nasıl izin vermemeliyim..ağzına bant çekmek lazım yada o dilini çekip ağzından koparmak lazım dilinden zehir akıyor adamın...ailesinin ağzı ile konuşuyor hep..annemin acayip gıcığını kapıyor..bir kere yine küfürler hakaretler etti bana evden kovdu aylık evliydik ailemin evine gittik kaldım beni geri göndermediler arkamda durdular die ailem suçlu oldu..benim paramda gözleri varmış boşanmamı istiyorlarmış bu yüzden...çok ağır şeyler bunlar ya dayanamıyorum artık
cevap yok malasef...adam normal olsa zatenn bunları yapar mı ki..ben kesin inanıyorum artık bu adamın ruhsal sorunları var..kaç kişiliği var ben anlam veremiyorum...boşanmak tek çarem biliyorum ama yakamı bırakmayacak bir sürü tehdit varken nasıl kalkışacam bu işe ben çok korkuyorume böyle böyle diyordun, ne değişti diye sorunca cevabı ne oluyor?
cevap yok malasef...adam normal olsa zatenn bunları yapar mı ki..ben kesin inanıyorum artık bu adamın ruhsal sorunları var..kaç kişiliği var ben anlam veremiyorum...boşanmak tek çarem biliyorum ama yakamı bırakmayacak bir sürü tehdit varken nasıl kalkışacam bu işe ben çok korkuyorum
hiç bir zaman küfür etmedim ben küfür etmeyi bile beceremiyorum ama sen şerefsizsin demiştim namusuma dil uzatınca..kendi söylediğne bakmadan ısıtıp ısıtıp önüme koyuyor sen karı değilsin kocana şerefsiz dedin diye sizce bu normal bir ruh hali miHiç gerek yok o seviyeye inmeye, konu sahibi terbiyesini hiç bozmasın yoksa işler daha çirkinleşir en güzeli asil duruşu bozmadan adamı hayatından çıkarmak
Hiç gerek yok o seviyeye inmeye, konu sahibi terbiyesini hiç bozmasın yoksa işler daha çirkinleşir en güzeli asil duruşu bozmadan adamı hayatından çıkarmak
evlenmeden önce de çok kavgalar ettik ama yok telefona niye çıkmadın yok şunla niye konuştun yok şuraya niye gttin tipik kıskançlıklar işte bçyle şeyler yaşayacağım aklımın ucundan geçmezdi...benzer şeyler yaşıyan birini gördük annemle ayy bu ne böyle benim sevgilim o zman sevgilimdi hayatta böyle şeyler yapmaz ilerde merttir diyordum ne kadar yanılmışımEvlenmeden önce nasıldı ?
Para vermemekle başlayın bir derse üç söyleyin yüz bulmuş belli ki ne demek bu laflar iğrenç. Benim okuyan iki kardeşim var ikisine de para yollarım ziyarete gelirler harçlık veririm. Eşim sağolsun ben dusunmesem o hatırlatır vs. Lafını edecek olsaydı ümüğünü sıkarım oracıkta. Alttan almayın artık. Böyle iğrenç düşünceli insan duzelmez hamuru bozuk. Terapistin falan da bu durumda çözüm olacağını sanmam. Alttan almayın verip veristirin. Sinir oldum buradan ya onu anası doğurmuş da sizi leylekler mi getirmiş? Ben daha devam edersem kendimi tutamayacagim.biz bayağı uzun yıllardır beraberdik eskidende çok sıkntılarımız olurdu ama sana bunu yaptım sana şunu yaptım vs ler hiç olmadı aramızda aramıza maddi birşey sokmadık hiç..lakin bu bir senedir anamdan emdiğim sütü burnumdan getirdi..ailemde onu onu nasıl sever bilseler boyle şeyler dediğini yaptığını kahrolurlar..işi girdin g.tün başın ayrı oynuyorr diyor bana ya terbiyesiz..insan eşine nasıl böyle birşey der..her ay maaşın yarısı elimden alan insan ben seni parana tenezzül nü ettim diyor ya şaka gibi..inanın kafayı yemek üzereyim
çirkeflik yapımda yok ki ne bende ne ailemde ben öyle yetiştirildim çünkü..haklısnız ona bildiği şekilde cevap vermek lazım ama işleri dahada kötü yapacak bu..sen benim tarzımla konuş ta seni öldüreyim diyor bana şizofren...Çalışmadağım halde yardım ediyorum aileme. Onlar benim anam babam be sen kimsin de. haddini bildir. Bak sen şu zırtapoza..valla nasıl sinirlendim şimdi. Sizde bu kadar ezdirmeyin kendinizi yahu. Çirkeflikten anlayana çirkefleşmek lazım
geçen gün kendisi kardeşimi gördü harçlık verdi..ben onu çok seviyorum vs vs diyen kendisi..beni aptal etti bu adam..doğrudur beni bu bir yılda çok sindirdi çok..ezik büzük bir insan oldum çıkıverdim..halbuki gayet iyi bir işim kariyerim var öylesine sindirdi ki beni yaa ben buralara nasıl geldim diyorum ben bu zekaya sahipmiydim acaba demeye başladım çok üzgünümPara vermemekle başlayın bir derse üç söyleyin yüz bulmuş belli ki ne demek bu laflar iğrenç. Benim okuyan iki kardeşim var ikisine de para yollarım ziyarete gelirler harçlık veririm. Eşim sağolsun ben dusunmesem o hatırlatır vs. Lafını edecek olsaydı ümüğünü sıkarım oracıkta. Alttan almayın artık. Böyle iğrenç düşünceli insan duzelmez hamuru bozuk. Terapistin falan da bu durumda çözüm olacağını sanmam. Alttan almayın verip veristirin. Sinir oldum buradan ya onu anası doğurmuş da sizi leylekler mi getirmiş? Ben daha devam edersem kendimi tutamayacagim.
boşanmayı istiyorum ama nasıl pislik çıkmadan olacak onu bilmiyorumBoşanma dışında başka bir şey gelmedi aklıma istememişsin ama..
amin inşallah dün gece çok dua ettim..bu mübarek günde allahından bulsun kendiside aileside onlar onu bu hale getirdi hep..Onu Allah ıslah etsin ya da sizi Allah kurtarsın
para vermicem artık deyince ne hayrını gördük ki diyor zaten senin parana mı kaldım ben diyor madem öyle neden benim üzerimden hesaplar kitaplar yaptınPara vermemekle başlayın bir derse üç söyleyin yüz bulmuş belli ki ne demek bu laflar iğrenç. Benim okuyan iki kardeşim var ikisine de para yollarım ziyarete gelirler harçlık veririm. Eşim sağolsun ben dusunmesem o hatırlatır vs. Lafını edecek olsaydı ümüğünü sıkarım oracıkta. Alttan almayın artık. Böyle iğrenç düşünceli insan duzelmez hamuru bozuk. Terapistin falan da bu durumda çözüm olacağını sanmam. Alttan almayın verip veristirin. Sinir oldum buradan ya onu anası doğurmuş da sizi leylekler mi getirmiş? Ben daha devam edersem kendimi tutamayacagim.
Hep hatayı ilk yanlışta tırnaklarımızı çıkarmamakta yapıyoruz. Susup alttan alınca kendilerini bir sey sanıyorlar. Artık ipleri elinize alın bir söylerse beş isitsin. Ailenize laf mı saydı verdiği harçlığı önüne atın. İsinizle ilgili laf mı saydı ona para vermeyin harcama yapacaksanız kendiniz yapın. Sakın sinmeyin. O mükemmel erkek değil ezigin teki. Sizi üstün görmeye başladığı için aşağı çekmeye çalışmış. Çaresiz eziklik sendromu.geçen gün kendisi kardeşimi gördü harçlık verdi..ben onu çok seviyorum vs vs diyen kendisi..beni aptal etti bu adam..doğrudur beni bu bir yılda çok sindirdi çok..ezik büzük bir insan oldum çıkıverdim..halbuki gayet iyi bir işim kariyerim var öylesine sindirdi ki beni yaa ben buralara nasıl geldim diyorum ben bu zekaya sahipmiydim acaba demeye başladım çok üzgünüm
yok olsana bi süre,nasıl izin vermemeliyim..ağzına bant çekmek lazım yada o dilini çekip ağzından koparmak lazım dilinden zehir akıyor adamın...ailesinin ağzı ile konuşuyor hep..annemin acayip gıcığını kapıyor..bir kere yine küfürler hakaretler etti bana evden kovdu aylık evliydik ailemin evine gittik kaldım beni geri göndermediler arkamda durdular die ailem suçlu oldu..benim paramda gözleri varmış boşanmamı istiyorlarmış bu yüzden...çok ağır şeyler bunlar ya dayanamıyorum artık
çirkeflik yapımda yok ki ne bende ne ailemde ben öyle yetiştirildim çünkü..haklısnız ona bildiği şekilde cevap vermek lazım ama işleri dahada kötü yapacak bu..sen benim tarzımla konuş ta seni öldüreyim diyor bana şizofren...
para verme asla,,para vermicem artık deyince ne hayrını gördük ki diyor zaten senin parana mı kaldım ben diyor madem öyle neden benim üzerimden hesaplar kitaplar yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?