İş yerinde beni rahatsız eden olay .

Biri evli diğeri bekar iki arkadas,aynı isyerinde sınırları aştığını düşündüğüm bir ilişki sezinliyorsam banane deyip kayıtsız kalamam,helede evli olan kisinin esi de arkadasimsa.Burada farkedemesenizde iki kadın da cok mutsuz olacak.Isyerinde ki bayan arkadasla dısardan bir göz olarak davranislarini gözden gecirmesini,karsidakinin evli bir erkek oldugunun hatirlatilmasi gerektigini dusunuyorum.En nihayetinde birilerinin çıkıp tepki göstermesini dikkate alabilir diye umut ediyorum.

Eğer sizin konuşmanız işe yarayacaksa çaktırmadan bi konuşun derim,, hee ateş bacayı sardıysa hiç mi hiç muatap olmayın çünkü o saatten sonra yapılabilecek pek de bir şey kalmamış oluyor.
Sonuçta koca koca insanlar bu durumun ne denli bir ahlaksızlık olduğunun farkındadırlar, sizin söylemlerinizle uzaklaşmayacaklardır
Umarım sadece size öyle gelmiştir hiç bir bayan haketmiyor bu muameleyi

Arkadasinin esi, gorucu usulu ve kocasini tanimadan evlenmediyse karisma bence.

Burada ki yorumları okudum. Bir çoğu karışmayın demiş. Bir kısmı onlar mutluysa size ne demiş. Ben bu düşünce yapılarını şaşırarak okudum. Sanırım karışmamak gerekiyor. Ve karışmayacağım . Ama benim başıma gelseydi birinin bunu bana söylemesini isterdim.

Bence word de isimsiz bir yazı hazırlayın toplantı salonunda evli bir erkekle bekar bir bayanın baş başa saatler geçirmesi çok yakışıksız ve şüphe uyandırıcı.Her ne yapmak istiyorsanız şirket dışında bunu yapın yoksa gerekli yerlere durumunuz iletilecektir deyip masalarına bırakın. Ayyy çok mu kötüyüm neyim:)))Ayrıca gidip arkadaşlarınızı uyarmayın çünkü kendileri iyilik meleği,temiz kalpli insancıklar oldukları için fesat kötü kalpli siz olursunuz.Baksanıza forumda bile sanane ne yaparsa yapsınlar diyen arkadaşlar var.

Ben olsam sorardım ne yapıyorsunuz toplantı salonunda diye. Yakın arkadaşlarınızsa gayet sorabilirsiniz yani hatta ikisine ayrı ayrı sorardım bakalım aynı cevabı mı veriyorlar diye.

Mantikli. Ayri ayri sorguya cek. Ama mola arasina felan denk getirme, digeri bi digerine yazamasin " ben sunu sunu dedim x"e, sende ayni bahaneyi soyle" diye.

Ben gitsin adamla konussun esiyle konussun demiyorum zaten suclu olan bu kadincagiz olur sonunda,hanimefendi birakin mutlu olsunlar yazmis hayir efendim yok oyle bisey herkes:)kendi esiyle mutlu olsun mutlulugu disarda arayanda bosansin naparsa yapsin burada konu sahibinin dusuncelerini anlaya biliyorum ayni durumda bende cok rahatsiz olurdum fakat olay kesinlesmeden sessiz kalir gozlemlerdim eger aldatma gibi bi olay olursa konusurdum bayan arkadasla yanlis yoldasin diye sonrada muabbetimi keserdim yani ayni durumda siz olsaniz siz rahatsiz olmazmiydiniz esini tanidiginiz bir yakininiz baska bir bayanla yakinlassa birakalim mutlu olsunlar diye mi dusunurdunuz bu bana gercekten cok yanlis geliyo

Bu iki insanla da samimi arkadaşsanız niye sizi de çağırmıyorlar yemeğe çıktıklarında vs. ?

15 senelik erkek cocukluk arkadaslarim var. Ayni evin icinde sadece film izlerken sizin gibi dusunen insanlar arkamizdan "aa evde kimbilir ne yapiyorlar?" diye dedikodumuzu yaptigi icin ailem arkadaşlarımla arama set koymaya calisti cocuklugumda.
Ama dusundugunuz gibi kapali kapilar ardinda atesli opusme sahneleri dönmüyor. Arkadaslarimda samimiyetimize guvenip kesinlikle 15 sene icerisinde bana sirnasmadi.
Bir kadin tanidigi her erkegi potansiyel aday olarak gorunce herkesi öyle saniyor. Malum, kisi kendinden bilir isi.

ben evliydim diğer erkek arkadaşım bekar, çoook keyifli anlamlı bir dostluğumuz vardı.

Ve çoğu zaman öğlen yemeğe çıkar, iş çıkışı evimize 1,5 saatlik yolu yağmur alınta yürüyerek giderdik.

Hatta eşimle ayrı şehirlerde yaşadığımızdan akşam dışarı çıkardım bu dostumla. Yanımızda başka bayan dostumuz da olurdu ama bu erkekle benim sohbetlerim hayatı sorgulamaya yönelik, birbirimizi geliştirecek yönlerdendi.

Ama aramızda asla aşkın lafı bile olmazdı.

Şimdi ayrıyız ama onun gibi bir dosta çok ihtiyacım var.

Herşeyi kötü düşünmeyi lütfeeen

Arkadaşlar iş yerindeki toplantı salonuna iki kişi başbaşa kapanmak nedir ya anlayamıyor musunuz?Her ne niyetle olursa olsun hiç etik değil yoksa bana göre de isteyen istediğini yapar da eğer ben iş veren müdür vs. olsam ve böyle bir olayın olduğunu öğrensem kesinlikle bu iki kişi hakkında işlem başlatırım.Toplantı salonları cafe vs. gibi yerler değildir.Öyle iki kişi kapıları kapatıp istediği şeyi yapamaz.

Eşi tanıdığım bir insan olmasaydı evet bu kadar umrumda olmazdı. Ama bu çocuğun eşinin yerine kendinizi koyun şahsen ben öyle yaptım.

Bu konularda hiç bu şekilde düşünmeye gerek yok, o yerine koyduğunuz eş tarafından arabozucu bile ilan edilebilirsiniz. Herkes eşine kendisi sahip çıksın, bunu sizin iyiliğiniz için söylüyorum

Olur mu, bir kadinla bir erkek yalniz kaldigi an birbirinin ustune atlayip hunharca sevismeye baslar.

Bence hislerinizde haklı olabilirsiniz. Ama bir şey deseniz kesin sert bir dille reddedecekler ve sizi suçlıcaklar. Zor bir durum.

konu baya göreceli.
benim eşimle bu kadar sıkı fıkı bir kadın olsa kesinlikli kocamın beni aldattığını düşünürüm, kadının da evli erkeklerle takıldığını.

yani ne var bunda arkadaşlıkları samimidir falan diyemem. hiçbir kuvvette bana bunu dedirtmez. ayrı odalara kapanma, her öğlen başbaşa yemek, başbaşa yürüyüş iğrenç yani.

ama bazı insanlar geniştir. şayet adamın karısı da genişse ve bunları biliyorsa olan size olur . ben olsam o insanlarla muhabbetimi en düşük seviyeye getiririm. gerisine de karışmam yani. adamın karısı da benim , senin gibi düşünüyorsa illa ki fark eder.

Bence de fazla. Siz birsey demeseniz bile yakında işyerinde dedikodusu çıkacaktır. Is yeri asla böyle şeyleri kaldirmiyor ve hosgormuyor. Bu arada karismayin sakin siz kötü olursunuz

Maşallah herkes ne kadar da geniş pess
Konu sahibi ben geniş bir insan değilim öylece sezsiz kalıp üç maymunu oynayamam asla heleki çok yakın arkadaşlarım ise asla sezsiz kalmam sonuçta ben kötü olacağımı bilsem bile yazık değilmi eşine belliki bunlar bir macera yaşamaya heveslenmişler yok öyle bir dünya boşansın o zaman ne halt ederse etsin yerinizde olsam erkek olan arkadaşıma açık açık sorar ve bu samimiyetin gereksiz olduğunu söylerdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…