İnsan neden evlenir?

mutlu olmak
huzur bulmak
çocuk yapmak
tek başına yaşayamacağını hayatında biri olmasını istediği için evleniyor insan
herkese göre sebepler değişik

ondört yıllık evliliğimde sadece birbuçuk yıldır bu soruyu kendime soruyorum
cevabını bulamadım

sevdiğin insanla bir hayatı paylaşmak için. tabi sonu mutlumu biter mutsuzmu bunu evlenmeden anlayamssın .ne kadar tanısanda bir evde yaşamdan tanıyamssın. er yada geç bişekilde biriyle evleniceksin o zaman bu neden sevdiğin insan olmasınki. yani benim sebebim bu kendi hayatımı kurmak sevdiğimlekaydirigubbakcemilehihoyyyt:sm_cool:

valla güzelim ben hiç öyle düşünceler içerisine giripde karar vermedim.14 yıllık evliyim.17 yaşında evlendim.:çok üzgünüm: anne ve babam öldükten sonra diğer aile büyükleri evlenmeme karar verdiler bana sormadılar bile.ben eşimi evlendim güne kadar iki saatden fazla görmedim.eğer bana bıraksalardı sorsalardı kesinlikle :1no2: HAYIR derdim.evlenmezdim.seviyorum aşkından ölüyorumlar bana çok uzak hiç öyle bişi yaşamadım.yaşamak istermiydim.a.s EVET sevdiğim insanı kendim seçmek istedim.

6 yılılk flörtte hep evlenmek istedik evlenince ne olacaksa
evlendik ne oldu
güzel evet ama evlenmedende olurdu dicem olmaz evli olmanın bir çok güzel tarafı var
kavgalar tartışmalar amanın aman
ama yine de mutluyum kocamı seviyorum ve evlensem yine onunla evlenirdim mi acaba tam olarak evet diyemiyorum yani bu karmaşa hep böyle sürcek sanırım

evet aynen olay bu teşekkürler

bence evlenmek büyük bir sorumluluk evlilikte mutlu olmakta var mutsuz olamkta biz geleceği görmediğimiz için doğru kararları veremeyiz ama evlenmek çocuk sahibi olmak güzeldir özelliklede annelik duygusunu tatmak o kadar güzeldir ki allah herkese nasip etsin paylaşımın için teşekkürler

öncelikle başınız sağolsun rabbim yattıkları yeri cennet etsin
sizin yaşadığınız gerçekten zor inşalla eşin anlayışlı ve iyi biridir
sevdiğin insanı bazen kendin seçmiş olsanda inanki yaşanacaklar yaşanılıyor rabbim herkesin yuvasına huzur ve iyi geçim versin
severek evlenip tüm sevginin tükenmesindense sevgi saygı huzur dolu bir yuva herzaman iyi olur
mutluluk diliyorum :1hug:

İnsanlar mutlu olmak için evlenir.aradıklrını karşısındakinde bulursa mutlu olur,bulamazsa pişman olur.

herşey cift yaratilmistir, yaratilis olarak ta kadin ve erkek birbirini butunler
bu kadar basit bunun nedeni
fazla dusunulecek bisi yok

evlilik cok guzel bir sey eger anlasabiliyorsan esinle.yanliz hayat cekilmez bence.yalnizlik sadece Allaha mahsus bir sey.seni seven deger veren birinin olmasi muthis bir sey

başına dert almak istediği için evnenir :1closedeyes:
cahillik işte

aşık olduğu için aşk ve delilik eşit bir anlamda:1shok::asigim:cinselliği daha rahat yaşayabilmek için evlenenler de var!ve tabi üremek için insan nesli tükenmesin diye:CüvCüv:gayrimeşru çocuk hoş olmuyor:jeyyar:

sevdiğimi hep yanımda canımda istediğim için onsuzluğu taşyamadığım için....................

bu bı yaradılıstır once kaderdır
ve ınsan sevdıgıyle olmak ıstıyo onunla yaslanmak yasamak nefes almak ıstıyo
bıcok neden var bence
allh herkeze yuva kurmayı nasıp etsın

evlilik....
eger mutluysan güzel....
ama mutsuzsan kabus bence...

sevdiğinle bir ömrü paylaşmak için,beraber yaşayp beraber yaşlanmak için beraber uyuyup beraber uyanmak için,beraber gülüp beraber ağlamak için....

doğru insan sandığın kişiyi kaçırmamak için evlenir hele bideeeee doğru insansaaa bak sen o evliliğin güzelliğine:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…