Yalnız sevgilinize hak vermemek elde değil..
Size de asılan asılana
Ne diyeyim..İşi zor
sana sadece şunu diyebilirm; sevgilinin yerine koy kendini..
nerdeyse dışarda gördüğü 5 erkekten 3'ü kız arkadaşına asılıyor..
sen ne yapardın?
hayatında görüp görebileceğin en dikkatli kişiyim bu konuda haftasonları görüşüyoruz ayrı şehirlerdeyiz ben sırf laf getirmemek için kafamı kaldırmıyorum. hak veriyorum ama elimden gelen bişey yok okuyan adriana llima sancak yok arkadaş öylede değil adamların bu mu dikkatini çekmeye başkadı anlamıyorum sert bi insanım çünkü dışardan
Avatardakiler sen ve erkek arkadaşın sanırım
Bence anlayış göstermelisin..Sende olsan çok bozulurdun
bunu kendisi söyledi ve bu facedeki son olaydan sonra çok büyük ah etmiş ve Allahn bigün banada yaşatmasını istemiş.. ama ben kaldırmazdım böyle bişeyi kendisinede söyledim.. ama benimde suçum yokki daha hayatımı ne kadar kısıtlayabilirim?
harbıden ben bıle dusndum yanı kızda mı bısey var dıye yanı ılk göruste sızı arayan tıplar pek hayırlı ayak olmazlar ve cıddı bısı olsalar zaten ılk görmede aramazalr canım
evet geçen hafta çekilmiştik.. ne yapmalıyım bilmiyorum daha doğru daha ne yapmalıyım. ben hiç bi arkadaşımla dışarı çıkmıyorum biliyomusunuz kızlar ki önceden eve girmezdim. çok erkek arkadaşım olmadı normal olarakta olmadı ama çok kız arkadaşım vardı.. bi coğunu bu yüzden kaybettim neden?
Konuyu ilk açtığında sevgilinle resminin olduğu avatar yoktu değil mi? Sanırım ya güzelliğini bize de tescilletmek istedin ya da ne olur ne olmaz asılan filan çıkmasın diye burada da sevgilinle olan fotoğrafın dursun istedin.
facebook hesabınızı dışardan mesaj almaya kapatın..
bu olayların hiç birisinde senin suçun yok ki. sakınılan göze çöp batar derler ya o hesap olmuş sizinki. aşırı kıskançlık çok kötü birşey bir ilişkide. herşeyden önce insanın kişiliğine yapılan bir saygısızlık. ortada suçun olmadığı için alttan alman gereken bir durum da yok, sakın kendini ezdirme. kendini haklı görmesin. yoksa sonu gelmez bu kıskançlıkların ve gitgide iyice çekilmez bir hal alır. onunla konuşup bundan hiç hoşlanmadığını belirt bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?