İnsanların sayesinde yaşımdan utanıyorum :(

bence siz takıntı haline getirmişsiniz yaş sadece bir sayıdır. insanın nasıl hissettiği önemlidir. ama siz özellikle kötü hissetmek ve kendinizi yok yere üzmek için çaba harcıyor gibisiniz . bu sizi olduğunuzdan daha karamsar olmakla birlikte daha yaşlı gösterir . bence pozitif olup şükredecek şeylerinize odaklanmanız daha mantıklı bir karar olacaktır. sonuçta yaş hep ilerleyen bir şey ve 35 e geldiğinizde gene mi üzülüp gecen yıllarınıza odaklanacaksınız. 40 ınıza geldiğinizde keşke 30 larda olsaydım mı diyeceksiniz . hayatınız hep geçmişe bakıp ağlamakla mı geçecek ? tercihinizi yapın. ya önünüze bakın fırsatlarınızı değerlendirin halinize şükredin yarınlarınızı güzelleştirin ya da geçmiş içinde boğulup olan yaşınıza ağlayın.
kendinizi genç hissedin umudunuzu yitirmeyin kendinizi mutlu edin . başkasından bir şey beklemeyin. yarınlar ve güzel günler önünüzde onların hayalini kurup rüyadan uyanın harekete geçin daha pozitif daha samimi daha kendinden emin yaşayın.

Dert ettigin seye bak canim
Bu yas o kadar da uc bi yas deil senin yasinda yeni evlenen bi suru tanidigim var.Yeterki sana uycak ve anlascan sevicegin biri bul yeter.

31 çok geç yaş değil oha lık bir durum yok insanların tepkilerini görmezden gelin o zaman mutlu olursunuz.

Allah aşkına duyanda 45 50 yaşındasınız zanneder ne alaka duyanlar oha diyormuş şakamısınız siz ya. Artık herkes geç evleniyor benim yaşım 36 evlenmeyen bir sürü okul arkadaşım var takıntı bu resmen neye geç kaldınız evşenmeye çocuk yapmaya mı evliliğinde geç kalması mı oluyor insan anlaşabildiği seveceği insanı bulur evlenir zamanı gelince yoksa ay yaşım geçiyor kim olursa olsun derseniz bu yaşınızda yaşlanırsınız ben 36 yaşındayım daha yeni doğum yaptım oğlum daha 9 aylık çok ilginç gerçekten bu kadar evlilik meraklısı olmayın biraz hayatınızı yaşayın yaa

Üzülmeyin lütfen, benim çevremde de 20'lerinde evlenen çok var. Akrabalarımda evlenmemiş en büyük benim. Ama maalesef uzun süredir işsizim de. 30'uma geldim ama yapacak bir şey yok maalesef. İşsizliğe üzülmekten ilaç tedavisi gördüm. Bir kaç önce toparlanabildim. Şu an streste olduğumu bildiklerinden diyen yok ama, işe girdiğim an laf sokmalara başlayacaklar biliyorum. Evlensek ne zaman çocuk derler, 1. doğsa hani 2. derler. Derler de derler. siz de yaşınız için üzülmeyin, strese girmeyin. Senin benim çevremde örnekleri olmasa da aslında çok var 30'dan sonra evlenen.

Benim rahmetli annem 32 yaşında evlendi 34'ünde beni doğurdu.Geç kalmak için sizin 36 yaşlarda falan olmanız lazım.Ki o bile geç değildir aslında.Kimse evlenmek,çocuk sahibi olmak zorunda değil.Haklısınız insanın sevgiye ihtiyacı var ama günümüzdeki samimi olmayan ilişkileri görünce insan yalnızlığına şükrediyor.Ayrıca herkesin zevkleri farklıdır unutmayın.Devir değişti artık insanlar erken yaşta evlenmiyor,çocuk doğurmuyor.Oha diyenlerle iletişiminizi kesmeniz gerek.

Yaşında bir sakıncası yok kendini kahretme hiç Allahın izniyle inş karşına çok hayırlı biri çıkar erkenden evlenip boşanan bi tanıdığım var yani yaşla alaksı yok

Büyük ihtimal iş hayatında değilsiniz.
Çünkü artık okul okuyup bir iş bulup düzen oturtma yaşı en erken 30 oluyor.
Çevremdeki çoğu kişi 30lu yaşlarında çoğu bekar kimse de onlara "aa evlenememiş" gözüyle bakmıyor.

Ayrıca çocuk konusu yaşa bakmıyor 22 yaşında evlenirsin bir sağlık problemi çıkar çocuk olmaz.
38 yaşında evlenirsin bir problem olmaz çocuğun olur bu işler nasip kısmet işi.

Aslında düşünüyorum da asıl problem mutluluğu hep başka şeylere bağlamaktan kaynaklanıyor birileri söyledi diye yada evlenemedim diye üzülerek bu günlerinizi mahvetme canım...hep geçmişin acılarını geleceğin endişelerine odaklanmaktan anımızdaki güzellikleri göremiyoruz sana sahip olmadıklarınla kamçılayan yaralayan insanlarla değil sana olduğun gibi değer veren insanları seç hayatına kimsenin boş konuşup kimseyi üzmeye hakkı yok...
Aynı yaşlardayız ve bende bekarım seni en iyi anlayacak olanlardan biriyim canım o nedenle yalnız değilsin takma kafana

İste bak ne guzel demissiniz.Ewlendim cocuk ne zaman birinci oldu 4 sene ikinci ne zaman 11 aylik oldu ikinci oglum ikiside erkek kizda yaparsin sen ay sizeneeeeeeeee bee diye bagirmak geldi icimden insanlara bakarsan ölelim bizzz

Teşekkür ederim canm inşallah karşımıza iy insanlar çıkar

Kesiyorum artik böylesi daha iymiş gerçekten

1) yasinizda ne var ki
2) anne olmak icin hic de gec degil..
3) arkadasim 42 de evlendi 43 de dogum yapti.. 25 de evlenen arkadasim 10 yildir bebek icin ne mucadele ediyo kiz, nasip kismet bu isler.
4) 37 de evlendim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…