ona para vermeyin harcama yapacaksanız kendiniz yapın. Sakın sinmeyin. O mükemmel erkek değil ezigin teki. Sizi üstün görmeye başladığı için aşağı çekmeye çalışmış. Çaresiz eziklik sendromu.
para konusundaki fikirlerine tamamen katılıyorumSen hatayı ona gerçek maaşını söylerek yapmışsın.Bak tatlım ben kadınların güçlü olmasından, kendi ayakları üzerinde durmasından yanayım eyvallah sende güçlü ve ayakları üzerinde duran bir kadınsın. Ben herzaman o inandığımız güvendiğimiz adamların değişebileceğine inanıyorum heh sırf bu sebepten kıyıda köşede zor günler için biriktirdiğin 3-5 liran bence olmalı. Madem senin eşin böyle biri ona gerçek maaşını söylemeyecektin. 3000 liramı alıyorsun 2700 alıyorum diyecektin kalan 300 lirayı kendin için ayıracaktın. Tamam kabul ediyorum doğru değil bu evlilik birliğine aykırı ama bu adam bunu hakkediyor.Ne demek ailene küfretmek.Benim ailemi sevmeyen beni de sevmesin.Benle yatmasın, benle sevişmesin!!!!!
kamu çalışanıı olduğum için maşımı biliyor göreve başlamadan sormuş öğrenmiş etraftan..şükürler olsun ki işim var yok ne yapardım kim bilir..haklısınız insanın köşede parası olmalı ama elimde birşey kalmıyorSen hatayı ona gerçek maaşını söylerek yapmışsın.Bak tatlım ben kadınların güçlü olmasından, kendi ayakları üzerinde durmasından yanayım eyvallah sende güçlü ve ayakları üzerinde duran bir kadınsın. Ben herzaman o inandığımız güvendiğimiz adamların değişebileceğine inanıyorum heh sırf bu sebepten kıyıda köşede zor günler için biriktirdiğin 3-5 liran bence olmalı. Madem senin eşin böyle biri ona gerçek maaşını söylemeyecektin. 3000 liramı alıyorsun 2700 alıyorum diyecektin kalan 300 lirayı kendin için ayıracaktın. Tamam kabul ediyorum doğru değil bu evlilik birliğine aykırı ama bu adam bunu hakkediyor.Ne demek ailene küfretmek.Benim ailemi sevmeyen beni de sevmesin.Benle yatmasın, benle sevişmesin!!!!!
E susmaniza rağmen dövmüş. Bu işin rengini değiştirir. Ben bosan demeyecegime dair karar almıştım. Yine demeyeceğim. Ama sizi ona bağlayan bir şey kalmamış. Ekonomik özgürlüğünüz var. Psikolojik ve fiziksel şiddet de varmış. Siz olsanız ne derdiniz? Sizce bunun çözümü var mıdır? Birden nereden ilham gelecek? Ben şiddet olduğunu bilmiyordum o yorumu yaparken. Daha sert yazardım. Evlendiniz diye elin psikopatini bir ömür cekmeyin isterseniz. Seçim sizin.tırnaklarımı çıkarsam nolucaktı ki dayak yicektim...sırf bu kadar yüz göz olmamak dayak yememek adına sustum ki susmama rağmen birkaç kez üzerime yürüdü bacağıma kafama vurdu...karşıda edpsiz bir insan varsa ne susmak çare ne konuşmak onu anladım
işim gereği başka ilde görev yapıyorum zaten yok oluşum dahada çıldırtıyor onu keyfine bakıyorsun diyor..tek başına neler çektiğimi o biliyor burda.....zevkte sefada olan kendisi bunu söylerken bile sarhoş nerden geldiği belli değil üstelikyok olsana bi süre,
napacak bakalım
işi yokuşa sürecek blmiyoryum ben..öldürürümler başlıcak inanın gözümü kararttım ölüm galiba bana kurtuluş olacak..boşansam bile rahata ermeyecem ki onu gözünde boşananlar namussuzmuş çünküE susmaniza rağmen dövmüş. Bu işin rengini değiştirir. Ben bosan demeyecegime dair karar almıştım. Yine demeyeceğim. Ama sizi ona bağlayan bir şey kalmamış. Ekonomik özgürlüğünüz var. Psikolojik ve fiziksel şiddet de varmış. Siz olsanız ne derdiniz? Sizce bunun çözümü var mıdır? Birden nereden ilham gelecek? Ben şiddet olduğunu bilmiyordum o yorumu yaparken. Daha sert yazardım. Evlendiniz diye elin psikopatini bir ömür cekmeyin isterseniz. Seçim sizin.
sinirle söyledim diyor ama nafile demek ki kafasında kurmuş ne zmandır bunları..ben tüm suçu annelerde görüyorum..boyle hastalıklı bireyler yetiştirp milletin başına bela ediyorlar...hepsini mübarek günde allaha havale diyorum....Siz yazmışsınız ama ben boşanın diyeceğim herşeyi geçin ama karşısının namusuna iftira atan bi sözde adamla aynı yatağa girilmez
Başka ilde görev yapiyormussunuz. Bu iyi bir şey sizin için. Evliyken de namusunuzu sorguluyor ama. Onun safsatalarina göre iş yapmayın. Aynı evde olmamak büyük şans sizin için su an. Cesaretinizi toplamaniz lazım.işi yokuşa sürecek blmiyoryum ben..öldürürümler başlıcak inanın gözümü kararttım ölüm galiba bana kurtuluş olacak..boşansam bile rahata ermeyecem ki onu gözünde boşananlar namussuzmuş çünkü
Yok artıkkk, saçmalıyorsun.işi yokuşa sürecek blmiyoryum ben..öldürürümler başlıcak inanın gözümü kararttım ölüm galiba bana kurtuluş olacak..boşansam bile rahata ermeyecem ki onu gözünde boşananlar namussuzmuş çünkü
telefonlarını açmasan,konuşmasan hiç çıldırsa,işim gereği başka ilde görev yapıyorum zaten yok oluşum dahada çıldırtıyor onu keyfine bakıyorsun diyor..tek başına neler çektiğimi o biliyor burda.....zevkte sefada olan kendisi bunu söylerken bile sarhoş nerden geldiği belli değil üstelik
biz bayağı uzun yıllardır beraberdik eskidende çok sıkntılarımız olurdu ama sana bunu yaptım sana şunu yaptım vs ler hiç olmadı aramızda aramıza maddi birşey sokmadık hiç..lakin bu bir senedir anamdan emdiğim sütü burnumdan getirdi..ailemde onu onu nasıl sever bilseler boyle şeyler dediğini yaptığını kahrolurlar..işi girdin g.tün başın ayrı oynuyorr diyor bana ya terbiyesiz..insan eşine nasıl böyle birşey der..her ay maaşın yarısı elimden alan insan ben seni parana tenezzül nü ettim diyor ya şaka gibi..inanın kafayı yemek üzereyim
evet aynı evde olsak şu an belki yaşamıyor bile olabilirdim..aynı evde değilim ama 3 4 saat uzak bir mesafedeyim kafasına estikçe geliyor aynı evde olmamamın bir anlamı kalmıyorBaşka ilde görev yapiyormussunuz. Bu iyi bir şey sizin için. Evliyken de namusunuzu sorguluyor ama. Onun safsatalarina göre iş yapmayın. Aynı evde olmamak büyük şans sizin için su an. Cesaretinizi toplamaniz lazım.
Nanköre bak sen çalışıp kendi parandan veriyormuşsun zaten ona ne oluyor sakın ezik durma karşısında bak cok yeni evlisin kuzum nasıl alışırsa öyle devam eder.arkadaşlar merhaba..sizlere bir sorum olacak daha doğrusu sorularım..
1 senelik evliyim..evlenirken ailemin maddi durumu çok müsait olmadığından bana pek birşey yapamadılar..yapamadılar dediysem çeyizim tamdı kınamı yaptılar altınımıda taktılar sadece büyük eşya almadılar ki bizim buralarda kimse almıyor alan da kendi isteği ile durumu varsa alıyorlar..eşiminde çok iyi bir işi var..bende evlendikten sonra çok çok iyi bir işe girdim yani kısaca evimize ciddi miktarda para giriyor..ailem beni okuttu meslek sahibi etti tek kuruş bile yardımım olmadan onlara evlendim ki benden bir beklentileri de yok...ben okurken kardeşim gidip çalıştı maddi olanaksızlıklardan dolayı dışarda okuyordum babam yetişemiyordu hem bana hem eve her neyse..dediğim gibi bunlara rağmen çeyizimi de yaptılar altınımı da taktılar sadece büyük eşya almadılar bana..benimde kardeşlerim okuyor şimdi ayda gönderdiğim 100 200 tl nin lafını yapıyor bana ya millet tanımadığı öğrencilere bile o kadardan fazla burs veriyor..adamın resmen dilinden zehir akıyor ya yılan gibi sokuyor ınsanı sözleri ile...bir senedir duymadığım hakaret duymadığım küfür hem bana hem aileme kalmadı...onur gurur kırıcı şeyler...yaptığı herşeyin minnetini etti ediyor..aileme yardım ediyorsam ki kendi kazancımla kendi emeğimle ediyorum bir lira onun kazancını vermiyorum..annemede maddi olarak vermiyorum eksik birşeyi varsa alıyorum bazen o kadar...o kadarcıkta hakları yok mu uzerimde...istiyor ki biz sefa içinde yaşarken onlar orda sürünsün..ailemin onunde sesi çıkmaz eğilir ellerini öper arkalarından etmediği küfür kalmaz ben artık kaldıramıyorum..desem ki ailesiden yardım istiyim ama boş zaten onlarda böyle düşündüğü için biz bu hale geldik...
kızlar bana bir akıl verin ben mala bağladım iyice..boşan diyeceksiniz ama başka önerilere ihtiyacım var onu zaten düşünüyorum..adam terbiyesiz edepsiz hayatımda duymadığım işitmediğim şeyler duydum işittim ondan 1 senede..karısının namusuna bile laf eden bir adam..
not: son soylediği herşeyi kayda aldım..attığı msjlarında ekran görüntüsünü aldım işe yarar mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?