- Konu Sahibi senbensema
-
arkadaşlar bugün başka bir kurumun avukatlık kadrosunu kazandığımı öğrendim. bu kadar sıkıntılı bir dönemde allahım bana yardım etti. dualarım kabul oldu. derdimi paylaşan herkesten de razı olsun rabbim inşallah, sizler de istediğiniz işlerde ağız tadıyla helal parayla çalışın inşallah kızlar.
çooooooooooooook mutluyum...
Allah hayırlı uğurlu etsin. İnşallah yeni işyerinizde mutlu olursunuz. Bende ilk başta okumaya başladığımda yazmayı düşündüğüm şey biraz sabretmeniz olacaktı. Demekki beklemeniz gereken bir süre varmış, Rabbim dildiğinizi vermiş. Hayırlı olması dileğiyle
arkadaşlar bugün başka bir kurumun avukatlık kadrosunu kazandığımı öğrendim. bu kadar sıkıntılı bir dönemde allahım bana yardım etti. dualarım kabul oldu. derdimi paylaşan herkesten de razı olsun rabbim inşallah, sizler de istediğiniz işlerde ağız tadıyla helal parayla çalışın inşallah kızlar.
arkadaşım ben açık sözlüyüm kusura bakma;
mevkin tam olarak ne ne maş alıyorsun maddi sıkıntınız var mı bilmiyorum ama devlet kurumuna girmek için boşanmayı bile düşündüm ben.çünkü eşim özel de çalışamazsın eve geç gelemez beni ihmal edemessin ben senin bir şeyini eksik etmiyorum dedi.devlet olsa iizn verecek ama .sadece bulunduğum il ve bulunduğum ilçeyi kazanırsam.yani şaka gibi.kim hem devlet işi bulup hem de kapısının önünde bulabiliyor ki.gene de pes etmedim.bu sene çalışmadan girdim.seneye a grubuna hazırlanıp girecem.ben kazanıp o beni göndermesse ne yapıcam bilmiyorum ama bende ipler kopacak.
şinin kıymetini bil.tabi ki yükselmek daha iyi yerlere gelmek bunca çaba sonucunda seninde hakkın.vazgeç asla demem.ama eğer yapamasanda işini bırakıp özele geçmeyi sakın düşünme.2 üniversite bitirdim (İŞLETME-MUHASEBE)bana teklif edilen 800 tl maaş.
hayırlısı olsun canımmm, çok sevindim :) bi posta benim için de dua et lütfennnnn :)) her işin böyle rast gider inşallah hep maşallah :)
Merhaba canım ben de birçok sınavları yazılı da kazanıp sözlüde kaybedenlerdenim yaklaşık 1 yıl özelde çalıştım ama dayanamayıp çıktım..
Bu arada evlendim ve bebeğim olacak hatta.
Bu sene kpss ye sıkı bir şekilde hazırlanmayı düşünüyorum seneye temmuza kadar bebek doğmuş olacak İnşAllah üstesinden gelirim...inanıyorum...
Devlette çalışmayi o kadar istiyorum ki umarim senin gibi güzel yerlere atanirim
Bir şeyler için çabalarsın ama yine de olmuyorsa kader kısmet demek lazım.
Tebrik ederim.
merhaba,
ilk mesajı okuyunca kendi halim geldi gözümün önüne
ama öncelikle hayırlı olsun istedğin olmuş çok sevindim Allahım hayırlı kazançlar versin, emeklerini zayi etmesin inşallah
bana gelince ben de kendi mesleğini yapmak isteyen ama maalesef devlette alanından kadro açılmayan biriyim bu nedenle düz memur olabiliyorum
biri 2 biri 4 yıllık 2 uni okudum sertifika namına herşey mevcut ama özelde çalışayım desem asgari ücret!
yani ha lise mezunu olmuşsun ha uni fark etmiyor özelin kriterler sabit maalesef...
devlet gibisi yok tabii hele ki insan okuyup bir meslek sahibi olmuşsa, alanının dışında çalışmak hiç de keyif vermez
ben de inşallah bi işim olursa yukselmeyi düşünüyorum eğitimimi ilerletme düşüncesindeyim yani...ama herşeyi çalışmaya göre ayarladım zira insan maddi açıdan da rahat olmak ister
azmine hayran kaldım
inşallah bizleri de dualarına katarsan çok sevinirim
tekrardan hayırlı olsun
sevgiler...
canım ders çalışacak bişey yok şimdilik sadece memurluk için kadro bekliyorum o olursa ancak ders çalışma ve yeniden bişeyler deneme yolunda adım atabilirim umudum hep var inşallah hakkımzda hayırlısı olur,canım inancını hiç kaybetme. bol bol ders çalış ve dua et. rabbim dua edeni geri çevirmiyor. inşallah istediğin yere yerleşir ve mutlu olursun..
bu arada kızımla ve annemle eşimden çoook uzağa gideceğiz bbu işiim için...
allah hayırlı uğurlu etsin cnm utandırmasın inş bundan sonraki isteklerin içi birşey söylemek istiyorum birşey olmuyorsa ya zamanı gelmemiştir yada senin için hayırlısı değildir unutma cnm bunu alalhım yolunu açık etsinarkadaşlar bugün başka bir kurumun avukatlık kadrosunu kazandığımı öğrendim. bu kadar sıkıntılı bir dönemde allahım bana yardım etti. dualarım kabul oldu. derdimi paylaşan herkesten de razı olsun rabbim inşallah, sizler de istediğiniz işlerde ağız tadıyla helal parayla çalışın inşallah kızlar.
kızlar selam. ben şu anki işimden memnun değilim. şükürler olsun bir işim var hem de devlet dairesinde çalışıyorum, memurum ama genel idar hiz.sınıfındayım. ben senelerce dirsek çürütüp öss de hukuk akzanayım die çabaladım, kazndım. sonra da okurken çok zor sıkıntılı sınav dönemlerinden geçtim. derken stajımı yapp ruhsat aldım. en büyük hayalim avukatlık yapmak, büro açmaktı. ama olmadıııı( kpss ye girmiştim son sene 80 pauan almıştım, hadi dedim büro açamayıp başkasının yanında çalışmanın rezilliğini de görünce devlete atanıyım avukat olarak. bendeki şans o sene av. alımı az oldu, puanlar uçtu. neyse memur oldum, ben memur olmadan 6-7 ay önce ruhsatı olan memurlar içinden hazine avukatı almışlardı,ben de bunu düşündüm kurumda sınav olunca girerim dedim. ama 5 sene bitti o sıav açılmadı gitti, hem de diğer bakanlıklar açıyor ama sadece kendi memurlarını sokuyolar sınava. bu arada evlendim, kızım oldu, bisürü sınava girdim hakimlik savcılık, icra müdürlüğü, kpss, yazılısını kazandığım sınavlar oldu mülakatta elendim, yedeğe kaldım kılpayı bana sıra gelmedi...hep bi ucunddan kaçırdımm yani artık yoruldum... eşim de yardım etmiyor ki!!! ben kızımla mı ilgilenim,ders mi çalışıyım, yemek mi yapıyım, işe mi gidiyim, ev işi mi yaoıyım...
bana kızmayın, buldu da bunuyor demeyin kızlar sakın. işim olduu için ve devlette olduum için hep allaha şükrettim, asla nankörlük etmedim rabbime karşı, bunda da bir hayır var dedim hep sabır ettim. ama son aylarda o kadar çok şeyi kıl payı kaçırdım ve elimde paatladı ki anlatamam... yemin ediyorum size aylarca hakimlk sınavına çalıştım ve sınavdan bir gece önce geceleri rahatsızlığı çok ağır olmayan kızım sabaha kadar bağırıp ağladı, ateşler içinde yAndı, bir sınavın mülakatına giderken de aynısı oldu ve ben kızımı o halde bıraktım diye ağlayarak gittim geldim sınava( bunları düşününce acaba rabbim bana"sen durduğun yerde dur daha" diyor herhalde diyorum. en son kpss ye gireceğim günün önceki gecesi benim kız yine hastaydı ve çocuk son bir yılda gece hastalığı 3 kez yaşadı, 3 ü de benm sınavlardan önce!!!
acaba çok istediğim için mi olmuyor. yoksa yaşım ilerledikçe ben gerizekalılaşıyor muyum. önccden herşeyi başarırdım. ne zaman evlendim, o zaman başladı başarısızlıklarım.
kızlar çok bunalımdayım. kendi mesleğimi yapmak istiyorum ama olmuyor... özelde çalışmaya da cesaret edemiyorum, sırf kızımı düşünüyorum. erken gidicem geç gelcem, belki hafta sonu bile çalışıcam, kızımla ilgilenmeye ne zamanım ne de enerjım kalmıycak diye düşünüp bu işimi bırakmaya cesaret edemiyorum. takmayım desem, hiç alakam olmayan eğitimini almadığım bir işi yapmak çok zoruma gidiyorşanssızlıklar yakamı bırakmıyor 5 yıldır ((
ya var yaa şuan senden daha beter durumdayım....matematik mezunuyum ne ümitlerim vardı gelecek için oysaki...mezun olup güzel bi iş bulacaktım,evlenecektim,çocuğum olacaktı çalışacaktım vs....
mezun oldum 4 yıl oldu anca dershane ve ücretli öğretmenlik yaptım...formasyon olmadığı için kadrolu ihtimalim yok ama nası bi düzense ücretli olarak devlet okulunda çalıştırıyorlar ve öğretmen kabul ediyorlar ama kadrolu olmak isteyincee dur yolcu formasyon al öyle gel diyorlar....hadi onu da alayım dedim bu sefer de alesi kaldırıp 2.50 diploma notu sınırı getirdiler...sözde 2008 mezunlarında bu şart aranmayacaktı ama yüksekten aza aldıkları için bnm şansım olmuyor....
evlendim 2 yıl oldu en büyük şansım eşim bu hayatta ama şuan işsizim kpssden 81 aldım düz memur olayım başka bişey istemiyorum ama bu şansızlıkla oda olmaz gibi geliyor az da olsa umudum var ama....
çok kötüyüm şuan psikolojik olarak 15 eylülde eşimin halasının oğlunun düğünü var ve kır düğünü herkes şık olcak bn dün bi kıyafet gördüm ve çook yakıştı bana bayıldım hatta ama 190 tl idi çok değil biliyorum ama şuan onu almak bizi zorlar,k.waldem bn alayım kızım dedi ama zoruma gidiyor bn bu halde olmamalıydım...şuan çalışıyor olsaydım hiç düşünmeden almıştım o elbiseyi ama olmuyor.....daha takı takılcak dişlerimde tel var ve her ay 250 tl ödüyoruz haftaya bi düğün daha var ve onlara da takmak durumundayız bunlar varken önümde nasıl alayım o elbiseyi o fiyata.....
kızıyorum kendime şükret diyorum neden üzülüyorsun diyorum boşver diyorum bu dert değil diyorum ama işsizlik stressi ve ilk defa istediğim birşeyi alamamak yıktı bni.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?