insanlar gerçekten çok garip !!!

madem sevgılın çok kıskanc acaba sevgılıne gelseydı böle msjlar sen ne yapardın çok merak edıyorum sevgilim ne yapıyorda bu ınsanlar yüz buluyor bukadar dıye düşünmezmıydın

teşekkür ederim o senin güzelliğin.. inan benimde sinirlerim çok yıprandı çünkü bazen sinir küpü oluyo aklına geliyo sanırım önceden böyle değildi dışardan o kadar efendi ki sessiz vur ensesine al lokmayı dersiniz:) ama dışı seni içi beni yakıyo hesabı iş ben olunca adamın içinden şeytan çıkıyo

Fotoğrafını gördüm. Aşırı bir güzelliğin yok. Normal, hepimiz gibi bir insansın.
Ama albenin yüksek herhalde. O yüzden beğeniliyorsun.
Beğenilmenin, güzellikle alakası olmadığına inananlardanım çünkü.
Aşırı çirkin kadınların, kendilerini iyi satması sonucu kısmeti hep açıktır, buna şahit oldum çünkü.
Bazı kadınlar, kendilerini iyi satar. Kısmeti çoktur.
Bazılarının kendisini satmadan, kendiliğinden doğasında çekicilik vardır, albenisi vardır, kısmeti çoktur.

Bunlar oluyo malesef. Geçen hafta erkek arkadaşımla elele giderken bi'çocuk gözlerini bana dikmiş bakmış erkek arkadaşım başladı saydırmaya en az 15 dakka söylendi, gerildik bi'anda. Yani millet takmıyor aman sevgilisi var bakmayım, mesaj atmayım diye. Bence dışarıya mesaj atılma özelliğini kapatın. Çok fazla bu tür olaylar yaşayınca istemdışı kısıtlıyordur. Kıyafet konusuna gelince ailesini daha şimdiden neden karıştırıyorsun ki hayatına, yoksa ben mi yanlış anladım:26:

o doktorun başka işi yokmuymuş da adından facebook hesabını bulmuş,hesap senın adına kayıtlı olduguna göre pekte ortak sayılmaz gerçi kusura bakma buraya takıldım ama cok ilginç geldi bana

Erkeklerden böyle teklifler, beğeniler almak çok normal.
Sen ilgilenmedikten sonra herkes asılmaya yeltense ne yazar?
Sevgilin normal değil bence. Ya da ben mi hiç kıskançlık bilmediğimden böyleyim bilemiyorum.
Ben olsam çok hoşuma giderdi herkesin beğendiği bir sevgilim olması.
Sonuçta sen ona bağlısın. Bunu görebilmesi lazım. :s

haklısın sanırım. diyorum ya benim konustuğum sınıftan 2 erkek arkadaşım var onlarıda kendisi tanıyo sevgilileride benim arkadaşım.. aslında insanlarda çok garipleşti kötü niyetli herkes birini daha ayarlayayım onunla bunu yapıyım olmuş bütün dertleri

o doktorun başka işi yokmuymuş da adından facebook hesabını bulmuş,hesap senın adına kayıtlı olduguna göre pekte ortak sayılmaz gerçi kusura bakma buraya takıldım ama cok ilginç geldi bana

adamın adı var derken sevgilimden bahsettim orda tam okumamışsın sanırım.. ikimizinde adı soyadı var izmirde 9 eylül üniversitesinde oldu olay özelden adınıda yazabilirim gitsen bulursun.. arkadaşlar neden bu kadar herşeyin altında bişey arıyorsunuz anlamadım neden bazıları iyi niyetli bakıp içten cevap veremiyo?

ortak facebook hesap kadar komik birsey yok
özel hayatiniz yokmu sizin yahu
ayrica erkek arkadasinizin size hergün " bugun seninle biri konustu mu kimi gördün" vs gibi abuk sorular sormasi
size ilginc gelmiyor mu
simdi diyeceksiniz ki cok seviyor
böyle sevgimi olur Allah askina
hastalik bu

ayrica size faceden tanismak icin mesaj atanlar hic görmüyorlar mi acaba ortak ask hesabi bu diye
hayret

hamile halimle bile insan görünümlü yaratıklardan laf yemişliğim oldu o yüzden hiç şaşırmıyorum..
birçoğunun aklı bel altı çalışıyor çünkü lanet olsun..

hamile halimle bile insan görünümlü yaratıklardan laf yemişliğim oldu o yüzden hiç şaşırmıyorum..
birçoğunun aklı bel altı çalışıyor çünkü lanet olsun..

çok haklısın çok.. buarada allah bağışlasıınnn bebeğinii

birinin okul dışında yaptığı bir hareket yüzünden neden gidip dekanlığa şikayet ettin ki yazık valla.
gidip özel olarak derdin rahatsız oluyorum diye.
senin yüzünden ceza almış bi de.
niyeyse asılanlar seni bulmuş enteresan yani

öyle deme lara, bizim türk kızları bunu ''ayyy beni ne kadar çok seviyooo'' olarak değerlendiriyor ne kadar çok kıskançlık o kadar büyük bir aşk gibi bi yanılgıda herkes

ben altında bir şey aramıyorumda sadece garip geldi,yorumuma katılmıyor olman benım kötü niyetli oldugumumu gösterır sence ,madem ortak hesabınız var dış aranmalara kapatın o zaman yani hadi bir şekilde buldu diyelim o kişinin sen oldugunu nasıl anladı ayrıca son derece içten cevap veriyorum ben işime gelmiyo böyle yazılar dersen yorum yapmam

bahsettiğim olayda bu işte ne cesaret dimi?

Buraya konu açmışsan her türlü yoruma açık olacağını düşünerek sizde mi bir sorun var acaba diye düşünmüyor değilim neden her gittiğiniz yerde böyle durumlarla karşılaşıyorsunuz iyi ki facebook var yoksa kimse size asılamayacaktı .Facebooktan aramayı kapalı yapabiliyorsunuz bu kadar facebooktan bulan var aramalara kapatsaydınız keşke numaranızı kurşun kalemle yazdıran kişiyi neden sevgilinize söylüyorsunuz ki madem kıskanç anlattıklarınızı mantık dışı buldum açıkcası kusura bakmayın

Maşallah sizi de beğenen beğenene, ne güzel yalnız benim anlamadığım erkeklerin bu cesareti nereden aldıklarını.. Belki de siz farkında olmadan erkeklere yeşil ışık yakıyorsunuzdur. Ayrıca seçmeli dersteki çocuğun sizden hoşlandığını yüzünüze söyleyebilrdi madem aynı dersi alıyorsunuz ve de cesaretli ya hani, faceten falan yazması çok saçma..
Neyse amacım yanlışlarınızı bulmak değil ama bağlamda bir saçmalık var..doktorun işi gücü yok, etik kurallarını hiçe sayarak, uyarı alacağını bilerek bilgilerinize ulaşarak size faceden DİREKT HOŞLANIYORUM DEMESİ garip..

teşekkür ederim arkadaşlar cevaplarınız için ama yorumlar biraz kırmaya başladı sendemi sorun var filan diye. yinede çok teşekkür ederim zaman ayırıp cevap verdiğiniz için ama yorumları okuyunca garipsiyorum ben böyle bi insan değilim ki diye:) yinede teşekkürleer

canım madem msj aldın, hemen gizliliğini ayarlayabilirdin. erkek arkadaşın 24 saat senın facenın başında beklıyor galiba?

ve madem huyunu suyunu biliyorsun, bazı şeyleri söyleme sevgiline.
ayrıca hayatımda ilk kez ortak faceye msj atanı senden duyuyorum.kişisel olur anlarım, ama ortak faceye msj atanın mantığını anlayabilmiş değilim.
o zaman kesinlikle kötü niyetli biri olmalı.

bu olaylar olunca nedense herşeyden sevgilinin haberı oluyor, siz birlikteyken mi oluyor bunlar
yoksa sen mı söyluyorsun sevgılıne?

İnsanlar da ki ne cesaret ve hafıza.Üşenmeyip sizi arıtıyorlar facebook'ta.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…