İş yerinde beni rahatsız eden olay .

peki bu durumu ii yerinde başka farkeden yokmu hiç konuşulmuyormu yoksa sadece sizemi abes geliyor bu durum.

Fark eden başkaları da var. Ama açık açık kimse konuşmadı . Daha doğrusu bunu çok dillendirmekte istemiyorum. Sessizce çözülse mutlu olacağım.

Eger ki kapilar kapatiliyorsa basbasa yemekler yeniyorsa kesinlikle aralarinda bir sey var.

hiiiç karışmayın, sizlik bir durum yok zaten ortada.
aralarında ilişki olabilir de olmayabilir de her iki durumda da sizin ağzınızdan çıkacak her şey sizi suçlu duruma düşürür.
bu arada sizin şirkette toplantı odalarında falan kamera yok mu, toplantı yapmadıkları halde toplantı odalarını meşgul etmeleri kimsenin dikkatini çekmiyor mu?

yatmıyorlarsa kesin arkadaşlardır
maşallah herkes ne kadar geniş
evli bir erkeğin herşeyi paylaştığı dertleştiği kişi eşidir bu kadar ne konuşup paylaşıyorlar
kız zaten bekar boşlukta bence adamda bundan istifade ediyor
ama sizin karışma noktanıza birşey diyemicem
adam kendini paklar suçlu siz olursunuz

Ben senin yerinde olsam odaya ses kayıt cihazı koyardim ve büyük tezattir var 3 arkadaş samimisiniz madem niye seni aralarına almıyorlar ben bozulur ve açık açık sorardım bu mesafeyi ve aralarında ki yakınlığı

İlla ki sevgili olunması gerekmiyor.
İki insan arasındaki ince bir çizgi vardır o aşıldığında iş gerçekten nahoş oluyor.
Cinsiyet ayrımı da yapmıyorum.
Hiç kimse bir yabancıyla samimi olarak eşini/sevdiğini incitme hakkına sahip değildir bence.

Tamam da siz hem onu hem karısını tanıyormuşsunuz adam salak değildir herhalde gözünüzün önünde o kadar başbaşa kalacak kadar birşeyler yapacak kadar değil mi? kim aldatacaksa bunu işyerinde herkesin gözüne sokar yahu siz farkettiyseniz herkes farkeder. Bir şey karıştıracak olan insanlar bunu neden işyerinde yapsın Allah aşkına ya. Tam tersine dikkat çekmemek için daha mesafeli olurlar. Toplantı odasında da bilmem ne yapacak halleri yok patronu müdürü yok mu oranın daha neler. Bence karışmayın ve böyle şeyleri düşünmeyin. Hem ne demek kadın için evliliğe takmış durumda falan evlenmek isteyebilir de bu adama kanca takacağı anlamanı da gelmez yani. Adı üzerinde toplantı odası kimse giremez diye toplantı olunca denilir. İki kişi toplantı harici girerse bu herkesin dikkatini çeker nahoş çünkü ve müdür de uyarır dimi.

Sizi ilgilendirmez erkek arkadaşınız çapkınsa diğeri evli olduğunu bilmiyor mu o kadar mı yalnızlıktan bunalmış evli adamla takılacak?

Samimiyseniz gidin direk sorun ....yoksa karismayin hamilesiniz zaten strese sokmayin kendinizi .....

İkisi de benim yakın arkadaşım demişsiniz hatta erkek daha eski ama onlar ikisinin birlikte biseýle yapmasi garip madem yakınsınız neden üçünüz degil. Günahlarını almak istemem ama anlattıklarınıza göre arada duygusal bir bağ olması muhtemel. Eşine söylemek konusunda siz suçlu duruma düşebilirsiniz sonuçta yok öyoe birşey deyip sıyrılabilirler. Ben sizin yerinizde olsaydım onlara katılır yalniz kalmalarını mümkün olduğunca engellerdim. Mesela ikisi toplantı odasındayken gidin aaa siz de burda mıydınız diye yanlarına oturun sonuçta yakın arkadaşsınız

Rahat bırak insanları mutlu olmak istiyorlarsa mutlu olsunlar. Sana ne yani?

Bence şu an hiç tepki vermeyin, ne olur ne olmaz. Evli birisi ile bekar birinin bu kadar samimi olması ne kadar doğru tartışılır. Ses çıkarırsanız sana ne derler için fesat adımızı lekeliyorsun derler haksız çıkarsınız. İşyerlerinde de insanlar ayak kaydırmaya da pek bayılır. Bir süre izleyin net bir şeyler görünce tepkinizi koyun.

Koca koca insanlar, onların ahlakını, evliliğini,bekarligini sorgulamak ne size ne bize dusmez. Adam evli, başkasıyla aşk yaşıyor, kadın bekar evli adamla aşk yaşıyor. İyi de bundan size ne. Size ahlaksızca gelen onlarca normal olabilir. Yaşarlar, sonuçlarına katlanirlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…