İş yerinde beni rahatsız eden olay .

cancanguness

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2017
386
583
33
38
Merhaba iş yerinde 2 arkadaşım var . Biri erkek, biride bayan ikisini de çok seviyorum. Erkek olan evli, eşini de gayet iyi tanıyorum çok tatlı bir karısı var. Bayan arkadaşım bekar . Yaşı biraz büyük bu ara evlenme konusunu takıntı haline getirmiş bir durumda ve depresyonda. Son zamanlarda bu iki arkadaşımın yakınlık düzeyinden rahatsız olmaya başladım. sürekli baş başa bişeyler yapıyorlar . Baş başa yemeğe gidiyorlar. Toplantı odasında kapıyı kapatıp baş başa uzun süre kalıyorlar. Yakın arkadaşlıkları var. Ama bu kadar ayrı olma istediği biraz beni rahatsız etti. Erkek olan çok çok daha eski bir arkadaşım. Kendisinin bekarlık dönemini iyi bilirim çok çapkındı. Şuan ikiside yakın arkadaşım olduğu için hiç bir şey diyemiyorum. Fesatlık da yapmak istemiyorum. Ama aradaki samimiyet aşırı ve gereksiz. Sizce bu konuda bişey yapmalı mıyım ? Yada ne yapabilirim. Çocuk , eşi ve kız hepsi yakın tanıdığım.

Karışık işler ama ben yakın arkadaşımsa uyarırdım. Yapan eden kurtulur söyleyen kurtulamaz ama bunu da unutma :)

kısa bir süre daha takip edin. sanırım erkek sizin daha yakın arkadaşınız ve evli olan kişi de o. beyefendi ile önce şaka yollu farkettiğimi ve rahatsız kaldığımı ima ederdim. rahatsız olup kendine çeki düzen vermiyorsa da alır karşıma ciddi ciddi konuşurdum.

Hamilesiniz hassaslık düzeyiniz artmış olabilir.
O da var tabi. Ama benim eşim is yerinde bir hanımla bu tarz bir samimiyette olsa çok üzülürdüm. Kendimi bir an onun yerine koydum. Sürekli toplantı odasında baş başa olmak . Tüm öğle arasını sadece 2 kişi olarak dışarıda geçirmek. Beraber yürüyüş yapmak. Bilmiyorum. Fazla yakınlık var.

Evet erkek çok daha eski arkadaşların. Nişanlılık döneminden öncede de çok fazla vukuatı var bu konuda . Ama o zaman bekardı .Eşi de dünya güzeli hanım hanımcık bir kız.

Evet erkek çok daha eski arkadaşların. Nişanlılık döneminden öncede de çok fazla vukuatı var bu konuda . Ama o zaman bekardı .Eşi de dünya güzeli hanım hanımcık bir kız.

ben herhalde gider direk söylerdim hayırdır dostum diye. ama herkesin ilişkisi ifade tarzı bir değil bu konuda siz kendinize kgöre bir şekilde konuşun.

eski işyerimde ben de tüm öğle arasını evli bir erkek arkadasımla geçirirdim
8 yıl birlikte calıstık, birbirimizden ayrı birsey yapmak ıstemezdik
hsonu eğitimlerine bile birlikte yazılmak isterdik.

toplantı odasına gelince , bazen odaya girer sohbetederdik işten cok bunaldıgımız zaman ,
evet ıkımız olurduk ben turk kahvesı yapar odaya cagırırdım onu, ya da işle ilgili bir sorun olunca girerdik ,
hatta hsonları mesaiye gideceksek kahvaltı etmeden giderdik işe ve , evden bırseyler getırır kahvaltı ederdık ıkımız

ofiste 8 kişiydik, ben tek bayandım
fabrıkada da 700 kişiydik
ben o işyerınden ayrıldım , arkadasım hala orada çalısır
hala da fırsatı oldukca benım sımdıkı ısyerıme gelır ya da arada telefonlasırız

o zaman o yenı evlıydı, şuanda ıkı cocugu var
e ben de evliyim
aramızda da arkadaslık ötesi hiçbirsey yoktu.

bence biraz daha gozlemleyin. bir sey ima ederseniz kabak basiniza patlar gibi geliyor. iyice emin oldukdan sonra bir hal caresine bakilir.

Evet aralarında masum sizin bahsettiğiniz gibi de bir ilişki de olabilir. O zaman ben çok fesat oluyorum. Ama fark olarak burası kalabalık bir genel merkez. Genelde kız erkek karışık yemeğe gidilir doğun günleri yapılır. Akşam yemeğe gidilir. Yani herkes samimi birbiriyle.

Bunlar çok sakıncalı hareketler, ateşle barut yan yana durmaz.
Bir çoğumuz çalışan kadınlarız, erkek iş arkadaşlarımızda oluyor ki benim kadın iş arkadaşım hiç yok.
Erkek arkadaşlarımla sık sık yalnız kalıyorum.
ama burada durum çok farklı, bir kadının dikkatini çekiyorsa mutlaka altında bir şeyler vardır diye düşünüyorum.

Canım ben kendi eşimden biliyorum iş yerinde yardımcısıyla baya samimilerdi oda evliydi eşinide kadınıda yakından tanıyordum bende aynı sektörde çalışıyordum oyuzden takip ettim baya samimiler beraber yemek yiyolar muhabbet şamata bana yardıma bile eşim gelmiyodu hamileydim . bi gün telefonda kadına iş söylemiş bunu yaparsın diye oda tamam canım demiş bende aldım baktım hayırdır flaan diye bisi demedim çok sinirlendim neyse dedim geçtim . bi gün telefonunu karıştırdım kadın benim eşim için koyduğum whtsap profil resmimi esime yollamıs hayırdır ya benim anam yollamayo babam yollamayo kavga ettik eşimle eşim kadına söylemiş flaan filan bence çok kötü bi durum çok pskolojikmen çökmüştüm kıyamet kopmuştu samimiydik ne eşiyle ne kadınla konuşuyorum şimdi. . kadinin esinede söylemedim ama hala içimde kaldı eşine hesap sorcaktim senin karin hayırdır bukadar cnimlii cicimli konusyor diye nekadar yakın arkadaşta olsalar mesafe olmalı . Şuan kadın da izinde birdaha o mağazaya gelmiceni gelirse de esime dedim seni boşarım yada işten çıkarsın diye . bence konuşmalasiniz arkadaslarinizla sevgiler...

Tabi ki de onlarla paylaşmayın şimdilik bu konuyu sadece gözlemleyin...
Ölüyorum şu konuşun kendine çeki düzen versin diyenler...onlar da konu sahibini dinliycekler zaten ebeveyni mübarek. ..

yine de çok sıkı fıkılık evli olan çiftler için hoş bir durum değil.
Şahsım adına eşime güvensem dahi böyle bir sıkı fıkılık beni gererdi.

peki bu durumu ii yerinde başka farkeden yokmu hiç konuşulmuyormu yoksa sadece sizemi abes geliyor bu durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…