- 14 Kasım 2015
- 1.471
- 2.568
- 133
Kıyamam ya ben de öyleyim ama yapacak bir şey yok sabret ve dua et. Ben çok insanla tanıştım Allah nasip etmeyince olmuyor bu kimsenin suçu ya da ayıbı değil. Benim neler düşündüğümü bilsen:) bence sen bile benim kadar olamazsınO kadar negatifimki benm hayatimda artik hiçbirşey olmaz gibi berbat bi haldeyim diyebilirm
Hadi ya puf ya boşanmanıza üzüldüm haklısınız evet takmamak lazim ama öyle ağır konuşmalarki insan ister istemez pskolojisi bozuluyorKendimden örnek vereyim.
23 yaşında evlendim, şuan 26 yaşımdayım ve boşanıyorum. bir daha evlilik düşünür müyüm bilmiyorum,şuanki kararıma bakarsam asla bir daha evlenmem. Eğer evlenecek olursam da sizin şimdiki yaşınızdan bile geç olur sanırım bu..
Size o kadar söyleyeyim, ve bence milletin boş konuşmalarını hiç mi hiç takmayın..
Sabretmek işte artık o kadar zorki ah ah Umarim sizde çok çok mutlu olun burda hiç tanımadığım insanlar beni okadar mutlu ettiki anlatamam çok sağolunKıyamam ya ben de öyleyim ama yapacak bir şey yok sabret ve dua et. Ben çok insanla tanıştım Allah nasip etmeyince olmuyor bu kimsenin suçu ya da ayıbı değil. Benim neler düşündüğümü bilsen:) bence sen bile benim kadar olamazsın
Herkes artık böyle o kadar ağirima gidiyorki ya nebileyim sanki bu toplumda olmamam gerekiyor çok ilginçKim diyor bu çirkin sözleri.
Tipik türk toplumu sanırım ya hep böyleler artıkYok artık !! Bunları size söyleyenlerin akıllarında ve zihniyetlerinde sorun var demektir.
Bende bağirarak demek istiyorummmmBen de bunlari soyleyenlere oha diyorum.
Saçmalığın daniskası!!! Lütfen ağlamayı bırak ve gül geç. Benim bi tanıdığım 44.yaşında anne olmuş. Bu ne saçma söylemler böyle?!!! Bunlara takılarak taviz verme o kişilere, kıskançlıktan yada egoistliklerinden böyle demişlerdir.O kadar ağladım ki gece gece 31 yaşındayım ve doktor yaşimi sorsa söylemek istemiyorum o derece biriyle tanışsam veya taniştirilsam insanlar yaşimi duyunca oha diyo .Biliyorum herşeye geç kaldım ama ben bilerek yaptiğim birşey değildiki seçici olmadım detaycı yani veya insanları beğenmemezlik etmedim ama olmadı işte anne olmak istiyorum çocukları git gide daha çok seviyorum bana o kadar iyi geliyorlarki ama bana artık imkansız gibi geliyor doktorlar bile geç kalmişsin diyebiliyor erkekler de genç eşleri olsun istiyorlar ya ben çok güzel bi anne olurdum amagözyaşlari içinde yazıyorum o kadar duygusallaştimki sanki ben hiçbirşeyi haketmiyorum gibi neden bòyle acımasız insanlar yada bana denk gelir bilmiyorum
Durumunuz müsaitse terapi almayı deneyin. Duruma göre psikiyatriye yönlendirir.Herkes artık böyle o kadar ağirima gidiyorki ya nebileyim sanki bu toplumda olmamam gerekiyor çok ilginç
Maşallah size ne güzel31 yaşında evlendım 32 de dogurudum çok şükür
yaş geldi 43 ben halaa dogurma peşindeyim
neyin geç kalmışlıgı bu ,
salak salak konuşmasınlar
Maşallah size ne güzel
Çok alakası bir şey söyleyeceğim ama, bu sabah çayımı çok açık içiyorum diye insanlardan biri laf etti mesela, e hamileyim çünkü nasıl içeyim başkaYani söylemek istediğim insanlar her zaman her yerde konuşur durur, elimizden geldiği kadar uzak durup dinlemememiz lazım ki akıl sağlığımızı koruyabilelim. Yoksa yeri gelir çat çat lafını da vermek gerekir haddini aşanların ama çok sık olursa bu sefer yine biz suçlu oluruz, agresiflikle geçimsizlikle suçlamalar başlar. O yüzden mümkün olduğu kadar sallayın gitsin boş insanları.
Kuzu doktorun tam olarak sana ne dedigini bilmiyorum ama 24 yaslarimdayken gittiğim kadın doğum doktoru da muayeneden sonra bana "evlenmeyi dusunmuyor musunuz?" şeklinde birşeyler sormustu.Diyalog kurduğun kişi ister doktor olsun ,isterse psikolog profesyonellikten kopup kendi değer yargıları ve düşünceleri ile seninle iletişim kurabilir. Adamın kafa bir milyon diyip gülmek varken bu diyalog seni bu kadar uzup incitiyorsa senin zihninde de bu tür düşünceler geziniyordur diye düşünüyorum.
Valla bilmiyorum ki çaydanlığı kaldıramamıştım sabah, hiç de tanımadığım bir arkadaş koydu çayımı, yeterli dedim açık içiyorum çünkü, hiç koydurmasaydınız keşke dediÇayı açık içince ne oluyormuş? Meraktan soruyorum
Bana da şekerli içiyorum diye laf ediyorlar.
İnsanların hep söyleyecek bir lafı var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?