- 23 Ocak 2016
- 34.608
- 50.568
- 598
- Konu Sahibi Rivrivderivriv
-
Gerçekten bu konu gerçek mi mutlu olmadığınız biriyle neden evlisiniz acaba ben mutlu olmadığım bir adamla bir evde 1 dk durmamEvet ama bizim ne mutlulugumuz var ns pozumuz var sahte sahte davranamıyorum.
Ozledim. Eskidennboyle degildin. Cocugununnadi muhammet eminmis cok seviyormuş esimde o ismi vs aramalar vardi bir suruMesajları görmüşsünüz ya ne yazmışlar birbirlerine?
Ee kocanıza bir şey olması umurunuzda değilse şimdi boşanın çok da lazım değilmişUmrumda bile degilll
Kim yazıyor özledim diyeOzledim. Eskidennboyle degildin. Cocugununnadi muhammet eminmis cok seviyormuş esimde o ismi vs aramalar vardi bir suru
Dedim ya maddi özgürlüğüm yok baba evine dönemiyorum. Esim battı ayrılıp nafaka falan yok yani o yüzden kendi ayaklarımın üzerinde durana kadad devam mecburGerçekten bu konu gerçek mi mutlu olmadığınız biriyle neden evlisiniz acaba ben mutlu olmadığım bir adamla bir evde 1 dk durmam
IkisideKim yazıyor özledim diye
Ee o zaman oturun evinizde belki karşıdaki kadının da durumu öyle söyleyip de ne olacak kocasına siz önce evdekinin kulağını bi çekin de ondan sonra başkasına el atınDedim ya maddi özgürlüğüm yok baba evine dönemiyorum. Esim battı ayrılıp nafaka falan yok yani o yüzden kendi ayaklarımın üzerinde durana kadad devam mecbur
Ee siz ne dediniz eşinize mesajlari görünce o ne dedi kaç yıllık evlisiniz çocuğunuz kaç yaşında?Ikiside
Karşıdaki kadında aldatıyor.Kadının maddi özgürlüğü yok diye aldatması normal mi yani.Kadınında durumu belki aynı demişsiniz ona istinaden yazdımEe o zaman oturun evinizde belki karşıdaki kadının da durumu öyle söyleyip de ne olacak kocasına siz önce evdekinin kulağını bi çekin de ondan sonra başkasına el atın
9 yil beraberiz 3 yillik evliyiz 6 aylik bebegimEe siz ne dediniz eşinize mesajlari görünce o ne dedi kaç yıllık evlisiniz çocuğunuz kaç yaşında?
İki tarafta boşanmalı, kimse ihaneti hak etmiyor.Aptal yerine konmayacak kadının eşi de. Konu sahibi de boşanmalı.
Aldatsın demedim ki karşıdaki kadını kocasına niye söyleyecek ki ayrılacaksan evdekine cezanı kestikten sonra karşı tarafa söylersin yok yere ortalığı velveleye vermeye gerek var mı hem aldatan kocayla yaşayacak hem de etrafa haber salacakKarşıdaki kadında aldatıyor.Kadının maddi özgürlüğü yok diye aldatması normal mi yani.
Aldatan o ben degilim her sey normalmis gibi hayatini yaşıyor.Karşıdaki kadında aldatıyor.Kadının maddi özgürlüğü yok diye aldatması normal mi yani.Kadınında durumu belki aynı demişsiniz ona istinaden yazdım
Senden değil diğer kadın için dedimAldatan o ben degilim her sey normalmis gibi hayatini yaşıyor.
Yani 9 yıl beraber olduğunuza göre flört döneminiz uzun sürmüş bu kadın sizden önce olmuş onca yıl sonra ona mesaj atmak mı aklına gelmiş9 yil beraberiz 3 yillik evliyiz 6 aylik bebegim
Bu o kadının ayıbı. Başkalarının ayıbı sizi bağlamamalı diye düşünüyorum. Siz kafayı o kadına taktınız ama kocanız şehir dışındaymış başka birini bulmadığı ne malum. Kadına takılı kalmak yerine enerjinizi kendi hayatınızı iyileştirmeye harcayın. O kadının iyiliğinin de kötülüğünün de size hiçbir faydası olmayacakAldatan o ben degilim her sey normalmis gibi hayatini yaşıyor.
Eşimin eski sevgilisi ile mesjlarini gördüm.
Kadinda evli çocuğu falan var. Esim ozurler diledi falan onunla sogukta olsa devam ediyoruz. Cok sıkıntılar cektim. Her gün kavga gürültü cikmiyor aklımdan bir şekilde intikam almaknjstiyorum. Icim sogusun istiyorum
Ben bu kadını buldum. Eşini buldum. Sizce msj atmali miyim esine ?
Eşini affediyorsun ama kadından intikam almayı dusunuyorsun . O daha kolay değil mi . Öyle madem hırsın geçmedi boşa kocaniEşimin eski sevgilisi ile mesjlarini gördüm.
Kadinda evli çocuğu falan var. Esim ozurler diledi falan onunla sogukta olsa devam ediyoruz. Cok sıkıntılar cektim. Her gün kavga gürültü cikmiyor aklımdan bir şekilde intikam almaknjstiyorum. Icim sogusun istiyorum
Ben bu kadını buldum. Eşini buldum. Sizce msj atmali miyim esine ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?