- 12 Ocak 2009
- 4.050
- 1.089
- 698
- Konu Sahibi cancanguness
-
sonuna kadar katılıyorumMaşallah herkes ne kadar da geniş pess
Konu sahibi ben geniş bir insan değilim öylece sezsiz kalıp üç maymunu oynayamam asla heleki çok yakın arkadaşlarım ise asla sezsiz kalmam sonuçta ben kötü olacağımı bilsem bile yazık değilmi eşine belliki bunlar bir macera yaşamaya heveslenmişler yok öyle bir dünya boşansın o zaman ne halt ederse etsin yerinizde olsam erkek olan arkadaşıma açık açık sorar ve bu samimiyetin gereksiz olduğunu söylerdim.
Merhaba iş yerinde 2 arkadaşım var . Biri erkek, biride bayan ikisini de çok seviyorum. Erkek olan evli, eşini de gayet iyi tanıyorum çok tatlı bir karısı var. Bayan arkadaşım bekar . Yaşı biraz büyük bu ara evlenme konusunu takıntı haline getirmiş bir durumda ve depresyonda. Son zamanlarda bu iki arkadaşımın yakınlık düzeyinden rahatsız olmaya başladım. sürekli baş başa bişeyler yapıyorlar . Baş başa yemeğe gidiyorlar. Toplantı odasında kapıyı kapatıp baş başa uzun süre kalıyorlar. Yakın arkadaşlıkları var. Ama bu kadar ayrı olma istediği biraz beni rahatsız etti. Erkek olan çok çok daha eski bir arkadaşım. Kendisinin bekarlık dönemini iyi bilirim çok çapkındı. Şuan ikiside yakın arkadaşım olduğu için hiç bir şey diyemiyorum. Fesatlık da yapmak istemiyorum. Ama aradaki samimiyet aşırı ve gereksiz. Sizce bu konuda bişey yapmalı mıyım ? Yada ne yapabilirim. Çocuk , eşi ve kız hepsi yakın tanıdığım.
Kesinlikle bende bana söylenmesini isterdim sizin gibi, diğer türlü saf yerine konulmuş gibi oluyor arkadaşınızın eşi gerçekten böyle bir şey varsa tabii,Burada ki yorumları okudum. Bir çoğu karışmayın demiş. Bir kısmı onlar mutluysa size ne demiş. Ben bu düşünce yapılarını şaşırarak okudum. Sanırım karışmamak gerekiyor. Ve karışmayacağım . Ama benim başıma gelseydi birinin bunu bana söylemesini isterdim.
+1yine de çok sıkı fıkılık evli olan çiftler için hoş bir durum değil.
Şahsım adına eşime güvensem dahi böyle bir sıkı fıkılık beni gererdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?