- 24 Eylül 2010
- 6.151
- 20.106
- 548
Ee boşanıp ailenize bakın o zaman. Neyin kavgasını veriyorsunuz ki? Adam başta olur yardım et demiş, şimdi de vazgeçmiş. Bir şeye he deyince sonsuza kadar yükümlülük altına girmiyoruz ya. Zorlamanın ne anlamı var ki...eğer ki dediğiniz şeyi biz evlenmeden önce konuşmamış olsaydık haklıydınız..yardım edeceğimi eşim çok iyi biliyordu...ya da bana asla edemezsin deseydi zaten onunla evlenmezdim...benden gizli yapmasına gerek yok zaten ben böyle birşeye asla karşı çıkmam eğer ailenin durumu yoksa ve yardım etmiyorsa kendim etmesini isterdim..bence sizde evlenince aile olmasın bizim paramız bizimdir herkesin ne hali varsa görsün anne babada neymiş kıyameti koparırım kafaısnda olanlardansınız saygı duyuyorum iyi günler.
öğretmen değilim ben profilimde öğretmen yazıyor sadece eşimde başka bir işle meşgul durumumuz iyi yani..ayrıca öğretmen dediğiniz insanlarda 4000 tl maaş alıyor az bir para mıEe boşanıp ailenize bakın o zaman. Neyin kavgasını veriyorsunuz ki? Adam başta olur yardım et demiş, şimdi de vazgeçmiş. Bir şeye he deyince sonsuza kadar yükümlülük altına girmiyoruz ya. Zorlamanın ne anlamı var ki...
Ayrıca da durumumuz çok iyi diyorsunuz da öğretmen maaşlarına zam geldi de benim mi haberim yok. Bir ev araba alayım deseniz aç gezmeniz lazım. Nasıl durumunuz çok iyi?
Çok para diyemeyiz. Hayat pahalılığı ortada. Eşiniz belli ki yardım etmek istemiyor. Ondan veya ailesinden gelen parayı katıp durumumuz iyi diyemezsiniz. Bu kadar içinizin almadığı, hakkında böyle şeyler yazdığınız adamın parasını ne yapacaksınız?öğretmen değilim ben profilimde öğretmen yazıyor sadece eşimde başka bir işle meşgul durumumuz iyi yani..ayrıca öğretmen dediğiniz insanlarda 4000 tl maaş alıyor az bir para mı
Çok para diyemeyiz. Hayat pahalılığı ortada. Eşiniz belli ki yardım etmek istemiyor. Ondan veya ailesinden gelen parayı katıp durumumuz iyi diyemezsiniz. Bu kadar içinizin almadığı, hakkında böyle şeyler yazdığınız adamın parasını ne yapacaksınız?
pardon da benim onun parasına zaten ihtiyacım yok..durumumuz iyi derken kendi kazandığım parayı kastedip durumumuz iyi mi demeliydim..ağır saçmaladınız şu an..ben üzerime düşenide veriyorum evime..ben öğretmen değilim 4000 de almıyorum daha fazla alıyorum bu arada...ayrıca 4000 tl ye çok para diyemeyiz diyen biri kesinlikle 10000 tl filan kazanıyor olmalı....yani benim anlamdığım şey içinizin almadığı adamın parasını ne yapacaksınız diyorsun ben o adamn parasını zaten almıyorum kiÇok para diyemeyiz. Hayat pahalılığı ortada. Eşiniz belli ki yardım etmek istemiyor. Ondan veya ailesinden gelen parayı katıp durumumuz iyi diyemezsiniz. Bu kadar içinizin almadığı, hakkında böyle şeyler yazdığınız adamın parasını ne yapacaksınız?
bunca şeyi boş yere yazmışım ben demek ki...ondan ve ailesinden gelen parayı katıp durumumuz iyi diyemezsin diyor....kmden gelen parayı katıp durumumuz iyi demeliydim..ailesi biz evlenirken bize yardım etti şu anda zaten kazanıyoruz kmsenın yardımına ihtiyacımız yok çok sıkışırsa ailesi yardım eder demiştim sadece...böyle adamın parasını ne yapacaksın diyor birde şaka gibi :)Pardon siz yanlış anlamışsınız. Asıl eşinin ailesine küfür eden ailesine hertürlü ezik görüp hakareti müstahak gören eşi konu sahibinin maaşını ne yapacak mış . Ailesinin emekleri sayesinde elde ettiği mesleğinden kazandığı kazancını mı utanmadan yiyecekmiş. doğru soru bu olmalıydı. Üstelik te bu insanlar zenginken
öğretmen değilim ben profilimde öğretmen yazıyor sadece eşimde başka bir işle meşgul durumumuz iyi yani..ayrıca öğretmen dediğiniz insanlarda 4000 tl maaş alıyor az bir para mı
pardon da benim onun parasına zaten ihtiyacım yok..durumumuz iyi derken kendi kazandığım parayı kastedip durumumuz iyi mi demeliydim..ağır saçmaladınız şu an..ben üzerime düşenide veriyorum evime..ben öğretmen değilim 4000 de almıyorum daha fazla alıyorum bu arada...ayrıca 4000 tl ye çok para diyemeyiz diyen biri kesinlikle 10000 tl filan kazanıyor olmalı....yani benim anlamdığım şey içinizin almadığı adamın parasını ne yapacaksınız diyorsun ben o adamn parasını zaten almıyorum ki
Konu sahibi yılan vs diyor ya eşine onu kastettim. Gerçekten anlayamıyorum. Biri diğerine küfrediyor, öteki yılan diyor. Konu sahibi ailesine aşırı düşkün onlara bakmak istiyor. Zaten eşler arası saygı sevgi yok. Boşanıp konu sahibinin parasını ailesine harcamasından başka çözüm var mı? Niye sayfalarca konu sahibin eşine sövülüyor anlayamadım.Pardon siz yanlış anlamışsınız. Asıl eşinin ailesine küfür eden ailesine hertürlü ezik görüp hakareti müstahak gören eşi konu sahibinin maaşını ne yapacak mış . Ailesinin emekleri sayesinde elde ettiği mesleğinden kazandığı kazancını mı utanmadan yiyecekmiş. doğru soru bu olmalıydı. Üstelik te bu insanlar zenginken
Çok para diyemeyiz. Hayat pahalılığı ortada. Eşiniz belli ki yardım etmek istemiyor. Ondan veya ailesinden gelen parayı katıp durumumuz iyi diyemezsiniz. Bu kadar içinizin almadığı, hakkında böyle şeyler yazdığınız adamın parasını ne yapacaksınız?
Ee hakaret ediyor diyorsunuz. Siz de ona yılan diyorsunuz. Bu adamın eve getirdiği ekmeği yiyemem ben. O sebeple anlayamıyorum.bunca şeyi boş yere yazmışım ben demek ki...ondan ve ailesinden gelen parayı katıp durumumuz iyi diyemezsin diyor....kmden gelen parayı katıp durumumuz iyi demeliydim..ailesi biz evlenirken bize yardım etti şu anda zaten kazanıyoruz kmsenın yardımına ihtiyacımız yok çok sıkışırsa ailesi yardım eder demiştim sadece...böyle adamın parasını ne yapacaksın diyor birde şaka gibi :)
Konu sahibi yılan vs diyor ya eşine onu kastettim. Gerçekten anlayamıyorum. Biri diğerine küfrediyor, öteki yılan diyor. Konu sahibi ailesine aşırı düşkün onlara bakmak istiyor. Zaten eşler arası saygı sevgi yok. Boşanıp konu sahibinin parasını ailesine harcamasından başka çözüm var mı? Niye sayfalarca konu sahibin eşine sövülüyor anlayamadım.
Yahu saygı kalmamış. Adam vermek istemiyor işte. Silah zoruyla mı ikna edecek? Hakaret duymak küfür işitmek güzel mi? Kendi de yılan diyor zaten. Böyle evlilik mi olur? Boşanırsın 200 lira değil 2000 lira verirsin herkes rahatlar.Konuya ara ara girip bakıyorum her mesajı da okumuyorum. Ne hikmetse hep sizin gibi birine daha denk geliyorum
Velev ki bu kadın öğretmen olsun.
Hatta 4000 değil 3000 lira kazanıyor olsun.
Bahsedilen meblağ 100-200 lira, üniversite öğrencisine verilen cep harçlığı.
Adam bunun için kadına ve ailesine hakaretler, küfürler etsin?
Bu kadın bugün o parayı kazanıyorsa ailenin emeği sayesinde.
İhtiyacı olsa/ sıkışsalar anlarım.
Bir de garibim diyor ki paranın bir kısmını harçlık diye kendime ayırıyorum, gerillaları evin bütçesinde. Ayırdığım harçlıktan veriyorum.
Ya siz hala neye ne yazıyorsunuz?
Aynı şeyleri okumuyor muyuz anlamıyorum...
ben aileme bakmak istemiyorum onlara destek olmak istiyorum ihtiyaçları varsa karşılamak istiyorum öğrenci kardeşimi harçlık göndermek istiyorum..kusura bakma onca sayfa yazdıklarımdan bunu anlayıp çıkarman seninde eşim gibi sığ bir zihniyete sahip olduğunun göstergesi...teşekkür ederim verdiğiniz akıl için çünkü ben boşanmayı akıl edememiştim...aramızdaki saygısızlığında farkında değildim iyiki beni aydınlattınız...lütfen bundan sonraki güzel yorumlarınızı kendinize saklayın benim zaten yeterince zor bir hayatım var...iyi günlerKonu sahibi yılan vs diyor ya eşine onu kastettim. Gerçekten anlayamıyorum. Biri diğerine küfrediyor, öteki yılan diyor. Konu sahibi ailesine aşırı düşkün onlara bakmak istiyor. Zaten eşler arası saygı sevgi yok. Boşanıp konu sahibinin parasını ailesine harcamasından başka çözüm var mı? Niye sayfalarca konu sahibin eşine sövülüyor anlayamadım.
O yorumu yapan kesin çalışmıyordur ve adamın parasıyla anca kıyameti kopartır. Çünkü böylelerinin elinden başka bir şey gelmez. !etmiyor halada gerekirse ailesinden alır..ailesinin ihtiyacı yok..her şey karşılıklıdır diye bir şey yok hanımefendi...o yapmıyor diye bende yapamam diye birsey yok...ben yapmıyorsam ona kıyamet koparırırım bir durumda söz konusu değil..sanırım çalışmıyorsunuz o yüzden benim durumumu anlamanız mümkün değil...aileniz sizi zorluklarla okutmuş emek vermiş iş sahibi etmiş olsaydı ve eşiniz eş demeye utanıyorum bunun için size binbir zorluk çıkarsaydı aklınızın almayacağı laflar etseydi eminimki asla sessiz kalmazdınız kalıyorsanızda sizde ciddi bir sorun olduğunu kesindir..şu kadın erkek farketmez ailesine yardım edemez diyen insanlarda ciddi problemler görüyorum ben bence içlerinde aşırı bir eziklik duygusu yaşıyorlar.........
Yahu saygı kalmamış. Adam vermek istemiyor işte. Hakaret duymak küfür işitmek güzel mi? Böyle evlilik mi olur?
Ee hakaret ediyor diyorsunuz. Siz de ona yılan diyorsunuz. Bu adamın eve getirdiği ekmeği yiyemem ben. O sebeple anlayamıyorum.
O bana kalmış. İstersem mesaj yazar istersem yazmam. Burası herkese açık bir site. Karşıt görüş istemiyorsanız akrabalarınız arasında whatsapp grubu kurun.ben aileme bakmak istemiyorum onlara destek olmak istiyorum ihtiyaçları varsa karşılamak istiyorum öğrenci kardeşimi harçlık göndermek istiyorum..kusura bakma onca sayfa yazdıklarımdan bunu anlayıp çıkarman seninde eşim gibi sığ bir zihniyete sahip olduğunun göstergesi...teşekkür ederim verdiğiniz akıl için çünkü ben boşanmayı akıl edememiştim...aramızdaki saygısızlığında farkında değildim iyiki beni aydınlattınız...lütfen bundan sonraki güzel yorumlarınızı kendinize saklayın benim zaten yeterince zor bir hayatım var...iyi günler
aynen bene aynısını demiştim birkaç yorum önce..oturduğu yerden para bekleyen insanlar kadın erkek farketmiyor kendi ezikliklerini bastrmak için çirkefliğe başvuruyor sanırım..pardonda siz insanlarla evlenirken tapusunuda almıyorsunuz değil mi...bu insanlar patates gibi yerden bitmediler değil mi...nedir bu ailelere karşı kininiz...evet bende eşimin ailesinden çok haz duymuyorum ama nefret de etmiyorum ki benim kv sağolsun geceliklerimi bile elleyen eşimle ayrı yatıyoruz diye sevinen bir insan yani....yinede nefret ediyormuyum hayır...onun benim aileme olan kii nedir böyleO yorumu yapan kesin çalışmıyordur ve adamın parasıyla anca kıyameti kopartır. Çünkü böylelerinin elinden başka bir şey gelmez. !
Siz asla kendinizden ödün vermeyin. Adam size hakaret ediyor. Böyle birinden ayrılın derim. Hayatınız her gün zindan olacağına bir gün olsun.
Ee tamam boşanırsın o zaman. Tereddüt ne? Hep beraber burada ne tartışılıyor? Adam çok kötü. Tamma kabul. Hep beraber beddua etsek düzelecek mi?Adam benim kendime harçlık diye ayırdığım 200 liranın hesabını yapıyor.
Sizce evlilikte saygıyı bitiren eylem kadının vermesi mi? Adamın hadsizliği mi?
Hakaret etmesin diye bugün o parayı vermese, (ki adam paranoyak verdiğini de bilmiyor sadece veriyorsun işte diyebiliyor)
Yarın hakaret ederek başka bir yaptırım uygulayacak kadına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?