Aslında birileri tarafından sevilmek için hiçbirşey yapmamak gerekiyor sadece kendiniz olun kendiniz gibi olun kendinizi geliştirin ve herkesle herşeyi paylaşmayın anlatmayın size soğuk davrananlarla da aynı düzeyde iletişimimiz olsun ekstra kendinizi sevdirmeye çalışmak itici yapıyor insanıGenelde böyle bir sorun yaşıyorum. Etrafımdakiler beni sevmez ve bunu çok net bir şekilde belli ederler. Mesela yanlarına gittiğimde konuşmayı keserler, bir yere çağırmazlar. Veya çoo bariz bir şekilde terslerler. Genelde bu tarz muameleye maruz kalınca ne yapmak gerekir bilmiyorum. Cool takılmak için mesela veya sevilmek için ekstra birşey yapmak gerekir mi? Herkes tarafından sevilen biri olmak nasıl bir duygudur çok merak ediyorum.
+1Yüzünuz güzelse kadınlar pek sevmez bilerek/bilmeyerek tavır alirlar aksini bu yaşıma kadar görmedim
Kesinlikle öyle. Yeni başladım çalışmaya.. Erkeklerle çalışırken daha rahat hissediyorum. Kadınlar bi tuhaf içten pazarlıklı gibiYüzünuz güzelse kadınlar pek sevmez bilerek/bilmeyerek tavır alirlar aksini bu yaşıma kadar görmedim
Yoo hiç de iyi kalpl melek olduğumu düşünmüyorum ama kendi halimde bir insanımdır.Herkes tarafindan sevilen insanlarin gercek olduğunu dusunmuyorum.
Onun disinda bu kadar sevilmemenizin bir nedeni olmali ve biz buradan bilemeyiz. Şu sitede sevilmiyorum diye konu açan herkes kanatsiz melek oldugunu iddia eder mesela. Sevilmeme nedenleri hep cok iyi kalpli ve saf olmasina bağliyorlar genelde, insanin kendine objektif olmasi zor.
Arkalarını dönüp gitmiyorlar ama susarlar. Sanki birşey saklar gibi.Yanina gittiginde arkalarini donup gidecek kadar ne yaptin insanlara? Akli basinda hicbir insan kendisine zarar vermeyen birine boyle davranmaz. Size herkes boyle davraniyorsa vardir bir yanlisiniz.
Bunun cevabı sizde gizli davranışlarınızı gözden geçirin derim.Genelde böyle bir sorun yaşıyorum. Etrafımdakiler beni sevmez ve bunu çok net bir şekilde belli ederler. Mesela yanlarına gittiğimde konuşmayı keserler, bir yere çağırmazlar. Veya çoo bariz bir şekilde terslerler. Genelde bu tarz muameleye maruz kalınca ne yapmak gerekir bilmiyorum. Cool takılmak için mesela veya sevilmek için ekstra birşey yapmak gerekir mi? Herkes tarafından sevilen biri olmak nasıl bir duygudur çok merak ediyorum.
KesinlikleeBen genellikle tanıdığım herkes tarafından (en azından benim bildiğim kadarıyla) sevilen bir insanım. Genelde bir ortamda arkamdan hep insanlar iyi şeyler söyler konuşur sevimli bulurlar filan. Küfreden de vardır belki ama sanmıyorum. Bunun varsayım yasası ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Bir ortama girdiğimde genelde herkesin beni seveceğine hiç sorun yapamayacağıma yönelik koklesmis bir inancım var. Siz de "neden sevmesinler ki" durumuna inanırsanız bence sevilmediginizi hissetmezsiniz. Yani cidden neden sevmesinler ki?
Herkese birşey ısmarlarsan hediye falan alırsan çıkarlarına uygun davranirsan severlerGenelde böyle bir sorun yaşıyorum. Etrafımdakiler beni sevmez ve bunu çok net bir şekilde belli ederler. Mesela yanlarına gittiğimde konuşmayı keserler, bir yere çağırmazlar. Veya çoo bariz bir şekilde terslerler. Genelde bu tarz muameleye maruz kalınca ne yapmak gerekir bilmiyorum. Cool takılmak için mesela veya sevilmek için ekstra birşey yapmak gerekir mi? Herkes tarafından sevilen biri olmak nasıl bir duygudur çok merak ediyorum.
Bir psikoloğa mı gitseniz acaba son cümleniz beni duygulandırdı. Ankaradaysanız arkadaş olabilirim sizeGenelde böyle bir sorun yaşıyorum. Etrafımdakiler beni sevmez ve bunu çok net bir şekilde belli ederler. Mesela yanlarına gittiğimde konuşmayı keserler, bir yere çağırmazlar. Veya çoo bariz bir şekilde terslerler. Genelde bu tarz muameleye maruz kalınca ne yapmak gerekir bilmiyorum. Cool takılmak için mesela veya sevilmek için ekstra birşey yapmak gerekir mi? Herkes tarafından sevilen biri olmak nasıl bir duygudur çok merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?