İnsanların sayesinde yaşımdan utanıyorum :(

Annem beni 35 yasında dogurmus, kusak catısması tabıkı oldu anlaşamadgmız çok zaman oldu. Ama o bana hersey oldu her zaman dinledi sabırla.. Anne babayı secme sansımız yok ama secme sansım olsaydı ben yıne annemi secerdim sımdı 55 yasında kadın hala benden de enerjık giyimi , hayat enerjisi, gezip tozmasıyla yani hiç birsey için gec degil daha cok gençsin.

Valla yasiniza yorum yapanlari da, bu sacma sapan yorumlari dikkate alip bunalima giren sizi de akil almiyor. Hicbiriniz normal degilsiniz.

Bir de bu kafayla benden guzel bir anne olurdu demissiniz. Cevresinin yaptigi abuk yorumlarla hayatini zehir eden bir kadin mi iyi anne olacak?

Ilginc.

Ama size sürekli ayni şeyler sòylense emin olun pskolijisi bozulmayacak insan tanımıyorum o kadar farkli bir pskolijiki anlatamam size yaşamak gerek insan kendini farklibir yaratik olarak görüyor artik biriyle tanişsam taniştirilcak olsam yaşımdan dolayi yürümüyor sanki bu bi damga

Sen ne dert ediyorsun. Kırkımda evlendim ben :))))) Eşimle tanışana kadar evlenmeyi çok da istemedim. Kısmet işte kırkında buldu beni.
Peki birşey sorucam istediğiniz gibimi birisi oldu mantık olarak evlenmem gerek artik diyemi evlendiniz bide nasıl tanıştıniz ay çokmu soru sordum :)

Simdi sizin su enteresan konunuz bana dokunabilirdi cunku sizden tam 4 yas buyugum. Siz gec kaldiginizi dusunuyorsaniz, ben hayli hayli gec kaldim o zaman diye dusunebilirdim ama bu dusuncenin kiyisindan bile gecmiyorum. Neden sizce?

Is sizde ve cevrenizde bitiyor. Cevrenizde is yok, sizin de vizyonunuz sikintili.

Bu islerin sans, kismet isi oldugunu cevrenizdekiler bilmiyor mu? Siz bilmiyor musunuz? Biliyorsunuz. Daha neyin tantanasi o zaman?

Yok cok istedim de, yok guzel bir anne olurdum da edebiyatini birakip kendinize gelin. Ben de yapayalnizim, ben de yoldasimin olmasini cok istiyorum ama boyle kendimi arabeske baglayarak degil.

Akisina birakmadikca guzel seyler olmayacak, bunu bilin.

Peki birşey sorucam istediğiniz gibimi birisi oldu mantık olarak evlenmem gerek artik diyemi evlendiniz bide nasıl tanıştıniz ay çokmu soru sordum :)
İstediğim gibi oldu. İçime sindi yani. Arkadaşlar sağolsun onlar tanıştırdı . İçime sinmeseydi evlenmezdim. Şu halde bile sorunlar olurken mantıken evlendiğim biriyle evlilik yürümezdi. O hataya ben düşmedim şükür, sakın ha siz de düşmeyin.

Bende 31 yaşında bekarım
Sorular asla bitmiyor ama ben umursamıyorum
Kısmet olsaydı zaten evlenirdik
Mutsuz bir evlilik olcağına geç olmasını tercih ederim
Bekarlığın güzel yanlarını yaşamaya bak
Herkesin bir zamanı var
O zamana kadar böyle gençliğini tüketme

Bence her şeyin bir zamanı var. Kaderindeki kişi karşına çıkınca her şey bir anda gerçekleşir. 31 yaş bence her şey için geç bir yaş değil. Bende 24 yaşındayım ama çevremde o yaş grubunda olup bekar olan 32 33 gibi yaşlarda evlenen çok kişi var. Artık hayatta evlilik yaşı 18 20 değil ki. Hayat zor ve iş güç derken ister istemez 30 lu yaşlara geliyoruz. Bence hiç üzülme. Sen sporunu yap kendine iyi bak hissettiğin yaşta ol :)

Belki moral olur sana. Bir arkadasim 45 inden sonra evlendi. Baska bjr arkadasim da 38 yasinda anne oldu.

30 yasindaydim evlendigimde. 34 yasinda anne oldum. Oglum suan 13 yasinda. 41 yasinda bosandim. Su an 47 yasindayim. Evlilik cok da matah birsey degil. Aglamaya degecek birsey hic degil evlenmek. Onemli olan mutlu olman.

Okuyunca üzüldüm ama karsınıza düzgün biri çıkmadıkça nasıl evlenesiniz. Bazen gerçekten denk gelmiyor. Allah hayırlı insanlar çıkarsın karşınıza bu güzel mübarek günlerde duanızı eksik etmeyin.

Banada çok söylüyorlar ama ben onları takmıyorum. Asıl ben onların erken yaşta evlilikleri ve boğuştukları sorunlara oha diyorum.

Evet köy gibi gerçi şehirde bu saatten sonra çıkınca nolcakta sanki herkes beni bekliyor :) sinirim bozuldu şuan :)
Kırsal kesim insanları olunca çevrenizde, böyle nadan ifadelerle karşılaşmanız normal. Bakış açısı vizyon bu kadar olur çünkü normal. Kuzenlerim hep otuzlarında evlendikleri için 31 bence büyük değil yani. Karşınıza çıkar inşallah tez zamanda...

Ilk cocugumu 31 de dogurdum digerini 34 bir digerini 36 sanirim.. daha cok zaman var bu kadar dert etme

new york california'dan 3 saat ileride ancak bu california'yı yavaş yapmaz.
kimi 22 yaşında mezun olur ama sağlam bir iş bulmak için 5 sene bekler.
kimi 25 yaşında ceo olup 50 yaşında ölürken kimi 50 yaşında ceo olur 90'ı görür.
kimi evlenirken kimi bekar kalır.
obama 55 yaşında emekli oldu trump 70 yaşında görevine başladı.
bu dünyadaki herkes "kendi zamanına" göre yaşar.
etraftaki bazı insanlar senden bir adım ileride gözükebilir, bazıları ise senin yerinde gözükebilir.
ancak herkes kendi yarışında, kendi zamanında.
onlara kıskançlık da besleme taklit de etme.
onlar kendi zamanında sen kendi zamanında yaşayacaksın.
hayat harekete geçmek için doğru zamanı beklemektir.
yani sakin ol.
geç kalmadın.
erken de değil.

31 yaş geç bi yaş değil

Siz nasıl bir yerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama artık bahsettiğiniz yaştan önce evlenenler kınaniyor. Takmayın kafaniza kimseyi.

Nasip hayırlı insan çıksın karşına kötüsü çöküp üzüleceğine geç olsun güç olmasın inşallah güzel haberlerini duyarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…