öbür konularınızı da okumuştum
elime benzer çok olay gelir
sizin gibi ama ben bir şey yapmadım onlar açığımı arıyor hatta bana soruşturma açıyor şeklinde
hikayelerin bana yazarlar bakın kişileri görmüyorum bile
ama yazdıkları metnin alt anlamından farklı şeyler çıkar
yani olaylarda ben mağdurum diyenler bir yere takılır ve hep ama o da bunu yaptı der
hep ama hep
sizinki de öyle
şu tuvalet meselesiyle zaten alınganlığınız had safhada olduğu görülüyor
bunu takıp alt kattaki tuvalete gidiyor olmanız dahi o kurum içerisinde hakkınızda dedikodu malzemesidir
yani şimdi buradan iş yerinde hiç dedikodu yapmam diyen bile yanındaki bunu anlatsa "evet garip" der, bıyık altından güler
mesela bir konu vardı elimde "ben her şeyi bilirim, hep benim dediğim doğrudur" havasında davranıp diğer çalışanları eziyor diye
bu iddiaya ne diyorsun sorusuna cevabı sayfalarca şunu okudum, bunu yaptım, bu kurumda da şu şu şu şu işleri yaptım, tabii ki ben daha tecrübeliyim, onlar zaten yeni başladı içerikli idi özetle bana yazdığı tarz dahi küçük dağları ben yarattım şeklindeydi hatta yeni mezunların kalifiye olmadan mezun olduğuna dahi girmişti, buram buram evet o iddia edilen şeyi yaptım, ne var ki olması gereken bu diyordu
aslında dediklerini bir kısmı, belki de hepsi doğruydu ama kolektif çalışmalarda "her şeyi ben bilirim" diye öne çıkıldığında diğer kişilere çok itici görülüyor ondan sonra onlar da bu kişinin zayıflıklarını arıyor, onu dile doluyor aslın da o anlattığı kadar mükemmel olmadığını göze sokuyor, hatta amiri bile etkiliyor, madem öyle "o çalışsın biz otururuz" a kadar geliyor konu
mesafe candır ama bu kaçarak olmaz siz çizginizi neden değiştirip onu taktınız ki
hakkımda dedikodu yapılıyor bir oldu iki oldu madem rahatsızsınız bir seferinde ayy ben de geldim hep beraber konuşalım da ne ise bu benimle derdin çözelim deyin yooo diyecek
iki gün sonra tekrar siz ondan kaçarsanız o da sizi sıkıştırmaya çalışır, iş yerinde eğlence edinir
ama biraz da dirayetli olmak lazım her şeyi üstünüze alınmamak, sana ne diyebilmek
bakın tuvalette musluğu açık bırakıyor, devleti zarara uğratıyor diye şikayet gördüm ben
alaturka tuvaletin içine peçete doldurmuşlar, sifon bozukmuş yerdeki musluğun altında tas vs de yokmuş, musluğu biraz açmış, peçeteler erisin diye sonra da bina içinde görevliyi aramaya gitmiş ki tıkanmasın yani o musluğu açık bıraktığını da kendi söylemiş
bunun için hakkında disiplin soruşturması başlatıldı, buna ek olarak koridorlara su döküyormuş, odasındaki çiçeğin toprağını etrafa döküp temizle diyormuş vs
deli mi bu kişi diyor iddiaları okuyan
deli meli değil 10 yıldır bir başka kurumda huzurla çalışıyor
çözüm başka kurum