ben bir kere o kararı vermiştim ama nişanlıyken aldatılınca aniden vazgeçiverdim.şimdi de bırakın evlenmeyi hayatıma birini sokmuyorum bile.belki saçma gelecek ama gencim çok şükür güzelim işim var hayatta her istediğime sahip oldum sevgilim yada kocamda olmasın ne yapayım.ama kabul insan yanında bir nefes arıyor bazen.sevgi çok özel birşey kalp de öyle.eğer mutluysanız sevdiğiniz insanın elini hiç bırakmayın eşinz yada sevgiliniz herneyse adı.
Bu sorunun cevabını bende çok merak ederim nedir bu evlenmek isteği ve telaşı hiç anlamam fisfisfis bana birazda rahat batıyorda ondan evleniyoruz gibi geliyor.
sizce bir kadın yada bir erkek ne düşünceler altında evlenmeye karar verir? insanı evliliğe sürükleyen sebeplerin başında yanlız kalma korkusumu geliyor acaba, aslında herzaman yanlız değilmiyiz.Sebep neolursa olsun anlaşabildiğin ve anlayabildiğin zaman evlilik bence çok güzel ya sizce?:sm_cool::enbuyukkk:
sizce bir kadın yada bir erkek ne düşünceler altında evlenmeye karar verir? insanı evliliğe sürükleyen sebeplerin başında yanlız kalma korkusumu geliyor acaba, aslında herzaman yanlız değilmiyiz.Sebep neolursa olsun anlaşabildiğin ve anlayabildiğin zaman evlilik bence çok güzel ya sizce?:sm_cool::enbuyukkk:
dışardan bize görünen neden her ne olursa olsun özünde insanın doğasından gelen aile olma içgüdüsüdür kanımca insanları evliliğe iten e bide anacım herkes evleniyo falan yani toplum böle topluma ait olma güdüsü de var tabi elimiz mahkum evlenecez.Allah bana da herkese de hayırlı,huzurlu evlillikler versin inşallah!Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?