İnsan değil YILAN ile evlenmişim....

Sen hatayı ona gerçek maaşını söylerek yapmışsın.Bak tatlım ben kadınların güçlü olmasından, kendi ayakları üzerinde durmasından yanayım eyvallah sende güçlü ve ayakları üzerinde duran bir kadınsın. Ben herzaman o inandığımız güvendiğimiz adamların değişebileceğine inanıyorum heh sırf bu sebepten kıyıda köşede zor günler için biriktirdiğin 3-5 liran bence olmalı. Madem senin eşin böyle biri ona gerçek maaşını söylemeyecektin. 3000 liramı alıyorsun 2700 alıyorum diyecektin kalan 300 lirayı kendin için ayıracaktın. Tamam kabul ediyorum doğru değil bu evlilik birliğine aykırı ama bu adam bunu hakkediyor.Ne demek ailene küfretmek.Benim ailemi sevmeyen beni de sevmesin.Benle yatmasın, benle sevişmesin!!!!!

bende aynı anneme çekmişim o konuda..biri canımı yaksa bile yüzyüze bakacaksak eğer içime atarım..ama sanırım artım kaldıramıyordum sabaha kadar uyamadım televizyon açık kaldı..başka bir ilde kalıyorum işim gereği evden gelen en ufak çıtırtıda irkiliyorum..galiba benimde psikolojim iyi değil bazen onunla konuşuken kalp krizi geçircek gbi oluyorum

tırnaklarımı çıkarsam nolucaktı ki dayak yicektim...sırf bu kadar yüz göz olmamak dayak yememek adına sustum ki susmama rağmen birkaç kez üzerime yürüdü bacağıma kafama vurdu...karşıda edpsiz bir insan varsa ne susmak çare ne konuşmak onu anladım

para konusundaki fikirlerine tamamen katılıyorum
acı ama gerçek

kamu çalışanıı olduğum için maşımı biliyor göreve başlamadan sormuş öğrenmiş etraftan..şükürler olsun ki işim var yok ne yapardım kim bilir..haklısınız insanın köşede parası olmalı ama elimde birşey kalmıyor

Kontrolcü bir erkek daha. Seni, hayatını, kararlarını ve paranı kontrol etmeye çalışıyor. Hayır egosun tatlın edıyor. Ben eşlerın bırbırını hayatına bu kadar müdahale de bulunmasını doğru bulmuyorum. Sizde ödün vermeyın, küfür edıyormus bır de barzo. Mamut avlamaya falan da çıkıyordur bu.

Erkek de olda, karısıı aynını yapsa aynısını derim!

E susmaniza rağmen dövmüş. Bu işin rengini değiştirir. Ben bosan demeyecegime dair karar almıştım. Yine demeyeceğim. Ama sizi ona bağlayan bir şey kalmamış. Ekonomik özgürlüğünüz var. Psikolojik ve fiziksel şiddet de varmış. Siz olsanız ne derdiniz? Sizce bunun çözümü var mıdır? Birden nereden ilham gelecek? Ben şiddet olduğunu bilmiyordum o yorumu yaparken. Daha sert yazardım. Evlendiniz diye elin psikopatini bir ömür cekmeyin isterseniz. Seçim sizin.

yok olsana bi süre,
napacak bakalım
işim gereği başka ilde görev yapıyorum zaten yok oluşum dahada çıldırtıyor onu keyfine bakıyorsun diyor..tek başına neler çektiğimi o biliyor burda.....zevkte sefada olan kendisi bunu söylerken bile sarhoş nerden geldiği belli değil üstelik

Vay be kardeşime eğitimi için yolladığım paraya laf edecek ha?

Kardeşim yok ama ablam abim var. Eğer bir gün zaruri ihtiyaçları olursa gereken her türlü yardımı yaparım sizin yaptığınız gibi. Bunda anormal bir şey yok. Keyifleri için değil sonuçta.

işi yokuşa sürecek blmiyoryum ben..öldürürümler başlıcak inanın gözümü kararttım ölüm galiba bana kurtuluş olacak..boşansam bile rahata ermeyecem ki onu gözünde boşananlar namussuzmuş çünkü

Siz yazmışsınız ama ben boşanın diyeceğim herşeyi geçin ama karşısının namusuna iftira atan bi sözde adamla aynı yatağa girilmez
sinirle söyledim diyor ama nafile demek ki kafasında kurmuş ne zmandır bunları..ben tüm suçu annelerde görüyorum..boyle hastalıklı bireyler yetiştirp milletin başına bela ediyorlar...hepsini mübarek günde allaha havale diyorum....

Başka ilde görev yapiyormussunuz. Bu iyi bir şey sizin için. Evliyken de namusunuzu sorguluyor ama. Onun safsatalarina göre iş yapmayın. Aynı evde olmamak büyük şans sizin için su an. Cesaretinizi toplamaniz lazım.

Yok artıkkk, saçmalıyorsun.
Böyle bi mal yüzünden ölümümü düşünüyorsun.
En olmadı verirsin eline uç beş kuruş sadakam olsun der çeker gidersin.
Yapma, bir yıldır ben de çok git gel yaşadım, adam düşmedi yakamdan, aynı şekilde aileme bana uçan kuşa küfür etmeler bizde de vardı. O saçma şeyi ben de düşündüm. Ama inan çok yanlış. Hayat çok güzel, garanti bi işin var, çekme bu adamı.

telefonlarını açmasan,konuşmasan hiç çıldırsa,
ne kadarlık mesafe aranız? çıkar gelir mi? şiddet olay çıkarır mı,
insna net bi şekilde boşanmaya lkarar veririse bi şekilde halleder canım,
sen boşanma konusunda kararlı değilsin bu net ama bu şekilde de delirrisin ben de sorunlar yaşıyorum a diyorum b diyor,
hafatsonu çıldrıdım ilk defa kesin konuştum boşanalım olmuyor diye, i

Ay kusura bakma da koca dediğim kişi bana toton başın ayrı oynuyor diyecek ben de susacağım öyle mi? Kocalıktan azat ederim, keyfime bakarım. Yapamadım mı, maaşımdan 1 kr vermem o zaman. Hata sende, bu kadar sessiz kalırsan tepene çıkar tabii. Arsız çünkü.

evet aynı evde olsak şu an belki yaşamıyor bile olabilirdim..aynı evde değilim ama 3 4 saat uzak bir mesafedeyim kafasına estikçe geliyor aynı evde olmamamın bir anlamı kalmıyor

Nanköre bak sen çalışıp kendi parandan veriyormuşsun zaten ona ne oluyor sakın ezik durma karşısında bak cok yeni evlisin kuzum nasıl alışırsa öyle devam eder.
Paşaya bak sen eşi çalışsın kendi laf etsin yerinde olsam 1 tl bile esimede vermem eve de katkida bulunmam bir süre almasını bildiysen erkek olarak bana bakmasını da bileceksin farzetki calismiyorum de bakalım.
Ne diyecek?
Bende çalışıyor olsaydım senin yaptığını yapardım 200 tl ne ki sanki maaşını ellerine sayıyorsun eşin çok saygısız kendi ailesi zorda olsa ellerine döker ama parayı.
Hiç takılma cevabını ver canını da sıkma sakın sen vermeye devam et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…