İnsanların sayesinde yaşımdan utanıyorum :(

Yok canm öyle birşey yapmam söyleyenler oldu ama uymadık olmadı zorlamadim kendimi ben çokkk sevmek sevilmek istiyorum sanki imkansiz gibi bana
yok canım hiç de öyle değil, seni tebrik ediyorum ne istediğini bilen birisin her zaman böyle ol, inşallah çok sevip sevileceğin hayırlı bir kısmet çıkar karşına, daha ne günler göreceksin merak etme

bende yeni hamile kaldım,28 yaşındayım 29 olacağım erken mi nasıl yapacağım vs diye buraya yazmıştım bir hanım bana geç bile kalmışsın demiş üniversite okuduk, çalıştık, bellibi yere geldik derken yaş zaten 28 oluyor hiç üzülme kısmet bazı şeyler zaten, utanmak ne demek en güzel yaşlar

çevram 38-40 yaş bekar yeni evlenen daha hayatında kimse olmayan insanlarla dolu ,devir değişti yaş kartelaları da değişti 32 yaşındayım 27 de evlendim aklım olsa şimdi evliliği düşünmeye başlardım..yaştan vuran insanları takmayın emin olun hayatta bir vizyonları yoktur en büyük marifetleri küçük yaşta evlenmiş olmaktır.

Ben 28 yaşındayım, yaş konusunda beni de çok bunaltıyorlar, görünürde senin durumun gibi değil ama, psikolojik baskı yapıyorlar. Bilemiyorum neler olacak.

Ve çocukla ilgili söyleyecegim seyde 2 bayan taniyorum ve aynı yastalar cocuklarıda ozaman 3yasindaydı. 42da evlenen bayanında 45 yasında 3 yasındaydı cocugu diger hocanında 18 yasında evlenmis 42 yasında cocugu olmus ve onunda cocugu 3 yasındaydı okadar tedavi vs ragmen zamanı gelince hiç bi caba olmadan kendiliginden oldu derdi böle evlenedim cocugum olmadı diyenlere. Hersey bi sınav ve bu durumda seni daha cok dibe çekmesine karamsatmasına meydan verme bunu sansa cevir nasil çevirecem dersen suan bekar olarak evli olanlarımızın yapamadıgı -- evli bayanlarımı yanlıs anlamasım yapamazlar demiyorum alınmayım hani ev evlat es gelen hiden çalisanlar için cogu seyi yapmak daha zorlasabiliyo-- kendine vakit ayır kitap oku kurslara git evlendinde zaten emin ol cogu seye vakit bulamayacaksın belkide bide ole düsünn arkadaşımm

Ablam 43 yaşında, 13yaşında oğlu var, 8 senedir de eşinden ayrı.
İkinci evliliğini yaptı ve bugün tüp bebeğin tuttuğu haberini aldık.
Hayatta hiçbirsey için geç değil, hele ki 31 yaş hiç hiç geç değil .
Bende 31 yaşındayım, nasıl bir kafa oha diyenler anlayamadım..

Yaşın çok güzel hiç üzülme. Keşke ben de o yaşıma kadar bekleseydim 27 yaşıma bastığımda evlendim ama erken gibi geliyor evlilik güzel bir şey fakat olmazsa olmaz değil, sen daha önemlisin mutlu olmaya bak. Kısmetin bir yerlerde bekliyordur seni.

Bende 32 yasındayım. 9 yasında ve 1.5 yasında cocugum var banada oha dıyolar.
Bu yas ve ne kadar cok yasanmıslık dıyolar.
Yanı hep dıyecek bısılerı var

Gözünüz aydin Allah hayırlı etsin sag saglim kucagına almasını nasip etsin

Türkiye'de kültürel olarak insanlar çok genç yaşlardan itibaren artık yaşlandığınızı ve işinizin bittiğini hissettiriyorlar ve hatta kibarca bunu ifade ediyorlar.Maalesef bu coğrafyanın sorunu bu.Sadece evlilik konusunda da değil, herhangi bir işe başlamak istediğinizde 35 yaş için çok çok çok yaşlı diyerek özellikle vurgu yapılabiliyor.Böyle olunca da insan ister istemez psikolojik olarak etkileniyor.

Açıkçası 35 yaşımda kendimi 70 gibi hissetiriyorlar bazen ve bunu yapmaya yirmili yaşların sonlarına doğru başladılar.Kafanıza takmayın diyeceğim ama benim de melhemim yok açıkçası.Bu konuda çok depresifim bu günlerde.

cooookkk yanlis bir düsüncedesiniz hanfendi gayette gencsiniz teyzem 40 yasinda evlendi 41 de anne oldu kiz arkadasim 32 de anne oldu hic de yasli degilsiniz ben 20 de anne oldumda ne oldu genclimi yasayamadim pisman deilim sükür cocuklarima ama insan gezmek tozmak istiyor yani insanlari sallayin boswern sizin kismetiniz elbet cikacak birgün karamsar olmayin

En yakın 4 tane çocukluk arkadaşım; hepimiz 30 yaşındayız. Bu sene kısmetse 31 olcaz. Aralarında bir tek ben evliyim; diğer 4'ü bekar. 2 tanesi bunu çok takarken; diğer 2 tanesinin umrunda bile değil. İş yerindeki yardımcım 33 yaşında bekar. Yani etrafımda çok fazla bu şekilde insan var. Eminim onlara da soruyorlardır. Mesela ben evliyim cocugum yok; yarın boşamayacağım ne malum. Hayatta kimsenin öylr büyük konuşmaması lazım ama işte

ben de 31 oldum ne kadar abartıyorsunuz.

ben 18ken de bana büyük gösteriyorsun en az 25 derlerdi üzülürdüm şimdi de küçük gösteriyorsun 20 diyorlar.

insanlar hep konuşuyor hep konuşurlar, onları takarsak yanmışız ya.

Kendimden örnek vereyim.
23 yaşında evlendim, şuan 26 yaşımdayım ve boşanıyorum. bir daha evlilik düşünür müyüm bilmiyorum,şuanki kararıma bakarsam asla bir daha evlenmem. Eğer evlenecek olursam da sizin şimdiki yaşınızdan bile geç olur sanırım bu..
Size o kadar söyleyeyim, ve bence milletin boş konuşmalarını hiç mi hiç takmayın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…