Cnm bende çok uğraştım bodyrockta Zuzana'nın ne kadar bacak üzerine hareketleri varsa onları tek tek seçip yaptım.Bacaklarıma kum torbası koyarak bazende sert lastikle iyice zorlayarak çalıştım.Brazil yaptığım zamanda sadece iki videosunu kalça ve bacaklar için olan hareketlerini yaptım.İşte o zaman incelip toparlandığını gördüm.Bize zaman gerekli cnm Mari winsor platese gelince 4 hafta yaptım sıkıldım bi değişiklikte göremeyince bıraktım.Sende lastik varsa lastikle yapılan bacak hareketlerini dene
Bugün tekrar bi ölçüm alayım dedim ama nerde yanlış yaptığımı anlayamadım.Benim bacak 62 cm iken şimdi 63 cm çıkıyo.Spor yaparken kalınlaşıyomuyum yoksa.Neyse şimdilik henüz erken.Biraz daha sabır gerekiyo.
bence yapabiliriz yaaa hadi kızlarrr ben pazartesi başlıyorumm en azından deneyebilirizz :))
Öncesi sonrası fotoğraf koyucam kızlar 60 gün bittiğinde :)
4.günü bitirdim sonunda gayet rahat bitirdim ayrıyetten dinlenme ihtiyacı da duymadım gitgide daha çok seviyorummBu arada insanity bittikten sonra ne yapabiliriz jillian ripped a geçsek hafif kalıp vücut kendini bırakır mı ki
Cnm ben bum bum ve high&thigh videosunu yaptım.Ordaki topiğe bakarsan mavisko arkadaşım yapıyodu 4 haftada bacaklarının sıkılaştığını kalçasınında sertleştiğini yazmıştı.Şunu söyleyeyim Brazil'de de 60 gün uygulaması var.Bende daha etkili olsun diye 90 güne yakın yapmıştım.Yani ne yaparsan yap olmuyo diye vazgeçmemen gerekiyo ilk kural bu.Sonucunu alana kadar hatta alsanda hayatının bir parçası haline getirmelisin ki vücudun tam şeklini alsın.Biz ne yapıyoruz tamam sıkılaştık inceldik deyip gevşiyoruz hemen.Canm bende var brazil ama yapmadım hiç. Sen hangi 2 dersini yaptın ismini söleyebilirmisin bende onları yapıyım. bıktım basenlerimden
NEkadar zamanda etkili olur acaba brazil basenlerimde
Cnm ben bum bum ve high&thigh videosunu yaptım.Ordaki topiğe bakarsan mavisko arkadaşım yapıyodu 4 haftada bacaklarının sıkılaştığını kalçasınında sertleştiğini yazmıştı.Şunu söyleyeyim Brazil'de de 60 gün uygulaması var.Bende daha etkili olsun diye 90 güne yakın yapmıştım.Yani ne yaparsan yap olmuyo diye vazgeçmemen gerekiyo ilk kural bu.Sonucunu alana kadar hatta alsanda hayatının bir parçası haline getirmelisin ki vücudun tam şeklini alsın.Biz ne yapıyoruz tamam sıkılaştık inceldik deyip gevşiyoruz hemen.
Cnm ben bum bum ve high&thigh videosunu yaptım.Ordaki topiğe bakarsan mavisko arkadaşım yapıyodu 4 haftada bacaklarının sıkılaştığını kalçasınında sertleştiğini yazmıştı.Şunu söyleyeyim Brazil'de de 60 gün uygulaması var.Bende daha etkili olsun diye 90 güne yakın yapmıştım.Yani ne yaparsan yap olmuyo diye vazgeçmemen gerekiyo ilk kural bu.Sonucunu alana kadar hatta alsanda hayatının bir parçası haline getirmelisin ki vücudun tam şeklini alsın.Biz ne yapıyoruz tamam sıkılaştık inceldik deyip gevşiyoruz hemen.
4. gün cardiolara göre daha kolay demi bende dün çok rahat ettim. ama bu akşam pure cardio var miçtık :)
Finish finishsonunda pure cardio yaptım bende bittim.Bu diğerlerinden biraz daha zordu su molası bile azdı neyseki zor güç tamamladım.Küçük oğlumda bana eşlik etti sonuna kadar o kadar komikti ki anlatamam gülmekten altıma kaçırdım abartmıyorum gerçekten o kadar yani.Oğlum bile pancar gibi oldu ikimizde duşa giriyoruz şimdi.Annesine çekmiş nede olsa o da aslan burcu küçük aslanım o benim.
Kızlar maşallah deyin korkuyorum nazar değecek diye.Allahım nazarlardan korusun.
Sağol jelesecim aynen çok doğru problemde orda zaten asıl onu yenmek lazım işin sırrı ve anahtarı spor ve beslenmeyi hayatımızın bir parçası haline getirmek budur.Bacım nefesin kuvvetliyse bi iki oku üfle bari.
pure carddiyo yapıyorum bu akşam....................
kızlar dün akşam eşime öncesi sonrası fotolarını gösterdim oda heveslendi.fit testi yaptı hemde çok iyiydi valla ben onun yaptığının çeyreğini yapamadım.neyse doğal olarak kondüsyonlu asker yapar tabi.artık birlikte spor yapmaya karar verdik en azından eşimin yaptığını gördükçe bende gaza gelerim heralde hırs yaparım.
Finish finishsonunda pure cardio yaptım bende bittim.Bu diğerlerinden biraz daha zordu su molası bile azdı neyseki zor güç tamamladım.Küçük oğlumda bana eşlik etti sonuna kadar o kadar komikti ki anlatamam gülmekten altıma kaçırdım abartmıyorum gerçekten o kadar yani.Oğlum bile pancar gibi oldu ikimizde duşa giriyoruz şimdi.Annesine çekmiş nede olsa o da aslan burcu küçük aslanım o benim.
Kızlar maşallah deyin korkuyorum nazar değecek diye.Allahım nazarlardan korusun.
Sağol jelesecim aynen çok doğru problemde orda zaten asıl onu yenmek lazım işin sırrı ve anahtarı spor ve beslenmeyi hayatımızın bir parçası haline getirmek budur.Bacım nefesin kuvvetliyse bi iki oku üfle bari.
baştan boncuklarımı; vallahi bu galiba temiz kalbimle ilgili yada aptala malum olurmuş la 6.hissim çok kuvvetli;bir gün canlı karşılaşırsak anlatırım detaylı dur hemen gönderiyorum dualarımı
kayracım kolay gelsin,anam ben çok cahilim pure carddiyo neki????bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp dimi ama
Fit testi nedir?:26:
pure cardio tamamlandı ama bende bittim. son esnetme hareketlerinden önceki iki hareketi yapamadım diğerlerini süreleriyle hızlarıyla tam yaptım ondan sona enerjim kalmadı. oh olsun bana yerken iyiydi
Baktım cnm evet süre çok uzun napıcaz bilmiyorum.Bu yaptığımız videolarda hazırlık değilmi bizi hazırlıyo aslında.İlk günkü halimizle şimdiki halimiz nasılsa o zamanda daha da farklı ve güçlenmiş olacaz.İlk zamanlar sürekli nefes alma ihtiyacımız olurken şimdi sonuna kadar yapabiliyoruz değil mi.Şu şınavlar hariç çünkü kollarım hala güçsüz.Bence l.carnitin almanızda fayda var.Bende ek takviye kullanıyorum çok faydası oluyo Amino energy ve kreatin aldım her spor öncesi kullanıyorum.hic merak edip baktınız mı 2. ayın videolarına ...ben bugün baktım...... ağzım bir karış acık kaldı... şu an yaptıklarımız hic bişey değil....... bbir kere süre en az 1 saat.... bazen 2 video yapılıyor .. ozaman 1,5 saate bile yükseliyor....... l carnitin mi alsak napsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?