bu arkadas genel olarak kadin dusmani sanirsam..yorumlari hep bu sekildeBu nasıl bir üslup arkadaş kadın devletin verdiği hakkı kullanıyor sen olsan kullanmayacak miydin devleti sömürmekmis bir kadın olarak hemcinsinizle empati yapacaginiza yargiliyosunuz bu bir hak kimsenin minneti değil
Güleyim bari de boşa gitmesin.Aslaaa bi akademisyen ogretmenle bir tutulamaz akademisyenler kendini gelistirir ogretmenler körelir..... !!!!
Aslaaa bi akademisyen ogretmenle bir tutulamaz akademisyenler kendini gelistirir ogretmenler körelir..... !!!!
Akademisyen olmayı beceremeyenler böyle yorumlar yapıyorlar genelde. Hatta çoğuna hocalar yalvarıyorlarda kendileri istemiyorlar.Akademisyen arkadaşların bizden rahat benim gördüğüm kadarıyla. Odasında çocuk büyüten mi dersiniz, evden çalışanı mi, öğlen gidip öğleden sonra evine döneni mi... size denk gelmemiş demek ki.
Kendini geliştiren öğretmenler vardır elbette. Ama kabul edin cidden rahat meslek. Konu sahibi akademisyenler öğleden sonra çıkıyorlar yazmış. El insaf ya...Çok yanlış bir genelleme. Her akademisyen kendini geliştirseydi hepsinin prof olarak emekli olması gerekmez miydi? 60 yaşındaki araştırma görevlilerini ne yapacağız bu durumda ?
Her öğretmen körelseydi nasıl her 3 5 yılda bir gelen eğitim sistemi değişikliği yok müfredat değişikliği gibi durumlara adapte olabilirlerdi? Bu durumda 60 yaşında akıllı tahta kullanan öğretmenleri ne yapacağız?
Akademik kariyer yapan bir öğretmenim. Yargınız çok ama çok yanlış. Kendini geliitiren akademisyenlere saygım sonsuz ve tabiki pek çoğu da böyle ama genellemeler yanlış. Meb de salla başı al maaşı diyen öğretmenler kadar canını dişine takıp her gün yeni bir değerle sınıflarına giden öğretmenler de var. Haksızlık etmeyin derim.
Tabi tabi haziranda yani okullarin tatile girdigi ay ise basla 3 ay yata yata maas al sonbaharda okullar derse baslayinca ucretsiz izne gec sonra DEVLETI SOMURMUYORUM
Allahtan polemiğe açık bir meslekte değilimEvet sayın seyirciler bir konu daha öğretmenleri taşlayın kıvamına gelmiş vatana millete hayırlı ugurlu olsun.Amin
Sen mesleğin adını ver kk hatunları ona da bir şey bulur merak etme.burada herkes her mesleği çok iyi biliyor MaşallahAllahtan polemiğe açık bir meslekte değilim
Doğum izni bitti işe başladım. Doğum iznim sırasında bebeğimi pusete koyup rapor yazdım. Bizde insanız ya...Allah sizi ve Çocuğunuzu iyi öğretmenlerle karşılaştırsın inşallah. Bu yazdığınıza dönüp özür dilemek zorunda kalmazsınız umarım.
kamuda memurum diyecem aha tüm gün kk da toto büyütüyor ne işe yarıyorlar ki diyecekler özelde aktarım desem aha kk ya takılmaktan bamyaları kurtlandırdı peh derler dimiSen mesleğin adını ver kk hatunları ona da bir şey bulur merak etme.burada herkes her mesleği çok iyi biliyor Maşallah
Arkadaşlar kimsenin öğretmenlere garezi yok! Sürekli şikayet halindesiniz.
Hangi meslek gurubu bu kadar isyan ediyor ya?
Yapmayın Allah aşkına.
Ne biliyim be zeytin. 3 aydır güneşin altında tam gün melezleme yapıyorum.ya obiviyante bazı konularda haklılar
ek göstergeleri yok mesela öğretmenlerin
o yüzden emekli olduklarında çok düşüyor maaşlar
kimse emekli olmak istemiyor bu yüzden
sonra fosilleşmiş her şeyi boşvermiş öğretmenler.....
Ne biliyim be zeytin. 3 aydır güneşin altında tam gün melezleme yapıyorum.
İzin mizin hak getire. Bizim canımız yok mu?
Biraz özveri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?