İş yerinde beni rahatsız eden olay .

Bence biraz gozlemleyin hatta biara onlari bas basa goruncede laf carptirin buaralar hep ikinizsiniz beni niye cagirmiyosunuz falan diye saka yapin bnakalim ne tepki vericekler benide rahatsiz eder böyle birsey. Yada hangisiyle daha samimiyseniz ona diyin neden bu sammimiyet göze batıyor gibisinden

Karisiyla mutlu oldun elalemin kadiniyla deyil!esini taniyo sonuc itibariyle rahatsiz olmasi normal deyil mi ?
Değil! Herkes önce kendini yargılasın. O kadar mükemmel ki herkes, kendilerini bırakmış onla bunla uğraşıyorlar. Kimsenin hayatı başkasını ilgilendirmez. Adam bunu istiyorsa, kadın bunu tercih ediyorsa bu onların tercihi. Diğerlerine ... düşer.

samimi arkadaş olmasanız karışmayın derdim ancak dostlar böyle zamanlarda arkadaşlarını kötü bir yola sapmaktan kurtarabilirler
toplumumuzda aman bana dokunmayan bin yıl yaşasın düşüncesi aldı başını yürüdü
dostlarda birbirini uyarmayacaksa ya da koruyup kollamayacaksa dostluğun ne anlamı kalır
bakar, gözlemler ve eğer aralarında böyle bir durum olduğuna kanaat getirirseniz güzel bir dille dostluğunuza güvenerek onlarla konuşabilirsiniz.

Şaka yollu ufak bir ima yapar ( bunu da yakın arkadaşlarım olduğundan dolayı ) gerisine hiç karışmazdım hatta anlatacak olsalar dinlemezdim çünkü yakınlaşmaları varsa engel olmazsın yapacakları varsa yaparlar ve olay ortaya çıktığında de kadın eşini affeder ama sen bilip de söylemeyen kadın olursun

Ortada illa bişey yaşanmasına gerek yok,o kadının o adamın yanında fıtı fıtı sürekli dolaşması çok saçma,evli erkeklerle yakın arkadaş olmayın kardeşim,hiç mi hemcinsiniz yok anlaşabildiğiniz.Bu tarz kadınları bilirim,pohpohlanmak hoşuna gidiyordur,sevgi eksikliği vardır böyle saçma sapan gideriyor işte...Bana burda kimse ama sadece arkadaş bilmem ne muhabbeti yapmasın,erkekle kadın hiçbi zaman yakın arkadaş olamaz!Ama tabii bu durum sizin gidip pat diye o kadına ya da o adama napıyosunuz siz deme hakkını vermez,bence bunların bulunduğu bi ortamda laf sokucak bişey söyleyin ,o tarz kadın ve adamları aaşağılayan laflar...Hatta başkasının olayını anlatırmış gibi bunların olayını isimleri değiştirirek anlatın belki biraz utanırlar da çekidüzen verirler kendilerine

Bana dokunmayan yilan bin yasasin diyosunuz bu hic dogru bir yaklasim deyil ... peki kadin bunu tercih ediyo adam da bunu istiyo evdekinin gunahi ne de bu ona hak goruluyo? Bence yanlis dusunuyosunuz onlar mutlu olsun diye baskalarini mutsuz etmeye haklari varmi herkez istedigi gibi at kosturacaksa evli olmayacak kusura bakmayin iyi herkez birbirini aldatsin sebeb mutlu olmak istiyo yok oyle bir dava kusura bakmayin yani

2 tane arkadasim var birbirlerine yaziyorlar bende rahatsiz oluyorum dese ee sana noluyo gozun mu var deriz evli diyo farkindamisiniz esinide taniyorum diyo ne demek mutlu olsunlar ya ee iyi onlar mutlu olsun evdeki de saf beklesin ne alaa memleket ne guzelmis varsa oyle bi mutluluk sekli herkez birbirine yazsin mutlu olsun

Karı koca arasına girilmez bu bir gerçek ama takipte kal tam emin olduğun anda ikisine de sor bence hayırdır falan diye kendilerine gelsinler.Ya da erkek arkadaşının karısına imalarda bulunabilirsin kocasından yana değil de diğer kadından yana mesela eşine sahip çık iş yerindeki kadın ona yakın davranıyor ama aramızda kalsın falan de.Böylece kadın ister istemez eşine sahip çıkar ve sende vicdanen rahatlarsın.

Kadınlar hisseder bence var nahoş bir durum.

Kadın erkek her zaman eşit değildir. Arada bir mesafe hep olmalıdır heleki evlilerse vıcık vıcık olmak toplum önünde hiç hoş değil. Toplantı odasında yalnız kalmalarına takıldım ben. Birbirleriyle dertleşmekse amaçları o iş yerinin kantini kafesi terası vardır git orada köşede bi yerde otur dertleş.

Ben o adamın eşi olsam ve siz bana desenizki ben farketmiştim bişey olduğunu (aşk yaşıyorlarsa) size çok kızardım bu konuda bişey yapmadığınız için. Benim aptal yerine konmama müsade ettiğiniz için.

Sizin yerinizde olsam kadın aklıma geldikce sustuğum için vicdan azabı çekerim.

Bi şekilde öğrenin aralarındaki arkadaşlık mı aşk mı olduğunu.

Kadin ve erkek arkadas olabilir. Bir kadin ve erkek bir araya gelince illa birbirlerini potansiyel sevgili adayi olarak gormek zorunda degiller. Muhabbetlerini seviyor ya da dunyaya bakis acilari benzer olabilir. Bence bu konuyu hic acmayin arkadaslariniza.

Burada bahsedilen "merhaba merhaba" değil ki ,kadın ve adam birbirininin dibinden ayrılmıyorsa,kapılar kapanıyorsa orada arkadaşlık falan olmaz,onun adı başka bişeydir.Ayrıca unutmayın erkekler bizim gibi değiller,onlar için her kadın! potansiyeldir...Siz bi erkeğe nezaketen gülümsersiniz bazen ama o alır onu ohho çeker de çeker başka yere,çünkü yapıları böyle...

Deyil değil, değil
Herkez değil, herkes

Kimsenin hayatı kimseyi ilgilendirmez. Konu sahibi gitse bunlarla konuşsa ne olacak ki? Adam kadını aldatmaktan vaz geçti diye masum mu olacak? O evlilik adamın evliliği olabilir ama hayat ta adamın hayatı. Yaşar, sonuçlarına da katlanır. Kimse kimsenin namus bekçisi değil.

Eşim beni aldatma eğilimde olsa ve tehditten korkup vazgecse benim için hiç bir anlamı olmaz önemli olan içi ve niyeti. Dışardan durtmeyle vazgecse nolur vazgeçmese nolur.

Hayat ta değil hayat da adamın hayatı
hiç bir değil hiçbir diye yazılır...

Hayat ta değil hayat da adamın hayatı
hiç bir değil hiçbir diye yazılır...
Teşekkürler duzelttiginiz için. Bundan sonra tabi ki daha dikkatli olurum. Keşke herkes üzerine duseni yapip Türkçe dilbilgisi hatalarımızı düzeltse de daha güzel konuşup daha dikkatli yazabilsek.

Arkadaşlar özür diliyorum az önceki mesajda yaptığım düzeltmelerden dolayı ...Kimseye böyle bir şey yapmam ama arkadaş bir önceki mesajda başka arkadaşın yanlışlarını düzeltmiş ona bunun yanlış olduğunu hissettirmek istedim,affınıza sığınıyorum...

İnsanların dikkatini tabi ki çekiyor. Bir iki kişi daha imada bulundu. Ama benim yakın arkadaşlarım .

Eşi tanıdığım bir insan olmasaydı evet bu kadar umrumda olmazdı. Ama bu çocuğun eşinin yerine kendinizi koyun şahsen ben öyle yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…