- 1 Aralık 2013
- 2.414
- 1.356
- 248
- Konu Sahibi ferayfusun87
-
Onun da çalışmaması tlf bakması rahat takılması onun karakteri, meslek anlayışı.. İnsan ilişkileri kibarlıkla olmuyor onu anladım artık ben. Rahat olan ,kırıp gecen insanlar daha önde hep ve üzülen kırılan, sessiz kalıp kıbar ıyı nıyetle yaklaşanlar oluyor. Sadece işinizle ilgilenın tlf na bısey demeden alı bey şu evrak tarzı konusun bundan sonra ,kendınıze de karıştırmayın kımseyıNası yok verdiğim evrakı yere attı !!! Devletin işi bu şahsi işim değil ki
Sizce amirime çıtlatayım mı ?
Ben sizin sorunuza cevap verdim ama dediğimi anlamayıp "o cümleyi ben kurmadım" diyorsunuz, yav he he
Ben de yorumunu yorumlamanızı yorumladım.baştan beri o cümlenin yorum olduğunu anlamadınız ben yorumdan bahsediyorum siz konu sahibinden, ben konu sahibini eleştirdim dediniz ve şimdi de ben mi anlamıyorumyavuz hırsız ev sahibini bastırırmış ,iyi taktik
Banada ismiyle hitap etmesi çok tuaaf geldi ali bey kendisine dese ne olacakti ayse birak şu telefonu diye meselaIs yerinde daha seviyeli olun. Ali yerine ali bey. Bırak gel yerine lütfen bakın gibi.
Demekki değilmiş evraklari yere attigina göre sen ona laf sokunca oda öyle karsilik vermiş gibiİyi de aramızda samimiyet olan biri yani.
" yenisin bayansın "
31 yaşındayım ondan 6 yaş büyüğüm . Daha önce başka kurumdaydım yıllardır çalışıyorum.
Bir de bayan olmak 2. Sınıf insan olmak mı ? Erkekleri pohpohlamalı mıyız bu yüzden?
bu kişi ile samimiyet durumunuz nedir? yani ancak iyi arkadaşsanız "o telefonu bırak da burayla ilgilen" diyebilirsiniz. mesafeli bir iş ilişkiniz olan kişiye bu üslupla birşey söylenmez ama belli bi hukukunuz arkadaşlığınız varsa şakayla karışık denebilir belki. ha ali de ök..zmüş o ayrı. kağıt fırlatmalar bağırmalar hiç olmamış. karşısındakinin bir kadın olduğunu unutmuş belli ki. eğitimi ve zekası ilkokul düzeyinden ileri gidemeyen tipler neredeyse bütün işyerlerinde var
konunun tamamını okumadım. adam mı konu sahibine bırak da gel diyormuş?Ben de açıkçası buna katılamıyorum... Bayan olunca "bırak da gel" diyebilecek ama kendisine tepki verilince "bayana bu tepki olur mu" demek... yani bilemedim... çifte standart gibi olmuyor mu o zamanda
iş yerinde ağlanmaz.
koordinasyonun sizde olması evrakı verirken " telefonu bırak" deme hakkı tanıyor mu?
tepkisi abartılı olmuş ama, siz resmi olmalıydınız önce.
evrakı masaya bırakmak yerine, "şu şu iş var ben de şunlara bakıyorum sen yapabilirsin değil mi? diyebilirdiniz.
sonuçta kimse kimsenin amiri değil..
çok büyük olmayan bir birimde yöneticiyim.
iş dağıtımı yaparken, "sana zahmet yapar mısın eder misin?" diyorum.
eline sağlık kolay gelsin diyorum.
iş hayatına yeni başlayan bir arkadaşımız var 22 yaşında.
bazen atarlı giderli konuşur diğer arkadaşlarla.
onu da "saygı görmek istiyorsan saygı göstermelisin" diye uyarıyorum.
hiç kalp kırmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?