- 14 Kasım 2018
- 230
- 436
- 53
bence siz takıntı haline getirmişsiniz yaş sadece bir sayıdır. insanın nasıl hissettiği önemlidir. ama siz özellikle kötü hissetmek ve kendinizi yok yere üzmek için çaba harcıyor gibisiniz . bu sizi olduğunuzdan daha karamsar olmakla birlikte daha yaşlı gösterir . bence pozitif olup şükredecek şeylerinize odaklanmanız daha mantıklı bir karar olacaktır. sonuçta yaş hep ilerleyen bir şey ve 35 e geldiğinizde gene mi üzülüp gecen yıllarınıza odaklanacaksınız. 40 ınıza geldiğinizde keşke 30 larda olsaydım mı diyeceksiniz . hayatınız hep geçmişe bakıp ağlamakla mı geçecek ? tercihinizi yapın. ya önünüze bakın fırsatlarınızı değerlendirin halinize şükredin yarınlarınızı güzelleştirin ya da geçmiş içinde boğulup olan yaşınıza ağlayın.O kadar ağladım ki gece gece 31 yaşındayım ve doktor yaşimi sorsa söylemek istemiyorum o derece biriyle tanışsam veya taniştirilsam insanlar yaşimi duyunca oha diyo .Biliyorum herşeye geç kaldım ama ben bilerek yaptiğim birşey değildiki seçici olmadım detaycı yani veya insanları beğenmemezlik etmedim ama olmadı işte anne olmak istiyorum çocukları git gide daha çok seviyorum bana o kadar iyi geliyorlarki ama bana artık imkansız gibi geliyor doktorlar bile geç kalmişsin diyebiliyor erkekler de genç eşleri olsun istiyorlar ya ben çok güzel bi anne olurdum amagözyaşlari içinde yazıyorum o kadar duygusallaştimki sanki ben hiçbirşeyi haketmiyorum gibi neden bòyle acımasız insanlar yada bana denk gelir bilmiyorum
31 çok geç yaş değil oha lık bir durum yok insanların tepkilerini görmezden gelin o zaman mutlu olursunuz.O kadar ağladım ki gece gece 31 yaşındayım ve doktor yaşimi sorsa söylemek istemiyorum o derece biriyle tanışsam veya taniştirilsam insanlar yaşimi duyunca oha diyo .Biliyorum herşeye geç kaldım ama ben bilerek yaptiğim birşey değildiki seçici olmadım detaycı yani veya insanları beğenmemezlik etmedim ama olmadı işte anne olmak istiyorum çocukları git gide daha çok seviyorum bana o kadar iyi geliyorlarki ama bana artık imkansız gibi geliyor doktorlar bile geç kalmişsin diyebiliyor erkekler de genç eşleri olsun istiyorlar ya ben çok güzel bi anne olurdum amagözyaşlari içinde yazıyorum o kadar duygusallaştimki sanki ben hiçbirşeyi haketmiyorum gibi neden bòyle acımasız insanlar yada bana denk gelir bilmiyorum
Yaşında bir sakıncası yok kendini kahretme hiç Allahın izniyle inş karşına çok hayırlı biri çıkar erkenden evlenip boşanan bi tanıdığım var yani yaşla alaksı yokO kadar ağladım ki gece gece 31 yaşındayım ve doktor yaşimi sorsa söylemek istemiyorum o derece biriyle tanışsam veya taniştirilsam insanlar yaşimi duyunca oha diyo .Biliyorum herşeye geç kaldım ama ben bilerek yaptiğim birşey değildiki seçici olmadım detaycı yani veya insanları beğenmemezlik etmedim ama olmadı işte anne olmak istiyorum çocukları git gide daha çok seviyorum bana o kadar iyi geliyorlarki ama bana artık imkansız gibi geliyor doktorlar bile geç kalmişsin diyebiliyor erkekler de genç eşleri olsun istiyorlar ya ben çok güzel bi anne olurdum amagözyaşlari içinde yazıyorum o kadar duygusallaştimki sanki ben hiçbirşeyi haketmiyorum gibi neden bòyle acımasız insanlar yada bana denk gelir bilmiyorum
İste bak ne guzel demissiniz.Ewlendim cocuk ne zaman birinci oldu 4 sene ikinci ne zaman 11 aylik oldu ikinci oglum ikiside erkek kizda yaparsin sen ay sizeneeeeeeeee bee diye bagirmak geldi icimden insanlara bakarsan ölelim bizzzÜzülmeyin lütfen, benim çevremde de 20'lerinde evlenen çok var. Akrabalarımda evlenmemiş en büyük benim. Ama maalesef uzun süredir işsizim de. 30'uma geldim ama yapacak bir şey yok maalesef. İşsizliğe üzülmekten ilaç tedavisi gördüm. Bir kaç önce toparlanabildim. Şu an streste olduğumu bildiklerinden diyen yok ama, işe girdiğim an laf sokmalara başlayacaklar biliyorum. Evlensek ne zaman çocuk derler, 1. doğsa hani 2. derler. Derler de derler. siz de yaşınız için üzülmeyin, strese girmeyin. Senin benim çevremde örnekleri olmasa da aslında çok var 30'dan sonra evlenen.
İnşallah teşekkür ederimYaşında bir sakıncası yok kendini kahretme hiç Allahın izniyle inş karşına çok hayırlı biri çıkar erkenden evlenip boşanan bi tanıdığım var yani yaşla alaksı yok
Teşekkür ederim canm inşallah karşımıza iy insanlar çıkarAslında düşünüyorum da asıl problem mutluluğu hep başka şeylere bağlamaktan kaynaklanıyor birileri söyledi diye yada evlenemedim diye üzülerek bu günlerinizi mahvetme canım...hep geçmişin acılarını geleceğin endişelerine odaklanmaktan anımızdaki güzellikleri göremiyoruz sana sahip olmadıklarınla kamçılayan yaralayan insanlarla değil sana olduğun gibi değer veren insanları seç hayatına kimsenin boş konuşup kimseyi üzmeye hakkı yok...
Aynı yaşlardayız ve bende bekarım seni en iyi anlayacak olanlardan biriyim canım o nedenle yalnız değilsin takma kafana
Kesiyorum artik böylesi daha iymiş gerçektenBenim rahmetli annem 32 yaşında evlendi 34'ünde beni doğurdu.Geç kalmak için sizin 36 yaşlarda falan olmanız lazım.Ki o bile geç değildir aslında.Kimse evlenmek,çocuk sahibi olmak zorunda değil.Haklısınız insanın sevgiye ihtiyacı var ama günümüzdeki samimi olmayan ilişkileri görünce insan yalnızlığına şükrediyor.Ayrıca herkesin zevkleri farklıdır unutmayın.Devir değişti artık insanlar erken yaşta evlenmiyor,çocuk doğurmuyor.Oha diyenlerle iletişiminizi kesmeniz gerek.
Çok hoşsunuz teşekkür ederim33 yaşında evlendim 36 yaşında doğurdum şu an 40 yaşındayım, seneye 2. Ciyi yapacağım. Burdan selam olsun sana geç kalmış diyenlere
1) yasinizda ne var kiO kadar ağladım ki gece gece 31 yaşındayım ve doktor yaşimi sorsa söylemek istemiyorum o derece biriyle tanışsam veya taniştirilsam insanlar yaşimi duyunca oha diyo .Biliyorum herşeye geç kaldım ama ben bilerek yaptiğim birşey değildiki seçici olmadım detaycı yani veya insanları beğenmemezlik etmedim ama olmadı işte anne olmak istiyorum çocukları git gide daha çok seviyorum bana o kadar iyi geliyorlarki ama bana artık imkansız gibi geliyor doktorlar bile geç kalmişsin diyebiliyor erkekler de genç eşleri olsun istiyorlar ya ben çok güzel bi anne olurdum amagözyaşlari içinde yazıyorum o kadar duygusallaştimki sanki ben hiçbirşeyi haketmiyorum gibi neden bòyle acımasız insanlar yada bana denk gelir bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?