• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Is dunyasi ahh ahh

Erkekler de fesat olabiliyor. Cinsiyeti yok. Kibar ve iyi davranmalarının sebebi de cinsellik umudu olabilir. Olmayabilir de.
Zannetmiyorum ama düz mantık oldukları için ama dediginiz gibi leri de vardır ama çoğunluğu düz mantık varlıklar entrikacilik çok fazla kadınlar kadar düşünmezler ta ki dolduruşa gelene kadar

Off off hayat zor ayakta kalmak için para kazanmak zorundasın çok daha zor sartlarda çalışanlar var diye teselli etmeye calisiyorum kendimi ama mutlu da degilim
Daha farklı bir ortam olsun isterdim ama olmadi benimde tekamulum bu yoldan geçmem belki de
Hayat ve dersler ruh tekamül
Hayat ne zor insanlık savaş veriyor son insanlık kırıntısı kaybolmamak için ayakta kalmaya calisiyor

Şimdi böyle yazmamdan insanlar rahatsız olmus bunu bir tek siz söylediniz ama.birseyleri anlatmam lazım ki ben ben sun u böyle yapiyorum demem lazım anlatabilmem için
Belki de bende de vardır problem ama bendeki şu onların bana olumsuz yansımalarını bende onlara soğuk davransak yansitiyorumdur
Keşke yüzüme söyleseler sen sun u yaptın biz
bundan rahatsız olduk ama yüzüme söyleyecekleri bir şey de yokki ancak arkadan dedikodu var dedikodularına da mudahele edemiyorum sonra biz seni mi konuşuyoruz ki deyip çıkarlar işin içinden sen mudahele ettiğine kalırsın
Ben iyiyim modunda hicbir zaman dolaşmadım ki
Keşke dolaşabilsem ne güzel olurdu
Açıkca sormaya gelince yine yıllar önce benim yanımda aynı odada oturan bir erkek arkadaş sormuştu benim için o size ne yaptı hakaret mi etti hayır kavga mi etti hayır eee neden böyle yapıyorsunuz deyince verilecek cevapları yoktu sadece birinin sesini duymuştum o bize uymuyor o bize uymuyor sebebsiz yere dışlayan kendileriydi ben yanlarına gittikçe laflar sokup kendilerinden uzaklaştıran yine kendileriydi
Yani ona da cevapları yok yüzüme karşı söylemeysek sözleri de yok
Tamamen çekememezlik başka adı da yok gibi
Ben sıradan bir insanım ki kendimi hiç üstün görmem belkide alçak gönüllü olmaktı benim suçum bilemiyorum hicbir zaman da bilemicem ama halkımı asla helal etmiyorum bu tiplere belkide ölünce hesap defteri görülünce belki de o zaman öğrenicem sebep ne neden böyle diye
Neyse arkadaşlar kamu ve kadınlar gerçekten tuhaf bir yer özellikle aynı çalışma alanı
Neyse yine kulakları tıkayıp yola devam işimi gücümü yapio evime gitmek zorla sataşmak isteyenleri de kibarca savmak huzur bu dünya da yok anlaşılan

neden sizin adınıza başkası soruyor ? kendinizle ilgili konuları kendiniz soramıyor musunuz ? ben fikir yürüttüm, burada her yoruma ben herşeyi iyi yapıyorum diye cevap veriyorsunuz. demek ki günlük hayatınızda da böylesiniz ve bu insanlara itici gelebilir.
ayrıca aynı durumu yıllardır yaşayıp bir kez karşınıza alıp konuşmamak zaten ben suçluyum bak seninle yüzleşemiyorum demektir. yani basit birşeyden bile böyle davrandıysalar siz (tekrar ediyorum sizin yerinize bi de başkası sormuş) gidip yüzleşmedikçe devam eder.
ha derseniz ki ben öyle açık konuşabilecek cesarette biri değilimdir o zaman bilemem. yani hem senelerdir şikayetçi olup hem de bu kadar pasif kalmak çok enteresan.

bi de hesap günü görülünce öğrenirim falan diye olayı inanılmaz dramatize etmişsiniz. o günün ne zaman geleceği kayıp, hakkınız yeniyorsa da oturup bekleyecek misiniz ölmeyi ? - hatta hesap günü öğrenmek için tüm dünyanın yok olmasını ?

Yaa benim adıma sormuştu derken şöyle ilk zamanlarda tabi bu olay ben git benim adıma sor falan demedim onlar kendileri araların da konuşuyorlardı duydum sadece yanında oturan onlara sormuştu bu kiz size ne yaptı diye Neyse burda tabi herşey böyle yazarak en ince ayrıntısına kadar da anlatılmıyor
Şöyle ki o insanlarla ben ilk başlarda arkadaştık tabi ama o uğraşan iki kişiden biri demistim yaa o kişinin hep iğneli.laflari okurdu durduk yere bende uzaklastim iğneli iğneli konusmasindan ötürü zamanında neyse gel gelelim böyle cephe alma durumu oluştu onlarda ben de hiç muhattap olmadım gidip onlara neden böyle yapıyorsunuz diye mi sorucam ne yapıyoruz ki derler biz ama yaptıkları birşey var yani yüzüme değil de arkadan dedikodu kötüleme insanlarla aramı bozma cunku onlar iletişim kurulabilecek insanlar değiller beni can düşmanları gibi görüyorlar
Yüzleşme demissiniz keşke gelseler de çatacat yüzlerine soyleme imkanım olsa ama durduk yere gidip te söylemem keşke yüzüme konuşsalar o zaman bende cevaplarını verirdim
Ama arkadan konuşma hep bu insanlarla ilişkilerde düzelme gibi bir sey olamaz artik yalama oldu çünkü sadece herkes birisine tahammül etmek durumunda yani ben onlara tahammül ediyorum onlarda da bana tahammül etmek zorundalar
Artık benim de midem bulaniyor zaten oldukları gibi bıraktım onlarla tek kelime konuşmak bile istemiyorum
Ne yaptım bilmiyorum ama o insanlar bana kat br kat zulüm yaptılar resmen
Yani diyalaogluk bir durum bu saatten sonra asla olamaz tamam biriyle asla konuşmazsın ama arkasından da konuşma kuyu kazma deme benim sadece beklentim bu ama onlar çok rezilce konusuyorlar
Neyse bazı insanların anlamasini da beklemek zaten bir saçmalıktı
Ayrıca bir şeyi de dramatize etmiş degilim o kadar kesin konuşuyorum demekki bu dünya da onlarla diyalog kurabileceğim yada bundan sonra iyi olabileceğim bir durum kalmadı artık
Yani hayat bizi farklı yollara sürükleyene kadar böyle devam eder farkli.bir şey olmaz
Benim istediğim en azından arkamdan konusmasinlardi
Evet herkes bir gün ölecek değil mi hesap ta görülecek o zaman öğrenicem herkes günahını sevabıni çekecek

Diyalog kapısı kapalıysa ve başka bir birime, şehre filan gidemiyorsanız bu olayın bir çözümü yok demek ki
Tüm hayatınız boyunca buna dertlenecek misiniz gerçekten?
Daha önce böyle bi konunuz daha vardı diye hatırlıyorum çünkü
Bu durumu artık kabullenip iş yerinde kendinizi oyalamaya çalışın madem
Böylece karşı tarafa dikkat kesilmemiş olursunuz

Diyalog kapısı kapalıysa ve başka bir birime, şehre filan gidemiyorsanız bu olayın bir çözümü yok demek ki
Tüm hayatınız boyunca buna dertlenecek misiniz gerçekten?
Daha önce böyle bi konunuz daha vardı diye hatırlıyorum çünkü
Bu durumu artık kabullenip iş yerinde kendinizi oyalamaya çalışın madem
Böylece karşı tarafa dikkat kesilmemiş olursunuz
Evet zaten onlarla arkadaş olmak yada konuşmak gibi şeyler gerçekten umrumda da değil artık istemem de haa onlar istese ben istemem o derece midem bulandı zaten
Bu durumu dert etmiyorum nasıl insanlar onu anlayamıyorum sadece tamam konuşma sevme zorunda da değilsin ama bırak artık yaa yerli yersiz konuşmayı en ufak bir olayı dallayip budaklamayi bırak yani deme yok onların hobisi beni konuşmak boş zamanlarında haa iş yaparken bile beni konuşmak öyle hoşlarına gidiyor Allah benim kadar taş düşürsün başlarınıza diyorum içimden ne diyim sadece dedikodu yapma olayları canımı sıkıyor
Yoksa aman aman onlar bana uzak allaha yakın olsunlar iki dünya biraraya gelse ben onlarla gelmem zaten güvenemem
Zaten kendimi işime veriyorum anca işimi gücümü yapio bitiriyorum öyle oyaliyorum zaten ama insan olarak bu insanlar hayatımda tanidigim en kötü en pişman olduğum insanlar ama iste zorunlu bulunman gereken yerlerde karşına çıkabilecek insanları seçemiyorsun senin sınavın oluyorlar daha iyi bir yer olsa hemen atlayacağım zaten Allah tan bana bir yol açmasını ya da burada kalacaksam burasını bana guzellestirmesini istiyorum böyle

Kotu insanlardan beklentim de yok zaten kalmadi sıfır beklenti sıfır üzüntü
Ama sadece dedikoduları söyledikleri şeyler kurdukları tuzaklardan biktim
Yoksa hiç konuşmadan öylece yıllarca dursunlar umrumda olmazlar ihtiyaç ta duymam onlara

Bakın ben sizin bütün konularınızı biliyorum ve emin olun sizin için endişeliyim.
Fena halde o kadınla kafayı bozmuş durumdasınız. Ve ben artık birçok şeyi hayali gördüğünüzü düşünüyorum.

Bizlerinde iş hayatı var, az çok hepimiz farklı ortamlar gördük ama sizin daha öncede bahsettiğiniz ortamlar ve olaylar aşırı ütopik yani hiçbir devlet kurumunda bu olanları sizin dışınızda farketmeyen olamaz.

Yine aynı çözümü sunacağım size ya tedavi olun yada kurum değiştirin. Bunlar size iyi gelecektir.

Ne güzel namınız yürüyor valla hakkmda dedikodu olnca ne güzel diyorum herkes kalbinin ekmeğini yer.. bırakın kim ne konuşrsa konşsun çokta mühim değiller hayatınızda

öbür konularınızı da okumuştum

elime benzer çok olay gelir

sizin gibi ama ben bir şey yapmadım onlar açığımı arıyor hatta bana soruşturma açıyor şeklinde

hikayelerin bana yazarlar bakın kişileri görmüyorum bile

ama yazdıkları metnin alt anlamından farklı şeyler çıkar

yani olaylarda ben mağdurum diyenler bir yere takılır ve hep ama o da bunu yaptı der

hep ama hep

sizinki de öyle

şu tuvalet meselesiyle zaten alınganlığınız had safhada olduğu görülüyor

bunu takıp alt kattaki tuvalete gidiyor olmanız dahi o kurum içerisinde hakkınızda dedikodu malzemesidir

yani şimdi buradan iş yerinde hiç dedikodu yapmam diyen bile yanındaki bunu anlatsa "evet garip" der, bıyık altından güler

mesela bir konu vardı elimde "ben her şeyi bilirim, hep benim dediğim doğrudur" havasında davranıp diğer çalışanları eziyor diye

bu iddiaya ne diyorsun sorusuna cevabı sayfalarca şunu okudum, bunu yaptım, bu kurumda da şu şu şu şu işleri yaptım, tabii ki ben daha tecrübeliyim, onlar zaten yeni başladı içerikli idi özetle bana yazdığı tarz dahi küçük dağları ben yarattım şeklindeydi hatta yeni mezunların kalifiye olmadan mezun olduğuna dahi girmişti, buram buram evet o iddia edilen şeyi yaptım, ne var ki olması gereken bu diyordu

aslında dediklerini bir kısmı, belki de hepsi doğruydu ama kolektif çalışmalarda "her şeyi ben bilirim" diye öne çıkıldığında diğer kişilere çok itici görülüyor ondan sonra onlar da bu kişinin zayıflıklarını arıyor, onu dile doluyor aslın da o anlattığı kadar mükemmel olmadığını göze sokuyor, hatta amiri bile etkiliyor, madem öyle "o çalışsın biz otururuz" a kadar geliyor konu

mesafe candır ama bu kaçarak olmaz siz çizginizi neden değiştirip onu taktınız ki

hakkımda dedikodu yapılıyor bir oldu iki oldu madem rahatsızsınız bir seferinde ayy ben de geldim hep beraber konuşalım da ne ise bu benimle derdin çözelim deyin yooo diyecek

iki gün sonra tekrar siz ondan kaçarsanız o da sizi sıkıştırmaya çalışır, iş yerinde eğlence edinir

ama biraz da dirayetli olmak lazım her şeyi üstünüze alınmamak, sana ne diyebilmek

bakın tuvalette musluğu açık bırakıyor, devleti zarara uğratıyor diye şikayet gördüm ben

alaturka tuvaletin içine peçete doldurmuşlar, sifon bozukmuş yerdeki musluğun altında tas vs de yokmuş, musluğu biraz açmış, peçeteler erisin diye sonra da bina içinde görevliyi aramaya gitmiş ki tıkanmasın yani o musluğu açık bıraktığını da kendi söylemiş

bunun için hakkında disiplin soruşturması başlatıldı, buna ek olarak koridorlara su döküyormuş, odasındaki çiçeğin toprağını etrafa döküp temizle diyormuş vs

deli mi bu kişi diyor iddiaları okuyan

deli meli değil 10 yıldır bir başka kurumda huzurla çalışıyor

çözüm başka kurum

Evet zaten onlarla arkadaş olmak yada konuşmak gibi şeyler gerçekten umrumda da değil artık istemem de haa onlar istese ben istemem o derece midem bulandı zaten
Bu durumu dert etmiyorum nasıl insanlar onu anlayamıyorum sadece tamam konuşma sevme zorunda da değilsin ama bırak artık yaa yerli yersiz konuşmayı en ufak bir olayı dallayip budaklamayi bırak yani deme yok onların hobisi beni konuşmak boş zamanlarında haa iş yaparken bile beni konuşmak öyle hoşlarına gidiyor Allah benim kadar taş düşürsün başlarınıza diyorum içimden ne diyim sadece dedikodu yapma olayları canımı sıkıyor
Yoksa aman aman onlar bana uzak allaha yakın olsunlar iki dünya biraraya gelse ben onlarla gelmem zaten güvenemem
Zaten kendimi işime veriyorum anca işimi gücümü yapio bitiriyorum öyle oyaliyorum zaten ama insan olarak bu insanlar hayatımda tanidigim en kötü en pişman olduğum insanlar ama iste zorunlu bulunman gereken yerlerde karşına çıkabilecek insanları seçemiyorsun senin sınavın oluyorlar daha iyi bir yer olsa hemen atlayacağım zaten Allah tan bana bir yol açmasını ya da burada kalacaksam burasını bana guzellestirmesini istiyorum böyle
Ne kadar kabul edersiniz bilmiyorum ama
Belli ki siz de iş yerinizde gerçek bir konsantrasyon halinde değilsiniz
Hani çok heyecanlı bi film izkerkenki veya bi kitabın en önemli yerindeymiş gibi bi odaklanma hali oluyor ya insanda ondan bahsediyorum
Hem sadece işinize odaklanıp hem de bu kadar etraftan haberdar olmanız mümkün değil
Size bu ettikleri laflar nasıl böyle rahat geliyor mesela onu anlamadım
Direkt yanınızda mı hakkınızda konuşsalar bu kadar haberiniz olmazdı herhalde

Ayrıca iletişim yolu kapalıysa bu kişilerle nasıl insan olduklarını anlayıp ne yapacaksınız?
Ne fark eder?
Kötü insanlar deyin ve geçin yani
Çok dramatize etmeyin olayı bence
Gerçek anlamda kendi işinize odaklanın
İş bitince kitap okuyun gazete okuyun
Başka şeylere odaklanın

Bakın ben sizin bütün konularınızı biliyorum ve emin olun sizin için endişeliyim.
Fena halde o kadınla kafayı bozmuş durumdasınız. Ve ben artık birçok şeyi hayali gördüğünüzü düşünüyorum.

Bizlerinde iş hayatı var, az çok hepimiz farklı ortamlar gördük ama sizin daha öncede bahsettiğiniz ortamlar ve olaylar aşırı ütopik yani hiçbir devlet kurumunda bu olanları sizin dışınızda farketmeyen olamaz.

Yine aynı çözümü sunacağım size ya tedavi olun yada kurum değiştirin. Bunlar size iyi gelecektir.
Tamam kardeşim sen öyle düşün yaşamayan bilemez tabiki var birşey ki böyle bir durum var ama emin olun psikolojim çelik gibi neler gördüm geçirdim zaman zaman bütçem elverdiği müddetçe terapi de aldım öyle bir hastalığım da yok çok şükür yani ne hayal görüyorum ne uyduruyorum siz öyle düşünün varın ben sadece paylaşmak bir nebze olsun rahatlamak istedim birkaç dış gözden tavsif dinledim okudum
Yaşamayan bilmez umarım sizin de kinadiginiz yada ütopik bulduğunuz bu durum başınıza gelmez

Ne güzel namınız yürüyor valla hakkmda dedikodu olnca ne güzel diyorum herkes kalbinin ekmeğini yer.. bırakın kim ne konuşrsa konşsun çokta mühim değiller hayatınızda
Aynen değiller zaten sadece anlamakta güçlük cekiyorum şahsen biri hakkında sürekli konuşmak istemem yada bikarim umrumda olmaz sadece bunları anlayamıyorum
Herkes sadece işine gücüne baksa ne güzel olurdu oturup kimse için entrika düşünmese
Neyse hayatımda hiç yer kaplamıyorlar sadece çalışma alanimda bunlar yüzünden mutsuzum ama degistiremeyecehim şeyleri kabul ettim zaten kendimi oyaliyorum isimle yada başka şeylerle ama zaman zaman da iste keşke böyle olsaydı diyorum zaman zaman dertleşme isteği oluyor oyle

hadi bakalım hatrınız için yanlış olsun, hafızam fil gibidir aslında bazı şeylerde...
arkadaşlar belki eski konulardan alıntılarlar.
Öyle çok karıştırmak bulandirmak istemedim yazdığım gibi daha ne rezillikler deyip geçtim ustunden yoruldum cunku anlatmaktan
Maşallah sizde hep burdasınız galiba forumda her yeri okuyor musunuz ben arada çıkıp uzun zaman girmem mesela arada dertleşme istediğimde yazarım böyle

Kusura bakmazsanız ben hiç inanmıyorum böyle konulara. Bunca yıldır çalışma hayatının içindeyim, görece kalabalık yerlerde de çalıştım. Kimse kimseye durduk yere kin beslemez. Kin nedir hem? İş arkadaşım kim ki ben ona kin besleyeyim?
o dedikodu kazanları hep kaynar, bir sürü olaylar olur, ama bu kendini kusursuz gören taraf da mutlaka bir şekilde işin içindedir.
Eski konularınızı bilmiyorum, ama bahsettiğiniz şu kadını anlatım tarzınızdan bile ona takıntılı olduğunuz anlaşılıyor. Uğraşmayın, işinizi yapın, evinize gidin.

Tamam kardeşim sen öyle düşün yaşamayan bilemez tabiki var birşey ki böyle bir durum var ama emin olun psikolojim çelik gibi neler gördüm geçirdim zaman zaman bütçem elverdiği müddetçe terapi de aldım öyle bir hastalığım da yok çok şükür yani ne hayal görüyorum ne uyduruyorum siz öyle düşünün varın ben sadece paylaşmak bir nebze olsun rahatlamak istedim birkaç dış gözden tavsif dinledim okudum
Yaşamayan bilmez umarım sizin de kinadiginiz yada ütopik bulduğunuz bu durum başınıza gelmez
Bakın yanlış anlamayın kınamak değil benim söylemek istediğim şey. Fakat bazı insanların psikolojileri zayıf olur ve yapılan herşeyi yanlış anlamaya müsait olurlar. Bu sebeplede hani deriz ya "görmek istediği gibi görürler" diye belki de sizin ki tam olarak bu.
Bi düşünün belirli aralıklarla aynı konuyu açıyorsunuz ve kişiler yapılan olaylar herşey hep aynı. Ve siz ısrarla çözmeye çalışmıyorsunuz. Burda size herkes kurum değiştirin madem dedi ona da bir inat yanaşmıyorsunuz.
Bizlerde gün içinde sorunlar yaşıyoruz üstelik ben özel bir kurumdayım. Sizin ki devlet kurumu daha kalabalık yani. Sizce mümkün mü tuvalet pisletme olayı, kedi kılı olayı ve hatta şuan bahsetmek istemediğim ama zaten sizin aklınızdan geçen, o kızın ve annesinin yaptığı alengirli oyunları sizin dışınızda kimsenin farketmemiş olması? Üstelik daha önceki konularınızdan nasıl bir üsluba sahip olduğunuzu biliyoruz şimdi burda kendinizi kusursuz göstermeye çalışmayın
Bir düşünün ve silkelenin belki de kimsenin sizle uğraştığı yok. İşinizi yapın ve gelin evinize. Hem ihtiyacım yok onlara diyorsunuz hem de onlar grup ben tekim diyorsunuz.
Neyse siz bedduaya başlamadan ben gideyim konunun sonu yine belli zaten

Mrb.lar ben bir kurumda memurum calistigim birimde 5 bayan diğerleri 5 erkek sadece birim içi bu kadar kişi çalışıyoruz. Erkeklerle her zaman aram iyi olmuştur düz mantık varlıklar hasetlik gibi düşünceleri olmayan ama ta ki bir fitne fücur bayanlar tarafından doldurulana kadar. Ben isimde iyiyim tecrübem de var ve işimi de düzgün yaparim tek basima baktigim kısmı idare ediyorum. Neyse bayanların bana karşı yaklaşımı hep düşmanca onlara hicbir şey yapmadım bir tanesi nerdeyse yıldır diyim bir kini var yine hicbir şey yapmadigim halde hatta bilmeden birşey mi yaptim ne yaptım ne yaptığımı da bilmiyorum ama ne anasını kestim ne babasını öldürdum yani böyle bir kin olamaz sürekli olumsuz sürekli hakkımda dedikodu yapıyor hatta yan odadan seslerini bile duyuyorum sürekli beni çekiştirme sürekli aşağılama halleri kiz 4 buçuk sene ucretsizdeydi o yokken iyiydi ama geldi Yine beni çekiştirme hakkımda konuşma desen sorsan niye bu kadar hakkımda böyle böyle konuşuyorsun inkar eder sen kimsin ki ben seni konuşayım der ama duyuyorum sürekli benimle ilgili kötü konuşma her gün Her gün yine bir tane daha kiz var erkekleri bile bana karşı doldurma olayı var kim.bilir hakkında neler söylüyorlar da insanalr durduk yere benden soğuyor kimseye yine hicbir şey yapmadigim halde hatta iğrenç iftiralarda bilr bulunuyor ama isim kullanmadan ben anlıyorum benim için söylediğini ama mudahele edemiyorum biz sana demedim ki derler
Bu bayanların bana karşı bu kadar olumsuz olmalarindan biktim usandım bende arkadaş olabilmek istiyorum keşke farklı olsaydı diyorum ama inanılmaz bir kin nefret var sadece işimi gücümü yapan bir insanım kimsenin etkisine sutlusune karışmam işimi gücümü yapar evime giderim aslında, kimsenin hakkında da konuşmam ama onlar biri bir ıkili diğeri bir ıkili bende 5. Olarak tek basimayim iste bu bayanların beni sürekli aşağı çekmelerinden biktim sürekli hakkımda dedikodu yapmalarindan biktim o dedikoduları ile.var ya içimi böyle tirmikla kazıdılar yani öyle tabir edebilirim.
Işimi sevdiğim ve bu alanda tecrübem olduğu için kalıyorum yerimde zaten her yer de böyle tipler olacak diye kalıyorum boşu boşuna düzenimi bozmayayım diyorum ama bazende lanet olsun bu insanlar çekilmez diyorum daha iyi bir yer olsa giderdim belki şimdiye kadar ama daha iyi bir yer de yok gidebileceğim.
Sizce ne yapmalı bu insanlara hicbir sey yapmadım haklarında konuşmadım ama onlar lafları ve sözleriyle benim içimi kazıdılar
Allaha havale ettim hepsini ama aynı zamanda dayanamiyorum da
aynisi benim başımda

ve aynen ben de hicbisey yapmadım hicbirine.

muhtemelen sen de onlarla yiyip icip dedikodu yapip dolansaydin ortada sorun kalmazdi

Son düzenleme:
Back
X