İnternet üzerinden ayakkabı alan var mı?

Benim internet alışverişi denemelerim nedense olumsuz sonuçlandı. bende malum siteden ( kk kuralları nedeniyle sorun olacağını düşündüğüm için isim belirtmiyorum arkadaşlar) ayakkabı, tşört felan aldım ama magazada satılanlarla kalitesini kıyaslarsak malesef kalitelisinden memnun kalmadım.
Alış verişim sonrasında çarşı pazarda ihraç fazlası diye defolu, ikinci kalite,egri büyrü dikilmiş 5 milyon edecek şeylere boşa para harcamışım dedim.
Çarşı pazarda çok daha kaliteli,şık güzel şeyler satılıyor, ki üstüne üstlük ben çarşı pazardan bişiler almasını severim gidip alsam; kumaşını kalitesini felan bilirim hem de daha ucuza alırım,üstelik kampanyanın bitmesiymiş, kargoya verilmesiiymiş bilmem neymiş diye 2 hafta beklememiş olurum, velhasıl ne aldığımı bilirim emitasyonda olsa emitesyon aldığımı bilirde alırım
VESAYRE Markadır diye siteden seçipte emitasyon çıkması kandırılmak oluyor BENCE....

arkadaşlar bende stiliva.com dan aldım. hem bi gün son elime ulaştı hemde resimdekinin aynısıydı hemde dışarda satılan modellerden daha ucuzdu. sizde bi bakın isterseniz. hatta aldığım ürün şuan hala sitede var.

ben de netten ayakkabı alıp memnun kalanlardanım. şimdiye kadar trendyol ve markafoniden 1 çizme 1 bot 4 adet ayakkabı aldım.hepsinden de memnun kaldım.ben de almadan önce tereddüt etmiştim ama değiştirme, hatta paranı geri alma şansın olunca bu tereddütüm geçti.iyi ki almışım

Ben hep internetten alıyorum. Daha hesaplı, daha çok model seçeneği var ve numara bulabiliyorum. Yalnız burdaki sitelerden almıyorum ve merak ediyorum. Hatta konu açtım fiyat karşılaştırması için birkaç şey sordum bi ara bakabilirseniz sevinirim: http://www.kadinlarkulubu.com/ayakkabi-cizme-terlik/568336-sizce-uygun-uygunu-var.html

Sadece uzun çizmelerde sorun olabilirmiş gibi geliyor bana. Bacağa oturması açısından... Tabanla ilgili sorun çıkarsa, yükseltici veya düzleştirici gibi şeyler kullanıyorum.

Arkadaşlar bende son 1 yıldır internet üzerinden alışveriş yapma hastalığına yakalananlardanım :) Ve en çokta ayakkabı alıyorum daha çok kapı ödeme ve değişim ve iade garantisi veren sitelerden alışveriş yapıyorum bir de herhangi bi problem yaşadığınızda şikayetvar tarzı sorunlarınızı bildirebileceğimiz sitelere üye olmuş sitelerden. En son aldığım ayakkabımı paylaşmak istiyorummm sizlerle ilk gördüğümde bitmiştimmmmm! Fiyatı da çok uygun ve de sivri burun olmasına rağmen inanılmaz rahat hemde 3 gün içinde elime ulaştıı. İştee benim Şeffaf sivri burun ayakkabılarımmmm :) Pabucbirakmam.com : Türkiye'nin Yeni ve En Farklı Online Kadın Ayakkabı ve Çanta Mağazası : Pabuç Bırakmam diye bir site keşfettim ve burda çok eğlenceli,şık ve güzel ayakkabılar var. Benimki bence onların arasından en güzeliiiiiii :) Peki ya sizce nasıll? :)

Eklentiler

• $522965_349128515178287_1060372975_n.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 137
Son düzenleme:
yani bir site keşfettim marjin diye ayakkabılarını beğendim fakat tereddüt ettim kalıp konusunda

oradan alışveriş yapmış birisi var mı nette baktım bu sitede bile kimse yorum yapmamış sanırım pek duyulmamış bir marka.

duyulmamış bir marka değil aksine alışveriş sitelerinin kampanyalarında her hafta yer alıyo nerdeyse. ben internet üzerinden çok alışveriş yaparım,özellikle ayakkabı alışverişi.tereddütün varsa iade alan sitelerde kampayasını takip et, beğenmediğin takdirde kargo ücretsiz geri gönderebiliyorsun.önerim bu :)

ben devamlı alıyorum genelde bilindik markalar aldıgım icin magazada görüp internetten alıyorum. ama bazen görmeden de aldığım oluyor. hic sorunla karsılasmadım

Bende çok alırım internet üzerinden ayakkabı bazı sitelerdeki ayakkabılar beklediğimden kötü çıkıyor. O yüzden sadece ayakkabizamani.com dan alıyorum hem güzel hem şık birazcık pahalı ama ürünler kaliteli. Zaten dışarda dandik bir ayakkabı 60-70 den aşağı değil pekte farketmiyor anlayacağınız

çok güzel ayakkabı modelleri var. kaç kere sipariş verdim sorunsuz elime ulaştı. Kırmızı Etiketim | Avantajlı Alışverişin Adresi

Son düzenleyen: Moderatör:

hayatım bende daha önceleri senin gibi endişeliydim. adresini arkadaşım önerdi.bende cesaretlenip çizme sipariş verdim iyikide vermişim.çok memnun kaldım.daha sonra arkasıda geldi.kesinlikle tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Canım, ben markofoni gibi sitelerden alıveriş yapıyordum. Arkadaşım bot alacağımı duyunca takatuka diye bir site önerdi. Biraz tedirgin oldum önce ama arkadaş tavsiyesine uyup denemek istedim. Bu botu aldım. gayette memnunum. Ben de tavsiye ederim siteye bir göz at istersen.

Son düzenleme:

canım bende internetten alışveriş yapıyorum.ayak numaram biraz büyük olunca :))) en memnun kaldığım site pabucino oldu.kapıda ödemeleri yok.ben havale yaparak alıyorum.sende bir bak istersen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…