- Konu Sahibi cigdem_1982
-
yani bir site keşfettim marjin diye ayakkabılarını beğendim fakat tereddüt ettim kalıp konusunda
oradan alışveriş yapmış birisi var mı nette baktım bu sitede bile kimse yorum yapmamış sanırım pek duyulmamış bir marka.
bende yeni 3 adet bot aldım çok ucuza kargo ücretide ödemedim 3 tanesi 150 TL ye geldi botlarımda şıkır şıkır kızlar tavsiye ediyorum bir haftalığına kampanya yapmış pabucbirakmam.com fazla para ödemeden sahip olun derim
Eki Görüntüle 810257
canım kapıda ödeme yapıyorlar mı ?
Kızlar internetten ayakkabı almak istiyorum ama emin olamıyorum tam olarak. Yani ayakkabı geldiğinde ayağıma olacak mı olmayacak mı? Fotoğrafta gördüğüm ile gelen ayakkabı aynı olacak mı olmayacak mı? Biraz endişeliyim. Siz daha önce internetten ayakkabı aldınız mı? memnun kaldınız mı? nereden satın aldınız bir de?
Kızlar internetten ayakkabı almak istiyorum ama emin olamıyorum tam olarak. Yani ayakkabı geldiğinde ayağıma olacak mı olmayacak mı? Fotoğrafta gördüğüm ile gelen ayakkabı aynı olacak mı olmayacak mı? Biraz endişeliyim. Siz daha önce internetten ayakkabı aldınız mı? memnun kaldınız mı? nereden satın aldınız bir de?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?