- 5 Ocak 2017
- 386
- 583
- 33
- 38
- Konu Sahibi cancanguness
-
Karışık işler ama ben yakın arkadaşımsa uyarırdım. Yapan eden kurtulur söyleyen kurtulamaz ama bunu da unutma :)Merhaba iş yerinde 2 arkadaşım var . Biri erkek, biride bayan ikisini de çok seviyorum. Erkek olan evli, eşini de gayet iyi tanıyorum çok tatlı bir karısı var. Bayan arkadaşım bekar . Yaşı biraz büyük bu ara evlenme konusunu takıntı haline getirmiş bir durumda ve depresyonda. Son zamanlarda bu iki arkadaşımın yakınlık düzeyinden rahatsız olmaya başladım. sürekli baş başa bişeyler yapıyorlar . Baş başa yemeğe gidiyorlar. Toplantı odasında kapıyı kapatıp baş başa uzun süre kalıyorlar. Yakın arkadaşlıkları var. Ama bu kadar ayrı olma istediği biraz beni rahatsız etti. Erkek olan çok çok daha eski bir arkadaşım. Kendisinin bekarlık dönemini iyi bilirim çok çapkındı. Şuan ikiside yakın arkadaşım olduğu için hiç bir şey diyemiyorum. Fesatlık da yapmak istemiyorum. Ama aradaki samimiyet aşırı ve gereksiz. Sizce bu konuda bişey yapmalı mıyım ? Yada ne yapabilirim. Çocuk , eşi ve kız hepsi yakın tanıdığım.
O da var tabi. Ama benim eşim is yerinde bir hanımla bu tarz bir samimiyette olsa çok üzülürdüm. Kendimi bir an onun yerine koydum. Sürekli toplantı odasında baş başa olmak . Tüm öğle arasını sadece 2 kişi olarak dışarıda geçirmek. Beraber yürüyüş yapmak. Bilmiyorum. Fazla yakınlık var.Hamilesiniz hassaslık düzeyiniz artmış olabilir.
Evet erkek çok daha eski arkadaşların. Nişanlılık döneminden öncede de çok fazla vukuatı var bu konuda . Ama o zaman bekardı .Eşi de dünya güzeli hanım hanımcık bir kız.kısa bir süre daha takip edin. sanırım erkek sizin daha yakın arkadaşınız ve evli olan kişi de o. beyefendi ile önce şaka yollu farkettiğimi ve rahatsız kaldığımı ima ederdim. rahatsız olup kendine çeki düzen vermiyorsa da alır karşıma ciddi ciddi konuşurdum.
Soramadım henüz ama güzel bir dille soracağım. Toplantı odası bizde meşgul yazıyorsa kimse girmez.toplantı odasında ne yapıyolar? yani başka insanlar da girmiyor mu oraya? sormadınız mı?
ha ben olsam karışmam. rahatsızsam mesafe koyarım.
Evet erkek çok daha eski arkadaşların. Nişanlılık döneminden öncede de çok fazla vukuatı var bu konuda . Ama o zaman bekardı .Eşi de dünya güzeli hanım hanımcık bir kız.
eski işyerimde ben de tüm öğle arasını evli bir erkek arkadasımla geçirirdimMerhaba iş yerinde 2 arkadaşım var . Biri erkek, biride bayan ikisini de çok seviyorum. Erkek olan evli, eşini de gayet iyi tanıyorum çok tatlı bir karısı var. Bayan arkadaşım bekar . Yaşı biraz büyük bu ara evlenme konusunu takıntı haline getirmiş bir durumda ve depresyonda. Son zamanlarda bu iki arkadaşımın yakınlık düzeyinden rahatsız olmaya başladım. sürekli baş başa bişeyler yapıyorlar . Baş başa yemeğe gidiyorlar. Toplantı odasında kapıyı kapatıp baş başa uzun süre kalıyorlar. Yakın arkadaşlıkları var. Ama bu kadar ayrı olma istediği biraz beni rahatsız etti. Erkek olan çok çok daha eski bir arkadaşım. Kendisinin bekarlık dönemini iyi bilirim çok çapkındı. Şuan ikiside yakın arkadaşım olduğu için hiç bir şey diyemiyorum. Fesatlık da yapmak istemiyorum. Ama aradaki samimiyet aşırı ve gereksiz. Sizce bu konuda bişey yapmalı mıyım ? Yada ne yapabilirim. Çocuk , eşi ve kız hepsi yakın tanıdığım.
Evet aralarında masum sizin bahsettiğiniz gibi de bir ilişki de olabilir. O zaman ben çok fesat oluyorum. Ama fark olarak burası kalabalık bir genel merkez. Genelde kız erkek karışık yemeğe gidilir doğun günleri yapılır. Akşam yemeğe gidilir. Yani herkes samimi birbiriyle.eski işyerimde ben de tüm öğle arasını evli bir erkek arkadasımla geçirirdim
8 yıl birlikte calıstık, birbirimizden ayrı birsey yapmak ıstemezdik
hsonu eğitimlerine bile birlikte yazılmak isterdik.
toplantı odasına gelince , bazen odaya girer sohbetederdik işten cok bunaldıgımız zaman ,
evet ıkımız olurduk ben turk kahvesı yapar odaya cagırırdım onu, ya da işle ilgili bir sorun olunca girerdik ,
hatta hsonları mesaiye gideceksek kahvaltı etmeden giderdik işe ve , evden bırseyler getırır kahvaltı ederdık ıkımız
ofiste 8 kişiydik, ben tek bayandım
fabrıkada da 700 kişiydik
ben o işyerınden ayrıldım , arkadasım hala orada çalısır
hala da fırsatı oldukca benım sımdıkı ısyerıme gelır ya da arada telefonlasırız
o zaman o yenı evlıydı, şuanda ıkı cocugu var
e ben de evliyim
aramızda da arkadaslık ötesi hiçbirsey yoktu.
Bunlar çok sakıncalı hareketler, ateşle barut yan yana durmaz.O da var tabi. Ama benim eşim is yerinde bir hanımla bu tarz bir samimiyette olsa çok üzülürdüm. Kendimi bir an onun yerine koydum. Sürekli toplantı odasında baş başa olmak . Tüm öğle arasını sadece 2 kişi olarak dışarıda geçirmek. Beraber yürüyüş yapmak. Bilmiyorum. Fazla yakınlık var.
Soramadım henüz ama güzel bir dille soracağım. Toplantı odası bizde meşgul yazıyorsa kimse girmez.
yine de çok sıkı fıkılık evli olan çiftler için hoş bir durum değil.eski işyerimde ben de tüm öğle arasını evli bir erkek arkadasımla geçirirdim
8 yıl birlikte calıstık, birbirimizden ayrı birsey yapmak ıstemezdik
hsonu eğitimlerine bile birlikte yazılmak isterdik.
toplantı odasına gelince , bazen odaya girer sohbetederdik işten cok bunaldıgımız zaman ,
evet ıkımız olurduk ben turk kahvesı yapar odaya cagırırdım onu, ya da işle ilgili bir sorun olunca girerdik ,
hatta hsonları mesaiye gideceksek kahvaltı etmeden giderdik işe ve , evden bırseyler getırır kahvaltı ederdık ıkımız
ofiste 8 kişiydik, ben tek bayandım
fabrıkada da 700 kişiydik
ben o işyerınden ayrıldım , arkadasım hala orada çalısır
hala da fırsatı oldukca benım sımdıkı ısyerıme gelır ya da arada telefonlasırız
o zaman o yenı evlıydı, şuanda ıkı cocugu var
e ben de evliyim
aramızda da arkadaslık ötesi hiçbirsey yoktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?