- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
- Konu Sahibi cancanguness
-
Eğer sizin konuşmanız işe yarayacaksa çaktırmadan bi konuşun derim,, hee ateş bacayı sardıysa hiç mi hiç muatap olmayın çünkü o saatten sonra yapılabilecek pek de bir şey kalmamış oluyor.Merhaba iş yerinde 2 arkadaşım var . Biri erkek, biride bayan ikisini de çok seviyorum. Erkek olan evli, eşini de gayet iyi tanıyorum çok tatlı bir karısı var. Bayan arkadaşım bekar . Yaşı biraz büyük bu ara evlenme konusunu takıntı haline getirmiş bir durumda ve depresyonda. Son zamanlarda bu iki arkadaşımın yakınlık düzeyinden rahatsız olmaya başladım. sürekli baş başa bişeyler yapıyorlar . Baş başa yemeğe gidiyorlar. Toplantı odasında kapıyı kapatıp baş başa uzun süre kalıyorlar. Yakın arkadaşlıkları var. Ama bu kadar ayrı olma istediği biraz beni rahatsız etti. Erkek olan çok çok daha eski bir arkadaşım. Kendisinin bekarlık dönemini iyi bilirim çok çapkındı. Şuan ikiside yakın arkadaşım olduğu için hiç bir şey diyemiyorum. Fesatlık da yapmak istemiyorum. Ama aradaki samimiyet aşırı ve gereksiz. Sizce bu konuda bişey yapmalı mıyım ? Yada ne yapabilirim. Çocuk , eşi ve kız hepsi yakın tanıdığım.
Burada ki yorumları okudum. Bir çoğu karışmayın demiş. Bir kısmı onlar mutluysa size ne demiş. Ben bu düşünce yapılarını şaşırarak okudum. Sanırım karışmamak gerekiyor. Ve karışmayacağım . Ama benim başıma gelseydi birinin bunu bana söylemesini isterdim.Eğer sizin konuşmanız işe yarayacaksa çaktırmadan bi konuşun derim,, hee ateş bacayı sardıysa hiç mi hiç muatap olmayın çünkü o saatten sonra yapılabilecek pek de bir şey kalmamış oluyor.
Sonuçta koca koca insanlar bu durumun ne denli bir ahlaksızlık olduğunun farkındadırlar, sizin söylemlerinizle uzaklaşmayacaklardır
Umarım sadece size öyle gelmiştir hiç bir bayan haketmiyor bu muameleyi
sorun benceSoramadım henüz ama güzel bir dille soracağım. Toplantı odası bizde meşgul yazıyorsa kimse girmez.
Ben olsam sorardım ne yapıyorsunuz toplantı salonunda diye. Yakın arkadaşlarınızsa gayet sorabilirsiniz yani hatta ikisine ayrı ayrı sorardım bakalım aynı cevabı mı veriyorlar diye.
Deyil değil, değil
Herkez değil, herkes
Kimsenin hayatı kimseyi ilgilendirmez. Konu sahibi gitse bunlarla konuşsa ne olacak ki? Adam kadını aldatmaktan vaz geçti diye masum mu olacak? O evlilik adamın evliliği olabilir ama hayat ta adamın hayatı. Yaşar, sonuçlarına da katlanır. Kimse kimsenin namus bekçisi değil.
Eşim beni aldatma eğilimde olsa ve tehditten korkup vazgecse benim için hiç bir anlamı olmaz önemli olan içi ve niyeti. Dışardan durtmeyle vazgecse nolur vazgeçmese nolur.
Ben gitsin adamla konussun esiyle konussun demiyorum zaten suclu olan bu kadincagiz olur sonunda,hanimefendi birakin mutlu olsunlar yazmis hayir efendim yok oyle bisey herkes:)kendi esiyle mutlu olsun mutlulugu disarda arayanda bosansin naparsa yapsin burada konu sahibinin dusuncelerini anlaya biliyorum ayni durumda bende cok rahatsiz olurdum fakat olay kesinlesmeden sessiz kalir gozlemlerdim eger aldatma gibi bi olay olursa konusurdum bayan arkadasla yanlis yoldasin diye sonrada muabbetimi keserdim yani ayni durumda siz olsaniz siz rahatsiz olmazmiydiniz esini tanidiginiz bir yakininiz baska bir bayanla yakinlassa birakalim mutlu olsunlar diye mi dusunurdunuz bu bana gercekten cok yanlis geliyoDeyil değil, değil
Herkez değil, herkes
Kimsenin hayatı kimseyi ilgilendirmez. Konu sahibi gitse bunlarla konuşsa ne olacak ki? Adam kadını aldatmaktan vaz geçti diye masum mu olacak? O evlilik adamın evliliği olabilir ama hayat ta adamın hayatı. Yaşar, sonuçlarına da katlanır. Kimse kimsenin namus bekçisi değil.
Eşim beni aldatma eğilimde olsa ve tehditten korkup vazgecse benim için hiç bir anlamı olmaz önemli olan içi ve niyeti. Dışardan durtmeyle vazgecse nolur vazgeçmese nolur.
Burada bahsedilen "merhaba merhaba" değil ki ,kadın ve adam birbirininin dibinden ayrılmıyorsa,kapılar kapanıyorsa orada arkadaşlık falan olmaz,onun adı başka bişeydir.Ayrıca unutmayın erkekler bizim gibi değiller,onlar için her kadın! potansiyeldir...Siz bi erkeğe nezaketen gülümsersiniz bazen ama o alır onu ohho çeker de çeker başka yere,çünkü yapıları böyle...
Eşi tanıdığım bir insan olmasaydı evet bu kadar umrumda olmazdı. Ama bu çocuğun eşinin yerine kendinizi koyun şahsen ben öyle yaptım.
Olur mu, bir kadinla bir erkek yalniz kaldigi an birbirinin ustune atlayip hunharca sevismeye baslar.15 senelik erkek cocukluk arkadaslarim var. Ayni evin icinde sadece film izlerken sizin gibi dusunen insanlar arkamizdan "aa evde kimbilir ne yapiyorlar?" diye dedikodumuzu yaptigi icin ailem arkadaşlarımla arama set koymaya calisti cocuklugumda.
Ama dusundugunuz gibi kapali kapilar ardinda atesli opusme sahneleri dönmüyor. Arkadaslarimda samimiyetimize guvenip kesinlikle 15 sene icerisinde bana sirnasmadi.
Bir kadin tanidigi her erkegi potansiyel aday olarak gorunce herkesi öyle saniyor. Malum, kisi kendinden bilir isi.
Bence de fazla. Siz birsey demeseniz bile yakında işyerinde dedikodusu çıkacaktır. Is yeri asla böyle şeyleri kaldirmiyor ve hosgormuyor. Bu arada karismayin sakin siz kötü olursunuzO da var tabi. Ama benim eşim is yerinde bir hanımla bu tarz bir samimiyette olsa çok üzülürdüm. Kendimi bir an onun yerine koydum. Sürekli toplantı odasında baş başa olmak . Tüm öğle arasını sadece 2 kişi olarak dışarıda geçirmek. Beraber yürüyüş yapmak. Bilmiyorum. Fazla yakınlık var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?