Şu cahil çevreni değiştir bir kere31 yaşinda benden ne eş olurmuş nede anne inanin benimde aklim almıyor
Ama size sürekli ayni şeyler sòylense emin olun pskolijisi bozulmayacak insan tanımıyorum o kadar farkli bir pskolijiki anlatamam size yaşamak gerek insan kendini farklibir yaratik olarak görüyor artik biriyle tanişsam taniştirilcak olsam yaşımdan dolayi yürümüyor sanki bu bi damgaValla yasiniza yorum yapanlari da, bu sacma sapan yorumlari dikkate alip bunalima giren sizi de akil almiyor. Hicbiriniz normal degilsiniz.
Bir de bu kafayla benden guzel bir anne olurdu demissiniz. Cevresinin yaptigi abuk yorumlarla hayatini zehir eden bir kadin mi iyi anne olacak?
Ilginc.
Peki birşey sorucam istediğiniz gibimi birisi oldu mantık olarak evlenmem gerek artik diyemi evlendiniz bide nasıl tanıştıniz ay çokmu soru sordum :)Sen ne dert ediyorsun. Kırkımda evlendim ben :))))) Eşimle tanışana kadar evlenmeyi çok da istemedim. Kısmet işte kırkında buldu beni.
Ama size sürekli ayni şeyler sòylense emin olun pskolijisi bozulmayacak insan tanımıyorum o kadar farkli bir pskolijiki anlatamam size yaşamak gerek insan kendini farklibir yaratik olarak görüyor artik biriyle tanişsam taniştirilcak olsam yaşımdan dolayi yürümüyor sanki bu bi damga
İstediğim gibi oldu. İçime sindi yani. Arkadaşlar sağolsun onlar tanıştırdı . İçime sinmeseydi evlenmezdim. Şu halde bile sorunlar olurken mantıken evlendiğim biriyle evlilik yürümezdi. O hataya ben düşmedim şükür, sakın ha siz de düşmeyin.Peki birşey sorucam istediğiniz gibimi birisi oldu mantık olarak evlenmem gerek artik diyemi evlendiniz bide nasıl tanıştıniz ay çokmu soru sordum :)
Okuyunca üzüldüm ama karsınıza düzgün biri çıkmadıkça nasıl evlenesiniz. Bazen gerçekten denk gelmiyor. Allah hayırlı insanlar çıkarsın karşınıza bu güzel mübarek günlerde duanızı eksik etmeyin.O kadar ağladım ki gece gece 31 yaşındayım ve doktor yaşimi sorsa söylemek istemiyorum o derece biriyle tanışsam veya taniştirilsam insanlar yaşimi duyunca oha diyo .Biliyorum herşeye geç kaldım ama ben bilerek yaptiğim birşey değildiki seçici olmadım detaycı yani veya insanları beğenmemezlik etmedim ama olmadı işte anne olmak istiyorum çocukları git gide daha çok seviyorum bana o kadar iyi geliyorlarki ama bana artık imkansız gibi geliyor doktorlar bile geç kalmişsin diyebiliyor erkekler de genç eşleri olsun istiyorlar ya ben çok güzel bi anne olurdum amagözyaşlari içinde yazıyorum o kadar duygusallaştimki sanki ben hiçbirşeyi haketmiyorum gibi neden bòyle acımasız insanlar yada bana denk gelir bilmiyorum
Kırsal kesim insanları olunca çevrenizde, böyle nadan ifadelerle karşılaşmanız normal. Bakış açısı vizyon bu kadar olur çünkü normal. Kuzenlerim hep otuzlarında evlendikleri için 31 bence büyük değil yani. Karşınıza çıkar inşallah tez zamanda...Evet köy gibigerçi şehirde bu saatten sonra çıkınca nolcakta sanki herkes beni bekliyor :) sinirim bozuldu şuan :)
O kadar ağladım ki gece gece 31 yaşındayım ve doktor yaşimi sorsa söylemek istemiyorum o derece biriyle tanışsam veya taniştirilsam insanlar yaşimi duyunca oha diyo .Biliyorum herşeye geç kaldım ama ben bilerek yaptiğim birşey değildiki seçici olmadım detaycı yani veya insanları beğenmemezlik etmedim ama olmadı işte anne olmak istiyorum çocukları git gide daha çok seviyorum bana o kadar iyi geliyorlarki ama bana artık imkansız gibi geliyor doktorlar bile geç kalmişsin diyebiliyor erkekler de genç eşleri olsun istiyorlar ya ben çok güzel bi anne olurdum amagözyaşlari içinde yazıyorum o kadar duygusallaştimki sanki ben hiçbirşeyi haketmiyorum gibi neden bòyle acımasız insanlar yada bana denk gelir bilmiyorum
31 yaş geç bi yaş değilO kadar ağladım ki gece gece 31 yaşındayım ve doktor yaşimi sorsa söylemek istemiyorum o derece biriyle tanışsam veya taniştirilsam insanlar yaşimi duyunca oha diyo .Biliyorum herşeye geç kaldım ama ben bilerek yaptiğim birşey değildiki seçici olmadım detaycı yani veya insanları beğenmemezlik etmedim ama olmadı işte anne olmak istiyorum çocukları git gide daha çok seviyorum bana o kadar iyi geliyorlarki ama bana artık imkansız gibi geliyor doktorlar bile geç kalmişsin diyebiliyor erkekler de genç eşleri olsun istiyorlar ya ben çok güzel bi anne olurdum amagözyaşlari içinde yazıyorum o kadar duygusallaştimki sanki ben hiçbirşeyi haketmiyorum gibi neden bòyle acımasız insanlar yada bana denk gelir bilmiyorum
Siz nasıl bir yerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama artık bahsettiğiniz yaştan önce evlenenler kınaniyor. Takmayın kafaniza kimseyi.O kadar ağladım ki gece gece 31 yaşındayım ve doktor yaşimi sorsa söylemek istemiyorum o derece biriyle tanışsam veya taniştirilsam insanlar yaşimi duyunca oha diyo .Biliyorum herşeye geç kaldım ama ben bilerek yaptiğim birşey değildiki seçici olmadım detaycı yani veya insanları beğenmemezlik etmedim ama olmadı işte anne olmak istiyorum çocukları git gide daha çok seviyorum bana o kadar iyi geliyorlarki ama bana artık imkansız gibi geliyor doktorlar bile geç kalmişsin diyebiliyor erkekler de genç eşleri olsun istiyorlar ya ben çok güzel bi anne olurdum amagözyaşlari içinde yazıyorum o kadar duygusallaştimki sanki ben hiçbirşeyi haketmiyorum gibi neden bòyle acımasız insanlar yada bana denk gelir bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?