- 5 Nisan 2021
- 6.529
- 9.258
- 128
- 35
- Konu Sahibi Isabella_7
-
Açık havada yürüyüş daha güzel olur tabi.burası çok iyi oldu gerçekten, çok iyi düşünmüşsün.
hem sohbet bloğumuz da oldu burası
filtre kahveye geçiş yapacağım bende. metabolizmayı hızlandırıcı özelliği var.
zaten ben bugünler de yürüyüş alanına gidip baya 1 saat tempolu yürüyüşe başlamayı düşünüyorum.
işin içine düzenli spor girdiğinde o kiloların kaçışı olmuyor. veriliyor yani.
ilk haftalar da bir de vücut kendini savunmaya alıyor kilo hiç düşmüyor tartıda.
bu beni çok demoralize ediyor ama bekleyeceğim.
benim yükselenimde oğlak. sabit fikirli , garanticiyiz , sağlamcıyız.
ikizlerde biraz uçarı, kaçari. özgür ruhlu. dengem çok bozuluyor bazen ama idare ediyorum.
duygusallık konusu bende de var. fazla hassasım.
bazen bende diyorum, bu dünya için fazla mı masum ve hassasım diye.
her türlü tüyoları artık buradan paylaşıyoruz. arkadaşlığımız hayırlı olsun bu arada
Çok güzel canımGünaydın tekrar ögle oldu ama neyse burc muhabbeti dönmüs kovayim ben yükselen alcalan komple kova kadini sabah 2 dilim wasa ekmegi labneli yedim isyerinde kursdan önce bir muz yedim simdi yesilcayimi icerken sizi okuyorum spor 2 mile leslie yemek kuskonmaz firinda haslanmis patates ve mercimek corbasi yapilacak inşallah
emin ol aynıyız. saftiriklik diyemeyiz buna ama kalbimiz çok saf ve temiz olduğu kesinBen güneş burcumun özelliklerini pek taşımıyorum ya keşke taşısam oğlak kadını akıllıdır ben çok saftirik
Kim ne derse inanırım o an sonra jeton düşer
benim de yengeç arkadaşlarım var seviyorum onlarıİkizler kızlarını da severim çok yakın kız arkadaşlarım ikizlerden çıkar
hava grubuyuz. ikizler ve kova aynı elementten , bu yüzden enerjilerimiz uyuştu çektik birbirimizi hepimiz toplaştık buradaGünaydın tekrar ögle oldu ama neyse burc muhabbeti dönmüs kovayim ben yükselen alcalan komple kova kadini
Yok ben bazen cidden çok saf olabiliyorumemin ol aynıyız. saftiriklik diyemeyiz buna ama kalbimiz çok saf ve temiz olduğu kesin
ama tabi yeri geldi mi , zekamı, mantığımı çok pis çalıştırırım asla gözümden kaçmaz
benim de yengeç arkadaşlarım var seviyorum onları
hava grubuyuz. ikizler ve kova aynı elementten , bu yüzden enerjilerimiz uyuştu çektik birbirimizi hepimiz toplaştık burada
üzüyorlar canım maalesef. benimde çok kalbim kırıldı bu yüzden.Yok ben bazen cidden çok saf olabiliyorum
İyi niyetli olmak güzel de insanı üzüyorlar işte
Amannn neyse ne çok güzel oldu bu topik iyi ki açmışımiyi ki tanıştık
Kilolar giderken daha güzel olucak
Bende kova kadınıyımGünaydın tekrar ögle oldu ama neyse burc muhabbeti dönmüs kovayim ben yükselen alcalan komple kova kadini sabah 2 dilim wasa ekmegi labneli yedim isyerinde kursdan önce bir muz yedim simdi yesilcayimi icerken sizi okuyorum spor 2 mile leslie yemek kuskonmaz firinda haslanmis patates ve mercimek corbasi yapilacak inşallah
Bdv den uzak durucam artık arada takılıyorum daha çok burda vakit geçirmek istiyorum bide fal astroloji topiklerinde.üzüyorlar canım maalesef. benimde çok kalbim kırıldı bu yüzden.
inançlı biriyimdir. herşeyi allaha bıraktım.
inşallah kalbimiz de yüzümüz de gülsün
evett iyi ki açmışsın, ben çok memnun oldum gerçekten.
bdv de görüyordum arada senin yorumlarını :) ben daha çok okuyucuyum, sık sık yorum yapmam konulara.
2009 yılında buraya üye oldum. hiç kimseyle kötü, olumsuz bir dialoğum olmamıştır.
KK Geçmişim temiz
kendi halinde sessiz sakin takılıyorum buralarda :)
Bdv den uzak durucam artık arada takılıyorum daha çok burda vakit geçirmek istiyorum bide fal astroloji topiklerinde.
Bende Allah'a havale ediyorum herkesi ilahi adalet var şaşmaz .
Buraya yazınca sorumluluk hissederiz böylelikle amaçtan sapmayız diye düşünüyorum
Yaptığım antrenmanları da paylaşıyor olucam.
Mantikli zeki tamamda istikrar yok hic bende yeni format atacam kendime istikrarli olmak zayif olmak gibiÇok güzel canım
Astrolojiye ilgim olunca birden topik astrolojiye döner
Kova kadını özgür ruhlu mantıklı zekidir.
Bende kahve hurma ara öğünü yapıyorum şimdi bir kaç tane de badem attım agzıma
Tarot kartları bende de var eskiden bakardım ama uzaklaştım biraz o işlerden.evet birlikte paylaşacağız inşallah antremanları :)
astroloji, evren vs.. çok ilgiliyimdir. birde son zamanlarda tarota mailim olmaya başladı.
Youtube de çok tarot videosu izledim, deste de aldım kendime hobi olarak.
burada olsa online tarot ama ben pek bulamadım maalesef
Olur eğer istersen .Mantikli zeki tamamda istikrar yok hic bende yeni format atacam kendime istikrarli olmak zayif olmak gibi
O günleri görünce daha dikkatli gideyim diyorum bende cok uzun yillar ugrasiyorum ama hayat tarzi haline getiremedim bi türlüOlur eğer istersen .
İstemek başarmanın yarısıdır.
Odaklanmak kendine bedenine.
Zaten bir süre sonra ideal kilona gelince artık otomatikman aaa dün şunu yedim bugün dikkat edeyim bu hafta spor yapamadım bir yürüyüşe çıkayım olucaksın.
Hayat tarzın şekline gelicek Hersey.
Ve emin ol daha mutlu zinde hissediceksin.
O hissi kaybetmek istemeyeceksin
Kaç günde ne kadar gitti
Kızlar biraz ilerleyelim cheat day de yapucaz.
Haftanın 1 günü 1 öğün istediğimiz hamburger olur pizza olur artık ne istiyorsak yiyecez tabi abartmamak şartıyla.
Cheat dayler de hem vücudu şaşırtmak için hem de enerjiyi yüksek tutmak için önemli
Mayıs sonu başlarız cheat daylere.
Mayıs sonuna kadar sıkı tutalım diyorum
Biraz gitsin kilolar sonra haftada 1 cheat day olucak
burası çok iyi oldu gerçekten, çok iyi düşünmüşsün.
hem sohbet bloğumuz da oldu burası
filtre kahveye geçiş yapacağım bende. metabolizmayı hızlandırıcı özelliği var.
zaten ben bugünler de yürüyüş alanına gidip baya 1 saat tempolu yürüyüşe başlamayı düşünüyorum.
işin içine düzenli spor girdiğinde o kiloların kaçışı olmuyor. veriliyor yani.
ilk haftalar da bir de vücut kendini savunmaya alıyor kilo hiç düşmüyor tartıda.
bu beni çok demoralize ediyor ama bekleyeceğim.
benim yükselenimde oğlak. sabit fikirli , garanticiyiz , sağlamcıyız.
ikizlerde biraz uçarı, kaçari. özgür ruhlu. dengem çok bozuluyor bazen ama idare ediyorum.
duygusallık konusu bende de var. fazla hassasım.
bazen bende diyorum, bu dünya için fazla mı masum ve hassasım diye.
her türlü tüyoları artık buradan paylaşıyoruz. arkadaşlığımız hayırlı olsun bu arada
Yaşım 37Ben de 10 gündür yürüyorum kesinlikle çok faydası var, 10.000 adım atamasam bile 7bin altına düşmüyorum, günde iki bardak filtre kahve içiyorum cok uzun yıllardır.,
Yaşlarınız kaç? Benim 34
Aynen öyle yaparız .Ayy harika, kesinlikle işe yatıyor o şaşırtmalar, mayıs sonuna dek devam bencede
uzun zaman oldu kitap okumuyorum bende.Tarot kartları bende de var eskiden bakardım ama uzaklaştım biraz o işlerden.
Bende sevdiğim YouTuberlar var Tarot için onlara takılıyorum
Bu ara spora başladım çok izlemiyorum bi ara takmıştım.
Eve gel yemek hazırla ortalığı topla spora otur sonra duş al zaten oluyot saat 22.00
Sonra da yatıyorum aşağıya
Kitap okuma alışkanlığımı geliştiricem kişisel gelişim vs yatmadan önce bunları yapsam yeterli .
Planlarımın arasında bu da var.
Netflix dizi izliyorum bazen sevdiğim diziler var biraz böyle ponçik şeyler izlemeyi seviyorum bu ara enerjimi yükseltmek için şiddet içerikli şeylerden uzak duruyorum.
Olucak olucak yeter ki bırakma kendini.O günleri görünce daha dikkatli gideyim diyorum bende cok uzun yillar ugrasiyorum ama hayat tarzi haline getiremedim bi türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?