İnsan değil YILAN ile evlenmişim....

Eşinizden fazla kazanıyor yada yakın miktarlarda kazanıyor olabilir mısınız? Bazı erkekler bu durumda malesef saçmalıyor. Sizin işinizle alakalı "ise başladın böyle böyle oldun" ile ilgili sözler vana biraz bu cins bir erkek profili cizdi

Bosanmayi düşünüyorsan zaten daha ne fikri bekliyorsunki böyle bi adama anca o yapilir.ama çokta fikir istiyorsan ya gizli ver yada sanane benim paramdan de yada sizde onun yaptığı harcamalari kisitlayin

Sen kazanıyorsan hesab vermeden gönder 100 200 çok büyük para değil. Yanlız başlık mukemmel:)

Daha bir senelik evlilikte duymadığınız hakaret kalmamış. Eşiniz düğün hazırlık zamanında aileniz eşya almadı diye kinlenmiş galiba. Bence ondan beri takık bu duruma. Yardım etmedikleri gibi yiyorlar bir de diye düşünüyor. Ki çok çirkin bir düşünce. Sonuçta gelirinizin çoğunu evinize harcıyorsunuz 100 200 verseniz kardeşinize ne olacak? Eşiniz çok maddiyatçı biri gibi. Galiba ailesi de dolduruyor.

Çocuk yapmayın uzun bir süre lütfen

kusura bakmayın da bu asıl bir düşünce tarzı.bir insan,üstelik iyi de kazanırken,ailesine 100-200 para verriken eşine mi soracak,kazanılan para ortaya konur,gelir gider hesabı yapılır.kalanı kişininin tasarrufuna kalmıştır.ister gider altın alır yatırım yapar ,ister ailesine verir,ister fakir fukaraya dağıtır.aile olundu diye ,insanlıktan çıkılmadı ya.

bir de üstüne küfür var,hakaret var.siz hala aile diyorsunuz.ortada aile falan yok.
kusura bakma konu sahibi bence yol yakınken bu trebiyesiz adamdam ayrıl.

Cok dogru bir tespit... Hatta babası da annesıne şiddet uygulamış küfür etmiş olabilir. Genelde böyle annelerde erkek cocuklarını aşırı pohpohluyor sonra gidip birinin basını yakıyor. Allahından bulsun.

Canım sadece boşan diyebilirim sana. Normalde kimseye demem ama karısının namusuna dil uzatan adamdan bi halt olmaz . Sakın ha çocuk falan düşünme bu adam senı mahveder.

Aileye küfür ıyy, hem de böyle bir şey için. Ne yaptı konu sahibi acaba, eski konuymuş.

Bu arada, burada çok gördüm eş (erkek) ailesine para verince vs sorun eden ve haklı görülen kadın. Şimdi yine kadın haklı. Ben KK'yı çözemedim.

Bana göre herkes imkânı dahilinde ihtiyaç varsa ailesine yardım edebilir. Yoksa da içten geliyorsa o da olabilir.

Aynen oyle o kadar da yapmıcak mıyız.. Kendl evınde yıyecek ekmek olmasa gidip butun parayı ailesine verse her zaman tamam diyecegımde bu nedir yaa..hayır canım konusarak cozulmez.. Anladıgım kadarıyla erkeklik egosu denilen durum elinde cok yuksek.. Aşırı ataerkıl yetişmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…