- 19 Nisan 2019
- 1.445
- 1.318
- 48
- 37
yok canım hiç de öyle değil, seni tebrik ediyorum ne istediğini bilen birisin her zaman böyle ol, inşallah çok sevip sevileceğin hayırlı bir kısmet çıkar karşına, daha ne günler göreceksin merak etmeYok canm öyle birşey yapmam söyleyenler oldu ama uymadık olmadı zorlamadim kendimi ben çokkk sevmek sevilmek istiyorum sanki imkansiz gibi bana
O kadar ağladım ki gece gece 31 yaşındayım ve doktor yaşimi sorsa söylemek istemiyorum o derece biriyle tanışsam veya taniştirilsam insanlar yaşimi duyunca oha diyo .Biliyorum herşeye geç kaldım ama ben bilerek yaptiğim birşey değildiki seçici olmadım detaycı yani veya insanları beğenmemezlik etmedim ama olmadı işte anne olmak istiyorum çocukları git gide daha çok seviyorum bana o kadar iyi geliyorlarki ama bana artık imkansız gibi geliyor doktorlar bile geç kalmişsin diyebiliyor erkekler de genç eşleri olsun istiyorlar ya ben çok güzel bi anne olurdum amagözyaşlari içinde yazıyorum o kadar duygusallaştimki sanki ben hiçbirşeyi haketmiyorum gibi neden bòyle acımasız insanlar yada bana denk gelir bilmiyorum
Ben 28 yaşındayım, yaş konusunda beni de çok bunaltıyorlar, görünürde senin durumun gibi değil ama, psikolojik baskı yapıyorlar. Bilemiyorum neler olacak.O kadar ağladım ki gece gece 31 yaşındayım ve doktor yaşimi sorsa söylemek istemiyorum o derece biriyle tanışsam veya taniştirilsam insanlar yaşimi duyunca oha diyo .Biliyorum herşeye geç kaldım ama ben bilerek yaptiğim birşey değildiki seçici olmadım detaycı yani veya insanları beğenmemezlik etmedim ama olmadı işte anne olmak istiyorum çocukları git gide daha çok seviyorum bana o kadar iyi geliyorlarki ama bana artık imkansız gibi geliyor doktorlar bile geç kalmişsin diyebiliyor erkekler de genç eşleri olsun istiyorlar ya ben çok güzel bi anne olurdum amagözyaşlari içinde yazıyorum o kadar duygusallaştimki sanki ben hiçbirşeyi haketmiyorum gibi neden bòyle acımasız insanlar yada bana denk gelir bilmiyorum
Ablam 43 yaşında, 13yaşında oğlu var, 8 senedir de eşinden ayrı.
İkinci evliliğini yaptı ve bugün tüp bebeğin tuttuğu haberini aldık.
Hayatta hiçbirsey için geç değil, hele ki 31 yaş hiç hiç geç değil .
Bende 31 yaşındayım, nasıl bir kafa oha diyenler anlayamadım..
cooookkk yanlis bir düsüncedesiniz hanfendi gayette gencsiniz teyzem 40 yasinda evlendi 41 de anne oldu kiz arkadasim 32 de anne oldu hic de yasli degilsiniz ben 20 de anne oldumda ne oldu genclimi yasayamadim pisman deilim sükür cocuklarima ama insan gezmek tozmak istiyor yani insanlari sallayin boswern sizin kismetiniz elbet cikacak birgün karamsar olmayinO kadar ağladım ki gece gece 31 yaşındayım ve doktor yaşimi sorsa söylemek istemiyorum o derece biriyle tanışsam veya taniştirilsam insanlar yaşimi duyunca oha diyo .Biliyorum herşeye geç kaldım ama ben bilerek yaptiğim birşey değildiki seçici olmadım detaycı yani veya insanları beğenmemezlik etmedim ama olmadı işte anne olmak istiyorum çocukları git gide daha çok seviyorum bana o kadar iyi geliyorlarki ama bana artık imkansız gibi geliyor doktorlar bile geç kalmişsin diyebiliyor erkekler de genç eşleri olsun istiyorlar ya ben çok güzel bi anne olurdum amagözyaşlari içinde yazıyorum o kadar duygusallaştimki sanki ben hiçbirşeyi haketmiyorum gibi neden bòyle acımasız insanlar yada bana denk gelir bilmiyorum
bunu diyen sorunluları derhal çıkart hayatından.31 yaşinda benden ne eş olurmuş nede anne inanin benimde aklim almıyor
Yok artık !! Bunları size söyleyenlerin akıllarında ve zihniyetlerinde sorun var demektir.31 yaşinda benden ne eş olurmuş nede anne inanin benimde aklim almıyor
31 yaşinda benden ne eş olurmuş nede anne inanin benimde aklim almıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?