- 22 Haziran 2022
- 2.681
- 1.072
- 83
- 31
- Konu Sahibi Isabella_7
-
Bende şimdi aynı hislerdeyim 2 sene önce anneni kaybettim ve evden çalışmanın etkisiyle aşırı kilo aldım hayatımda hiç olmadığım kilolara çıktım sıkıldıkça mutsuz oldukça evde kaldıkça sipariş verdim yedikçe yedim. Ve bir baktım ki ne pantolonlar oluyor ne elbiseler iç çamaşırları öyle sıkıyor ki. Çok çirkin görünüyorum ve aynada kendimi çirkin gördükçe sahada kötü oluyordum eski güzel hallerime bakıyordum kafam yüzün resmen iki katına çıkmış gibiydi ancak bi dur dedim ve bir anda disipline girdim. İki haftadır ağzıma şeker çikolata tatlı koymadım umarım yaza fit girerimEvet hayatımın en büyük sınavını vermiş gibiyim bundan sonra daha güçlüyüm bu sene hiç olmadığım kadar güçlü hissediyorum.
Yavaş yavaş o toz bulutu dağılıyor.
Artık kendimi daha çok seviyorum değer veriyorum daha umutluyum dahasını istiyorum herseyin.
Güzel şeyler olsun şifa olsun hepimize burası
Başın sağolsun kuzum .Bende şimdi aynı hislerdeyim 2 sene önce anneni kaybettim ve evden çalışmanın etkisiyle aşırı kilo aldım hayatımda hiç olmadığım kilolara çıktım sıkıldıkça mutsuz oldukça evde kaldıkça sipariş verdim yedikçe yedim. Ve bir baktım ki ne pantolonlar oluyor ne elbiseler iç çamaşırları öyle sıkıyor ki. Çok çirkin görünüyorum ve aynada kendimi çirkin gördükçe sahada kötü oluyordum eski güzel hallerime bakıyordum kafam yüzün resmen iki katına çıkmış gibiydi ancak bi dur dedim ve bir anda disipline girdim. İki haftadır ağzıma şeker çikolata tatlı koymadım umarım yaza fit girerim
İstanbul’un neresindesinBaşın sağolsun kuzum .
Emin ol daha fit daha güzel gireceksin bu yaz .
Kilon gittikçe özgüven artıcak daha mutlu pozitif olucaksın.
Güzel günlerimiz olucak bundan sonra .
Birlikte daha güçlü acılarımız kayıplarımızı birbirimize destek olarak üstesinden gelicez.
Hayat gerçekten çok zor hiç kolay değil.
Çok güzel dostluklar oluşturalım ben gerçekten iyi ki açmışım bu topiği pozitif enerji yüklendim
Tavuk çok hoş görünüyor mantar ve tavuğa bayılıyorum bu ikiliyi hergün yesem bıkmamAkşam yemeği.
2 parça tavuk.
Mantar sote.
Bide kabaklı havuç yaptım yoğurtlu sarımsaklı .
Bununda yoğurdunu hep fazla koyarım bir türlü kıvamını tutturamam
Sağol isabella umarım özgüvenim artarBaşın sağolsun kuzum .
Emin ol daha fit daha güzel gireceksin bu yaz .
Kilon gittikçe özgüven artıcak daha mutlu pozitif olucaksın.
Güzel günlerimiz olucak bundan sonra .
Birlikte daha güçlü acılarımız kayıplarımızı birbirimize destek olarak üstesinden gelicez.
Hayat gerçekten çok zor hiç kolay değil.
Çok güzel dostluklar oluşturalım ben gerçekten iyi ki açmışım bu topiği pozitif enerji yüklendim
Anadolu yakasındayım ben sen?İstanbul’un neresindesin
Ay bende valla tavuk canavarıyım benTavuk çok hoş görünüyor mantar ve tavuğa bayılıyorum bu ikiliyi hergün yesem bıkmam
bendeAnadolu yakasındayım ben sen?
Aaa yakınız ne güzel valla
Afiyet olsunAkşam yemeği.
2 parça tavuk.
Mantar sote.
Basiniz sagolsunSağol isabella umarım özgüvenim artar
Bunu yarın bende yapacağımEki Görüntüle 3246121
Yeşil mercimekli bulgurlu ton balıklı salatayla günü kapatıyorum
Afiyet olsunnn canım.8bin adımımı attım, aksam yemegim bezelye yemeği bulgur pilavı ve yoğurttu
Herkese afiyetler olsun
Başınız sağolsun..Bende şimdi aynı hislerdeyim 2 sene önce anneni kaybettim ve evden çalışmanın etkisiyle aşırı kilo aldım hayatımda hiç olmadığım kilolara çıktım sıkıldıkça mutsuz oldukça evde kaldıkça sipariş verdim yedikçe yedim. Ve bir baktım ki ne pantolonlar oluyor ne elbiseler iç çamaşırları öyle sıkıyor ki. Çok çirkin görünüyorum ve aynada kendimi çirkin gördükçe sahada kötü oluyordum eski güzel hallerime bakıyordum kafam yüzün resmen iki katına çıkmış gibiydi ancak bi dur dedim ve bir anda disipline girdim. İki haftadır ağzıma şeker çikolata tatlı koymadım umarım yaza fit girerim
sağolunBasiniz sagolsun
amin sağolunBaşınız sağolsun..Allah size sağlık ve çok iyi bir ömür nasip eder inşallah.
teşekkürler baya tok tuttuBunu yarın bende yapacağımafiyet olsun.
İnş ekmek banmamışsındır.Akşam yemeği.
2 parça tavuk.
Mantar sote.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?