- 22 Kasım 2016
- 463
- 170
- 18
- Konu Sahibi cancanguness
-
Bence biraz gozlemleyin hatta biara onlari bas basa goruncede laf carptirin buaralar hep ikinizsiniz beni niye cagirmiyosunuz falan diye saka yapin bnakalim ne tepki vericekler benide rahatsiz eder böyle birsey. Yada hangisiyle daha samimiyseniz ona diyin neden bu sammimiyet göze batıyor gibisindenMerhaba iş yerinde 2 arkadaşım var . Biri erkek, biride bayan ikisini de çok seviyorum. Erkek olan evli, eşini de gayet iyi tanıyorum çok tatlı bir karısı var. Bayan arkadaşım bekar . Yaşı biraz büyük bu ara evlenme konusunu takıntı haline getirmiş bir durumda ve depresyonda. Son zamanlarda bu iki arkadaşımın yakınlık düzeyinden rahatsız olmaya başladım. sürekli baş başa bişeyler yapıyorlar . Baş başa yemeğe gidiyorlar. Toplantı odasında kapıyı kapatıp baş başa uzun süre kalıyorlar. Yakın arkadaşlıkları var. Ama bu kadar ayrı olma istediği biraz beni rahatsız etti. Erkek olan çok çok daha eski bir arkadaşım. Kendisinin bekarlık dönemini iyi bilirim çok çapkındı. Şuan ikiside yakın arkadaşım olduğu için hiç bir şey diyemiyorum. Fesatlık da yapmak istemiyorum. Ama aradaki samimiyet aşırı ve gereksiz. Sizce bu konuda bişey yapmalı mıyım ? Yada ne yapabilirim. Çocuk , eşi ve kız hepsi yakın tanıdığım.
Değil! Herkes önce kendini yargılasın. O kadar mükemmel ki herkes, kendilerini bırakmış onla bunla uğraşıyorlar. Kimsenin hayatı başkasını ilgilendirmez. Adam bunu istiyorsa, kadın bunu tercih ediyorsa bu onların tercihi. Diğerlerine ... düşer.Karisiyla mutlu oldun elalemin kadiniyla deyil!esini taniyo sonuc itibariyle rahatsiz olmasi normal deyil mi ?
Bana dokunmayan yilan bin yasasin diyosunuz bu hic dogru bir yaklasim deyil ... peki kadin bunu tercih ediyo adam da bunu istiyo evdekinin gunahi ne de bu ona hak goruluyo? Bence yanlis dusunuyosunuz onlar mutlu olsun diye baskalarini mutsuz etmeye haklari varmi herkez istedigi gibi at kosturacaksa evli olmayacak kusura bakmayin iyi herkez birbirini aldatsin sebeb mutlu olmak istiyo yok oyle bir dava kusura bakmayin yaniDeğil! Herkes önce kendini yargılasın. O kadar mükemmel ki herkes, kendilerini bırakmış onla bunla uğraşıyorlar. Kimsenin hayatı başkasını ilgilendirmez. Adam bunu istiyorsa, kadın bunu tercih ediyorsa bu onların tercihi. Diğerlerine ... düşer.
2 tane arkadasim var birbirlerine yaziyorlar bende rahatsiz oluyorum dese ee sana noluyo gozun mu var deriz evli diyo farkindamisiniz esinide taniyorum diyo ne demek mutlu olsunlar ya ee iyi onlar mutlu olsun evdeki de saf beklesin ne alaa memleket ne guzelmis varsa oyle bi mutluluk sekli herkez birbirine yazsin mutlu olsunBana dokunmayan yilan bin yasasin diyosunuz bu hic dogru bir yaklasim deyil ... peki kadin bunu tercih ediyo adam da bunu istiyo evdekinin gunahi ne de bu ona hak goruluyo? Bence yanlis dusunuyosunuz onlar mutlu olsun diye baskalarini mutsuz etmeye haklari varmi herkez istedigi gibi at kosturacaksa evli olmayacak kusura bakmayin iyi herkez birbirini aldatsin sebeb mutlu olmak istiyo yok oyle bir dava kusura bakmayin yani
Kadin ve erkek arkadas olabilir. Bir kadin ve erkek bir araya gelince illa birbirlerini potansiyel sevgili adayi olarak gormek zorunda degiller. Muhabbetlerini seviyor ya da dunyaya bakis acilari benzer olabilir. Bence bu konuyu hic acmayin arkadaslariniza.
Deyil değil, değilBana dokunmayan yilan bin yasasin diyosunuz bu hic dogru bir yaklasim deyil ... peki kadin bunu tercih ediyo adam da bunu istiyo evdekinin gunahi ne de bu ona hak goruluyo? Bence yanlis dusunuyosunuz onlar mutlu olsun diye baskalarini mutsuz etmeye haklari varmi herkez istedigi gibi at kosturacaksa evli olmayacak kusura bakmayin iyi herkez birbirini aldatsin sebeb mutlu olmak istiyo yok oyle bir dava kusura bakmayin yani
Deyil değil, değil
Herkez değil, herkes
Kimsenin hayatı kimseyi ilgilendirmez. Konu sahibi gitse bunlarla konuşsa ne olacak ki? Adam kadını aldatmaktan vaz geçti diye masum mu olacak? O evlilik adamın evliliği olabilir ama hayat ta adamın hayatı. Yaşar, sonuçlarına da katlanır. Kimse kimsenin namus bekçisi değil.
Eşim beni aldatma eğilimde olsa ve tehditten korkup vazgecse benim için hiç bir anlamı olmaz önemli olan içi ve niyeti. Dışardan durtmeyle vazgecse nolur vazgeçmese nolur.
Teşekkürler duzelttiginiz için. Bundan sonra tabi ki daha dikkatli olurum. Keşke herkes üzerine duseni yapip Türkçe dilbilgisi hatalarımızı düzeltse de daha güzel konuşup daha dikkatli yazabilsek.Hayat ta değil hayat da adamın hayatı
hiç bir değil hiçbir diye yazılır...
İnsanların dikkatini tabi ki çekiyor. Bir iki kişi daha imada bulundu. Ama benim yakın arkadaşlarım .hiiiç karışmayın, sizlik bir durum yok zaten ortada.
aralarında ilişki olabilir de olmayabilir de her iki durumda da sizin ağzınızdan çıkacak her şey sizi suçlu duruma düşürür.
bu arada sizin şirkette toplantı odalarında falan kamera yok mu, toplantı yapmadıkları halde toplantı odalarını meşgul etmeleri kimsenin dikkatini çekmiyor mu?
Eşi tanıdığım bir insan olmasaydı evet bu kadar umrumda olmazdı. Ama bu çocuğun eşinin yerine kendinizi koyun şahsen ben öyle yaptım.Karışmayın sizi ilgilendiren bir durum yok
Arkadaşınız olabilirler ama bu size diyaloglarını irdeleme hakkı vermez. Konuşmayı denemeyin bence çok yakışıksız olur. İkiside yetişkin insanlar aralarında böyle bir şey varsa zaten sonuçlarının farkındalar
Yuh artık :)Rahat bırak insanları mutlu olmak istiyorlarsa mutlu olsunlar. Sana ne yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?