• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnternet üzerinden ayakkabı alan var mı?

cigdem_1982

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2012
7
0
36
İstanbul
Kızlar internetten ayakkabı almak istiyorum ama emin olamıyorum tam olarak. Yani ayakkabı geldiğinde ayağıma olacak mı olmayacak mı? Fotoğrafta gördüğüm ile gelen ayakkabı aynı olacak mı olmayacak mı? Biraz endişeliyim. Siz daha önce internetten ayakkabı aldınız mı? memnun kaldınız mı? nereden satın aldınız bir de?

Kızlar internetten ayakkabı almak istiyorum ama emin olamıyorum tam olarak. Yani ayakkabı geldiğinde ayağıma olacak mı olmayacak mı? Fotoğrafta gördüğüm ile gelen ayakkabı aynı olacak mı olmayacak mı? Biraz endişeliyim. Siz daha önce internetten ayakkabı aldınız mı? memnun kaldınız mı? nereden satın aldınız bir de?

4 5 once bot aldım ben
markafonıden
ınce topuk marka bot super geldı
$11602-1876-Siyah-3_.webp

canım ben netten ayakkabı satıyordum. dropship usulu. çok oldu dükkanı kapayalı artık satmıyorum. ama o ara kendime de çok alıyordum... ben çinden getirdiğim için önce her numara getirdim baktım. kalıpları çıkardım. sonra burada satarken gözüm kapalı satıyordum. tam oluyordu.

çin harici türkiyede de çok alıyorum. uyguna güzel model buldu mu hemen alırım. numara için sorun yaşamadım. çok az bol gelen bir botum var gerçi ama 2 kat çorap giyiyorum sıcacık. kalitesine gelince de biraz da paraya göre kalite. 50tl ye aldığım bir ayakkabının gerçek deri olmasını beklemem zaten.

Güvenilir sitelerden alındığında fotoğraftakinden farklı,deforme olmuş vs gelme gibi bir durum olmaz
Olursa da irtibata geçip geri yollayabilirsiniz
Ayağınıza tam olmazsa da iade-değişim şansı olur
Sadece beğenmezseniz bile iade ediliyor
Ben çoğu ayakkabımı internet üzerinden aldım
İnternetten alışverişlerde dikkat edilmesi gereken tek şey ürünü satan satıcılarla (varsa) birebir alışveriş yapılmaması
Yani mutlaka arada gerektiğinde şikayet edilebilecek bir site olmalı

eveeett bende markafoniden aldımm$_DSC4321.webp
işte bunlar :) :)

canım ben netten ayakkabı satıyordum. dropship usulu. çok oldu dükkanı kapayalı artık satmıyorum. ama o ara kendime de çok alıyordum... ben çinden getirdiğim için önce her numara getirdim baktım. kalıpları çıkardım. sonra burada satarken gözüm kapalı satıyordum. tam oluyordu.

çin harici türkiyede de çok alıyorum. uyguna güzel model buldu mu hemen alırım. numara için sorun yaşamadım. çok az bol gelen bir botum var gerçi ama 2 kat çorap giyiyorum sıcacık. kalitesine gelince de biraz da paraya göre kalite. 50tl ye aldığım bir ayakkabının gerçek deri olmasını beklemem zaten.

Çinden mi? :) Ya kargosu çok tutmuyor muydu?

morhipodan bot aldım çok begendim ama 15-20 günde ancak geldi bende şikayet var die bi site var oraya şikayet ettim botumu kargoya verdiler yazdıgım yazıdan 2 gün snr elime geçti al bence

pabbuc.com dan bot aldım,numarası ayağıma tam geldi.Sipariş de ertesi gün elime ulaştı.Eğer numarası uymazsa 2 defa değiştirebiliyosun galiba.Bir de almadan önce yanda yazan yorumlara bak,bazı ayakkabılarda satın alanlar,kalıbı çok küçük falan diye yazmışlar alacağın sitede yorum bölümü varsa oraya bakarak 1 numara büyük de alabilirsin.

hiç bir sıkıntı yaşamazsın :) zaten kargoda gelınce bakarsın bkldıgın gıbı olmazsa ıade formu duzenleyıp gerı teslım edıyorsn paran sana gerı ıade edılıyo :)

Limango'dan Timberland Almıştım..
Hiç Bir Sorun Yaşamadım..

Ne Kadar Sevmesem de Netten Alışverişi, İnsan Mecbur Kalıyor Vakit Olmayınca.. :31:

merhaba,bende lcw den almıştım.fakat çok beğendiğim halde benim ayaklarımı sıkmıştı,giyemedim iade etmiştim,netten ayakkabı almak biraz riskli..

cinde hangi siteden aliyordunuz?ben bir kere cin sitesinden aldim ama aldigim urun bitigi icin baska bir sey secdim simdi paramida yolamazlar diye..ve aylardan sonra elime gecdi simdi hangi siteye yada guvenli kisi kim tuturamiyorum.

Ben değil ama arkadaşım Trendyol'dan almıştı Bambi'nin bir ayakkabısını. İlk önce gitti normal alışveriş merkezinde denedi baktı sonra internetden sipariş verip yarı fiyatına aldı ve hiç bir defosu yoktu :)

Ben de trendyol'dan aldım.Hiç bir defosu falan yoktu çok güzeldi ama numarası olmadı :(( geri verdim..
Ayak numaran netse,yani benim 36,5 kalıba göre 36 veya 37 oluyor.İşte 36 sipariş verdim küçük geldi (oysa o tarz ayakkabılarım hep 36'ydı..) ayak numaran netse sorun yaşamazsın...

Back
X