insanlar gerçekten çok garip !!!

lola13

29.10.2010 :)
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
680
10
68
İzmir
2 yıldır birlikteyiz sevgilimle ve kendisi aşırı kıskanç çok çok fazla.. facebookumun şifresini değiştirip ya ortak acarız ya hepsi kapancak demesi üzerine ilk 3. ayımızdan itibaren bi ortak faceimiz var.
ilk olay gecen sene oldu kafamı carptığım için doktora gittik yanımda sevgilimde var (!) stajyer doktorun biri acilde kimliğimden isim soyad alıp ORTAK FACEimize mesaj atmış çok hoşlandım sizden bilmem ne.. kıyametler koptu ya adamdaki ne cesaretse! hemen bi dilekçe yazıp şikayet ettim sonucu geldi uyarı almış..sevgilim yanımda olmasa sen yüz verdin diyecek ki normaldede öyle erkeklerle laubali konusan biri değilim konusmamda çünkü hergün bugün biriyle konustunmu biri seninle konustumu şeklinde sorular alıyorum.

ikinci olay geçenlerde seçmeli bi derste arkamda bi cocuk vardı ama çevirip kafamı bir kere bakmadım sinir olmuştum kadına şiddet uygulanması normal hakediyorlar filan diyodu hatta !! cocuk hocanın yoklamasından ismimi öğrenip ORTAK FACEimizden mesaj atmış arkadaşınızla çok hoş sohbetiniz vardı sizi çok beğeniyorum diye allahım sevgilim gördü ilk bunu bide ağladım sinirden nasıl olabiliyo adı yazıyo adamın ilişkimiz olduğu belli birlikte fotoğrafımız var ya:S oldumu size 2. tabi burnumdan geldi günlerce

ve üçüncü olay bugün oldu ikinci üniversite için bugün kayıda gittim memur bilgi formumun arkasına numaramı yazdırdı ama kurşun kalemle:S bende anlamadım boşluğuma geldi yazdım sonra düşündüm neden kurşun kalemle yazdırdı diye çıkışta kaydı biten 2 kişiye sordum bize yazdırmadı dediler. hadi içimde kalmasın söyleyeyim dedim Allahım yine kıyametler koptu şimdi burda benim suçum ne? 2 ay önce seyahat firmasından bi adam aynı şekilde numaramı istedi bende firma değiştirdiğim için bunlarda bööyledir diye düşünüp verdim allahım akşamına aradı adam gelde açıkla şimdi benimkine?

adam krizden krize giriyo ve bunları yaşadıkça benim üstüme daha çok geliyo.. boğulmak üzereyim kendisi bensiz dışarı çıkmıyo diye benide çıkarmıyo. kıyafetime karıştırmamaya çalışıyorum olabildiğince bu sefer ailesi başlıyo lola13 bence biraz daha uzun giy (bu ayrı bi tartışma sebebi zaten sinir oldum böyle birşeyin konu yapılmasına h,ç sevmem bunları konusmayı bu şekilde yüz göz olmayı!!! ) hergün sana bakan varmı,laf atan oldumu,bilmem gerekn bişey varmı şeklinde sorular.

kısacası hiç bişey yapmıyorum ama güveni 0 ve kıskançlığın dozunu iyice arttırdı.. ne yapmalıyım ben?

Yalnız sevgilinize hak vermemek elde değil..
Size de asılan asılana

Ne diyeyim..İşi zor

Yalnız sevgilinize hak vermemek elde değil..
Size de asılan asılana

Ne diyeyim..İşi zor

hayatında görüp görebileceğin en dikkatli kişiyim bu konuda haftasonları görüşüyoruz ayrı şehirlerdeyiz ben sırf laf getirmemek için kafamı kaldırmıyorum. hak veriyorum ama elimden gelen bişey yok okuyan adriana llima sancak yok arkadaş öylede değil adamların bu mu dikkatini çekmeye başkadı anlamıyorum sert bi insanım çünkü dışardan

sana sadece şunu diyebilirm; sevgilinin yerine koy kendini..

nerdeyse dışarda gördüğü 5 erkekten 3'ü kız arkadaşına asılıyor..

sen ne yapardın?

sana sadece şunu diyebilirm; sevgilinin yerine koy kendini..

nerdeyse dışarda gördüğü 5 erkekten 3'ü kız arkadaşına asılıyor..

sen ne yapardın?

bunu kendisi söyledi ve bu facedeki son olaydan sonra çok büyük ah etmiş ve Allahn bigün banada yaşatmasını istemiş.. ama ben kaldırmazdım böyle bişeyi kendisinede söyledim.. ama benimde suçum yokki daha hayatımı ne kadar kısıtlayabilirim?

Avatardakiler sen ve erkek arkadaşın sanırım

Bence anlayış göstermelisin..Sende olsan çok bozulurdun

Ortak facebook hesabınızdan, üstelikte ilişkinizin görüldüğü bir hesaptan bunları yapan insanların olması çok ilginç, stajyer doktorun yaptığı zaten başlı başına rezillik...Her konuda size hak verdim (yazdıkalrınızın doğru kabul ederek) yalnızca kurşun kalem olayında kafam karıştı açıkçası ama haklısınız insanız hepimizin dalgınlığına gelen şeyler olabilir.

Ama erkek arkadaşınızın bu derece kıskanç olması, güvensizliği de çok bunaltıcı olmalı diye düşünüyorum.Sonuçta uzun bir iliişkiniz var ve karşılıklı güvenin sağlanmış olması gerekir, bu derece bir güvensizlik karşıdaki insanı mutsuz etmekten başka bir işe yaramaz, dolaylı yoldan da kıskanan kişiyi. :26:

Erkek arkadaşınızla açıkça konuşun bu durumdan duyduğunuz rahatsızlıkları, kıskançlıklarını kontrol etmesini söyleyin ya da en azından size bu derece yansıtıp sizi ve ilişkinizi yıpratmamasını. Size karşı hala tutumu değişmesse ve bu durumu düzeltmek için çaba göstermesse ilişkinizi sorgulayın derim.

harbıden ben bıle dusndum yanı kızda mı bısey var dıye yanı ılk göruste sızı arayan tıplar pek hayırlı ayak olmazlar ve cıddı bısı olsalar zaten ılk görmede aramazalr canım

Avatardakiler sen ve erkek arkadaşın sanırım

Bence anlayış göstermelisin..Sende olsan çok bozulurdun

evet geçen hafta çekilmiştik.. ne yapmalıyım bilmiyorum daha doğru daha ne yapmalıyım. ben hiç bi arkadaşımla dışarı çıkmıyorum biliyomusunuz kızlar ki önceden eve girmezdim. çok erkek arkadaşım olmadı normal olarakta olmadı ama çok kız arkadaşım vardı.. bi coğunu bu yüzden kaybettim neden?

Kıskançlık her sevgide her ilişkide olağan bir durum

Face'nin sebeb olduğu tartışmalarına bir yorumda bulunmak istiyorum.Kıskançlıktan dolayı sevgiliniz sizin adresinizin şifresine bir şekilde el koymuş. Ya ortak hesabımız olur ya da face işini unut demiş

Sizin seçiminiz ise ortak hesap konusunda olmuş

Ordan,burdan bilinmeyen insanlardan gelen mesajları bir şekilde engelleyebilirdiniz.Facenin gizlilik ayarlarından tutun hesap ayarlarına kadar bir çok özelliği var. Dışarıdan mesaj yazmaya ve arkadaş olarak eklemeye kapatsanız belki bu sorunların hiç biri olmayacaktı

Arkadaşlarımız bizi nasıl ekleyecek derdiniz varsa siz eklerdiniz tanıdığınız veya ulaşmak istediğiniz kişiyi yine sorun çıkmazdı

Ve erkek arkadaşınızda size bu denli kıskançlık krizleri yaşatmaz ve kendide yaşamazdı

Zarar görmemiş olurdunuz

Size olan güveni tam bence

Ama gelin görün ki çevre kötü

Bakın bir isimden yola çıkarak o kişiyi bulup, tanımadığı bir insan için''sizden hoşlandım'' tarzında mesajlar atabiliyor insanlar

Diğer konulara gelince ne yapmanız gerektiğinizi ; sevdiğiniz kişi veya bir başkası öğreticek değil (kıyafet olsun oturup kalkma olsun )

Ne siz onu ne de o sizi fazla sık boğaz etsin biraz rahatlayın birbirinizin ayrı ayrı sosyal yaşantılarına saygı gösterip izin vermelisiniz

Konuşup orta yolunu bulursunuz ve bir ömür mutlu yaşarsınız inşallah

İyi akşamlar

Son düzenleme:
Konuyu ilk açtığında sevgilinle resminin olduğu avatar yoktu değil mi? Sanırım ya güzelliğini bize de tescilletmek istedin ya da ne olur ne olmaz asılan filan çıkmasın diye burada da sevgilinle olan fotoğrafın dursun istedin.

avatar resmindeki sen isen gayet güzelsin.erkek arkadaşın da şöyle haklı,bu olaylar üst üste gelince sinirleri yıprandı demek ki..

kendini kıstlama tabii,seninle ilgili bir durum değil bu.sende mutsuz oluyorsun zaten.

harbıden ben bıle dusndum yanı kızda mı bısey var dıye yanı ılk göruste sızı arayan tıplar pek hayırlı ayak olmazlar ve cıddı bısı olsalar zaten ılk görmede aramazalr canım

sınıftan bi kaç arkadaşıma anlattım sevgilimi çok iyi tanırlar ne kadar kıskanç olduğunu bilirler onlarda baya hayret etti. gerçekten bi beni buluyo sanki ya adam kafayı yicek yakında ben hiç bi çıkar yolu bulamıyorum o kadar çok seviyorumki kıyamıyorumda ayrılma düşüncesini bile kaldıramıyorum çünkü büyük konusmayayım ama hayatta bulup bulabileceğim en mükemmel insan kıskançlığı dışında. yazın istemeye gelicekler ama bu güvensizlikle birbirimize zarar vermekten cok korkuyorum.

Güzel olduğun ve bu kadar ilgi çektiğin için erkek arkadaşının kıskanması çok normal..
Bu konuyu buraya açtığına göre sende erkek arkadaşına değer veriyor, seviyorsun..
Bence yeteri kadar da fedakarlık etmişsin..
O da haklı kendince..sen de...
Onunla bunu açık açık konuş bence..
Senin bir hatan yok ki olanlarda..

ben harikayım demedim ben hatta byle düşünmüyorum dedim üzüldüm byle düşünmenize cok öyle bi niyetim yok zaten olabildiğince değiştiriyorum fotoğraf cok cocuk gibi gelmeye başladı şimdi ergen yok liselimi yaşın kaç olmasın diye yaptım yanlış anladınız heralde

bu olayların hiç birisinde senin suçun yok ki. sakınılan göze çöp batar derler ya o hesap olmuş sizinki. aşırı kıskançlık çok kötü birşey bir ilişkide. herşeyden önce insanın kişiliğine yapılan bir saygısızlık. ortada suçun olmadığı için alttan alman gereken bir durum da yok, sakın kendini ezdirme. kendini haklı görmesin. yoksa sonu gelmez bu kıskançlıkların ve gitgide iyice çekilmez bir hal alır. onunla konuşup bundan hiç hoşlanmadığını belirt bence.

hep belirtiyorum hep çok bunaldım yapma çok sıkıldım diyorum sonra bunları dediğim için yine üzülüyorum cünkü ben ondan duymak istemezdim.. hak veriyorum aslında ama olayların benimle bi ilgisi yok öyle cok üstüste geldi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…