Kimsenin herkes tarafından sevildigini düşünmüyorum ama sürekli ters davraniliyorsaniz kendi sınırlarını cizemeyen bir insan olduğunuzu düşünürüm ya da elini veren kolunu kaptırıyor dedikleri cinsten yapışkan bir insan, muhanbetiniz insanları rahatsız ediyordurGenelde böyle bir sorun yaşıyorum. Etrafımdakiler beni sevmez ve bunu çok net bir şekilde belli ederler. Mesela yanlarına gittiğimde konuşmayı keserler, bir yere çağırmazlar. Veya çoo bariz bir şekilde terslerler. Genelde bu tarz muameleye maruz kalınca ne yapmak gerekir bilmiyorum. Cool takılmak için mesela veya sevilmek için ekstra birşey yapmak gerekir mi? Herkes tarafından sevilen biri olmak nasıl bir duygudur çok merak ediyorum.
Aynen.insanlar kullandıkları kişileri severHerkese birşey ısmarlarsan hediye falan alırsan çıkarlarına uygun davranirsan severler
İnsanın herkes tarafından sevilmesi mümkün değil. Kendinizi böyle bi kalıba sokmayın. Dürüst, saygılı, iyi biriyseniz, attığınız adımlardan da eminseniz birilerinin size sevmesi için ekstra bir çabaya gerek yoktur. Zaten direkt böyle birsey oldugunda sorunu karşı tarafa sormanız daha iyi olur.Genelde böyle bir sorun yaşıyorum. Etrafımdakiler beni sevmez ve bunu çok net bir şekilde belli ederler. Mesela yanlarına gittiğimde konuşmayı keserler, bir yere çağırmazlar. Veya çoo bariz bir şekilde terslerler. Genelde bu tarz muameleye maruz kalınca ne yapmak gerekir bilmiyorum. Cool takılmak için mesela veya sevilmek için ekstra birşey yapmak gerekir mi? Herkes tarafından sevilen biri olmak nasıl bir duygudur çok merak ediyorum.
Beni niye herkes sevsin ki Allah aşkınaGenelde böyle bir sorun yaşıyorum. Etrafımdakiler beni sevmez ve bunu çok net bir şekilde belli ederler. Mesela yanlarına gittiğimde konuşmayı keserler, bir yere çağırmazlar. Veya çoo bariz bir şekilde terslerler. Genelde bu tarz muameleye maruz kalınca ne yapmak gerekir bilmiyorum. Cool takılmak için mesela veya sevilmek için ekstra birşey yapmak gerekir mi? Herkes tarafından sevilen biri olmak nasıl bir duygudur çok merak ediyorum.
Bence çok da şeyetmemek gerek. Bence kımse kımseyı sevmıyorGenelde böyle bir sorun yaşıyorum. Etrafımdakiler beni sevmez ve bunu çok net bir şekilde belli ederler. Mesela yanlarına gittiğimde konuşmayı keserler, bir yere çağırmazlar. Veya çoo bariz bir şekilde terslerler. Genelde bu tarz muameleye maruz kalınca ne yapmak gerekir bilmiyorum. Cool takılmak için mesela veya sevilmek için ekstra birşey yapmak gerekir mi? Herkes tarafından sevilen biri olmak nasıl bir duygudur çok merak ediyorum.
Yeni başlayanlar için erkek yalakası olma el kitabı var onu edin benceKesinlikle öyle. Yeni başladım çalışmaya.. Erkeklerle çalışırken daha rahat hissediyorum. Kadınlar bi tuhaf içten pazarlıklı gibi
Selam, kendinizi seviyor musunuz?Genelde böyle bir sorun yaşıyorum. Etrafımdakiler beni sevmez ve bunu çok net bir şekilde belli ederler. Mesela yanlarına gittiğimde konuşmayı keserler, bir yere çağırmazlar. Veya çoo bariz bir şekilde terslerler. Genelde bu tarz muameleye maruz kalınca ne yapmak gerekir bilmiyorum. Cool takılmak için mesela veya sevilmek için ekstra birşey yapmak gerekir mi? Herkes tarafından sevilen biri olmak nasıl bir duygudur çok merak ediyorum.
Bu çaba gerektiren bir durum değil maalesef. Beni sevende çoktur nefret edende. Her biri için değişsem ben bile kendimi tanıyamam. İyi kötü huylarım vardır artık buna uyum sağlayanla ve senin sağlayabildiğin ile arkadaşlık kuracaksın. Zaten eskisi gibi çoğu kişinin arkadaşlık ilişkileri çok samimi, saygın, sevecen değil. Mutlaka sizden hoşlanmadıkları bir konuşma tarzınız, davranış hareketleriniz vardır ama bunu söylemedikleri içinde bilemiyorsunuz tabi. Benim mesela üniversitedeki kız arkadaşlarımın biri harici hepsiyle aşırıya kaçmadan güzel bir arkadaşlık ilişkim vardı. Ama biri aşkım canım demesine rağmen benden ciddi anlamda nefret ettiğini öğrendim erkekler bile fark etmiş ki erkekler böyle şeyleri pek anlamaz. Sürekli benden eleştirisel anlamda bahsetmesi artık arkadaşlarımın gelip bana söylemesine sebep oldu en sonunda kendi yalnız kaldı. Beni sevmeyen bir insana kızmam ben sevmediği halde gereksiz samimiyet kurana kızarım. Yapmacıklara yani. Sizde eğer ki böyle bir tepkiyle karşılaşıyorsanız bence mesafeli olun çünkü yapılabilecek bi şey yok. Ha kötü bir davranışınızi fark etmeden eleştiriniz olmuştur belki onlara karşı bunu da bir düşünün bazen insan sonradan ne söylediğinin farkına varabiliyor.Genelde böyle bir sorun yaşıyorum. Etrafımdakiler beni sevmez ve bunu çok net bir şekilde belli ederler. Mesela yanlarına gittiğimde konuşmayı keserler, bir yere çağırmazlar. Veya çoo bariz bir şekilde terslerler. Genelde bu tarz muameleye maruz kalınca ne yapmak gerekir bilmiyorum. Cool takılmak için mesela veya sevilmek için ekstra birşey yapmak gerekir mi? Herkes tarafından sevilen biri olmak nasıl bir duygudur çok merak ediyorum.
Yüzünuz güzelse kadınlar pek sevmez bilerek/bilmeyerek tavır alirlar aksini bu yaşıma kadar görmedim
Dünyadaki tüm genellemeler sizin tek başınıza yaşadığımızdan ibaret olmadığı için bunu okumamış gibi yapacağım.Yüzüm gayet güzel. (Güzeldi demeliyim belki de artık. 35 yaşıma geldiğim için değişimler başladı çünkü) bugüne kadar etrafımdaki neredeyse herkesle çok iyi anlaştım ve onlar da beni sevdiler. Yani dediğiniz gibi bir genelleme yok
Bncede guzel kadinlari cogu kadinlar cekemiyor…10 da 1 dir belki kiskanmayan..Yüzünuz güzelse kadınlar pek sevmez bilerek/bilmeyerek tavır alirlar aksini bu yaşıma kadar görmedim
"Beenn dönyanın en gözel karısıyam" diye dolanıyorsanız belki itici geliyorsunuzdur insanlaraDünyadaki tüm genellemeler sizin tek başınıza yaşadığımızdan ibaret olmadığı için bunu okumamış gibi yapacağım.
Genelde böyle bir sorun yaşıyorum. Etrafımdakiler beni sevmez ve bunu çok net bir şekilde belli ederler. Mesela yanlarına gittiğimde konuşmayı keserler, bir yere çağırmazlar. Veya çoo bariz bir şekilde terslerler. Genelde bu tarz muameleye maruz kalınca ne yapmak gerekir bilmiyorum. Cool takılmak için mesela veya sevilmek için ekstra birşey yapmak gerekir mi? Herkes tarafından sevilen biri olmak nasıl bir duygudur çok merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?