İnsan değil YILAN ile evlenmişim....

Bu düzelme sürecinde kadın hakaretler ve küfürler işitmeye devam edecek yalnız. Ki düzelme diye de bir şey yok.
Düzelse dahil kişi yaşadıklarını nasıl sindirecek, unutacak?

Her evlilikte bir sınav oluyor herkesin başka başka sınavı oluyor. Kişinin tercihine kalmış. Boşaıp ayrılabilir ya da başka çözüm yolarını arayıp mücadele edebilir. Öyle evlilikler var ki çok kötü giderken bir anda düzelebiliyor. Türlü türlü derler var. Hemen yılmak yerine mücadele ederek sorunun nereden kaynaklandığını bularak çözüm bulmak taraftarıyım ben. Tabi herkesin kendi tercihi.

Tabiiki size mantıksız gelebilir. Önemli olan da saygı çerçevesinde tartışabilmek. Her şeye rağmen umarım eşinizle sorunlarınızı halledebilirsiniz. Benden istemiyorsunız ama yine de son bir öneri olarak da şunu söyleyeyim, bunu nasıl somutlaştırırsınız bilmiyorum ama beynimiz biraz sandviç misali çalışıyor. Alttaki ekmeği değil üstteki salamı göstermek genelde işe yarar. Eşinize göre ailenize para vermeniz kötü, bunun üzerine eşinizin hoşuna gidecek bir iyiyi koyarsanız belki bunu görmezden gelebilir. Atıyorum kardeşime 200 lira gönderdim, annene x mağazasında görüp elbise aldım gibi.

Bu fikriniz güzel. buna katılıyorum. Konu sahibi dikkate almanı tavsiye ederim bende. Çok işe yarar bu

Cani kayit ve goruntu hic bir ise yaramaz.
Resmi şekilde toplanmamis delil delil olarak sayılmıyor

Ki boşanmak istemiyorsan, kayidi ne yapacaksın
ben boşanmak istemiyorum demedim ki başka önerisi olan var mı dedim nasıl bir yol izlemeliyim diye....

E yolunuza bakin o zaman bosan demeyin demissin ama ne diyelim elimizde sihirli degnek yokki dokunup duzeltelim
Boyle tavirlar eger sokma akilla oluyorsa (ana baba aile doldurmasi vs)ucurumun kenarina gelmeden toparlayn yok anca o zaman yuvam dagiliyor zorum ne benim diye toparliyrlar
Ha yok kisilik yapisi ise omur gecermi onu dusunun hastalik var baska sey var aile bu yedirmis icirmis giydirmis bakmis bgn aldigin maasin yarisini almasina vesile olan insanlar
Hepsini gectimde insan karisinin namusunada dil uzatirmi ya onu nasil kabullenirsiniz bilemedim
Zor Allah islah etsin

Eger hayatiniz boyunca buna maruz kalacaginizi hizsediyorsaniz yani karakter diyorsaniz simdilik cocuk yapmayin diyebilirim sadece

binbir özür dilenince sonunda sende yuvam dağılmasın diye kabulleniyorsun lakin ortada yuva olmadığını göremk zaman alıyormuş....çocuk planım yok zaten böyle bir insana birde mükafat gibi çocuk verilmez...hakettiğini düşünmüyorum..

Ekonomik özgürlüğü olan ,kendi ayakları uzeriüze durabilen hemcinslerimi koca eziyeti ,şiddeti , baskısı altında görünce üzülüyorum.. burada buna benzer bir çok konu okudum ,evet eğitim şart o ayrı fakat biryere kadar görüldüğü üzere , yermek adına söylemiyorum yanlış anlamayın , sırf koca parasına mecbur oldugu icin ailesinin kapısına dönemeyen milyonlarca kadın var . Yaşadıkları hayvan heriflere katlaniyorlar .. yapacağınız şey çek sektörü gitsin ,o adamın ne koynuna girilir ,ne evinde durulur ne baba olur ,başka çözüm varsa siz söyleyin ,belki birilerinede yol göstermiş olursunuz .

çok doğru söylüyorsunuz..çoğumuz evliliğmizi kurtarmaka adına elimzden geleni yapmak için katlandık belkide..kimimiz benim gibi çok çok yeni hemen pes etmek istemedik belkide..ve hepimizin en çok itiraf etmekte zorlandığımız şey dul kalmak...toplum baskısı sözler bakışlar vs...eminim hepimiz ençok bundan korkuyoruz.....

Hiç korkma. Kimse sana dul kaldın demez. Aksıne çoğu kişi senin n e yaşadığını öğrendiğinde sana niye daha önce boşanmadın der. Buna eminolabilirsin çünkü ben birebir yaşadım. Çocuğu arkadasım bana kızdı kendine bunu niye yaptın niye uzattın niye cektin ilk seferde yollamadın diye. Sen benim sürecimi biliyorsun. Beş buçuk aydır ayrıyız. Kime anlatsam herkes kurtulmuşsun iyi ki diyor. Ben de kendimi bekar gibi hissediyorum. Sanki o hiç hayatımda yokmuş gibi. Huzurluyum. Mutluyum. Bunları da gerçekten hissederek soyluyprum. İlk zamanlar biraz alışkanlıklar hatırlanıyor ama sonrası çok güzel.

Biraz zamanla hersey sutliman oluyor.adam tam tersi kuzuya donuyor.ipleri aliyorsunuz elinize.ama katlanmak gerek ne yazikki.mucadele sart.ben bunlarlami ugrascam bosanirim gider diyorsaniz once elinizden geleni yapin da oyle bosanirsiniz.inanin hepsi ayni bunlarin.mutevazi dort dortluk olani yok.ya aldatir.ya icer .ya dover.ya kufur eder.yada pisirik.

Saygısız terbiyesiz adamların ben zamanla düzeleceğine inanmıyorum ne yazık ki. Ben de zamanla düzelir diye çok duydum dinledim de. Uç buçuk sene cektim. Sonunda hiçbir yol ilerleyemeyince bıraktım artık. Yüzüme yüzüme ben seni aldatınca mı gideceksin bile dendi. Ailem arandı gelin alın kızınızı bile dendi düşünün. Buraya kadar katlandım. Ama olmayan olmuyır.

Ses kaydi da al ekran görüntüsü de al.
Senin olayindan daha vahim bi dava ya şahidim.
Kiz ispat edemiyor.
Erkek kizin ses kaydını almis cildirttiktan sonra ve yazisma görüntülerini.
Kesinlikle yap ama sen sakin ama sakin yanlis konuşma yapma.
Madem bosanmayi aklina koymussun kuralina göre oyna ve sen esinin yaptigi hatalari yapma.
Birde kardeslerine parayi elden ver bankadan gönderme.

Bu arada Elestiri mahiyetinde nasil kabullenirsiniz yazmamistim yanlis anlama olsun istemen banlanmissiniz ama donunce okursunuz
Aileye yaptiklari tavri bir yerde duzelirse unuturda boyle namusvari yaklasimlar cirkin sozler suclamalar cok gurur kirici pek unutulmuyor derinde oluyor hani kisi duzelsede ufak bir tartismada hirsiyla one geliyor onu nasil kabullenip asarsiniz bilemedim mahiyetinde yazdim

kardeşim başka ilde okuyor banka ile gönderiyorum ne gibi bi sorun olabilir hesap hareketlerime bakacak hali yok ya o kadar düşmez heralde düşse bile benim hesap hareketlerime benden habersiz nasıl bakacak

canım seni o kadar iyi anlıyorum ki bende o durumdaydım ve çareyi gönderdiğim paraları ve yardımları eşime söylememekte buldum şimdi hiç lafı olmuyor kendim kazanıyorum kendim istediğim yere harcıyorum bu kadar net

whatsapp yazışması delil olur ses kaydı olmaz
ama 6 ay geçerliliği var delillerin
kendini geri çek temizliğini ütüsünü vb yap
ama mesafeli davran düzelmezse boşan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…