- Konu Sahibi Isabella_7
-
Tutar evet güzel besleyici ve doyurucu görünüyor. şifa olsunteşekkürler baya tok tuttu
Ekmek yemiyorum akşamlarıİnş ekmek banmamışsındır.
Harikasın mmSabah saat 6 :30 2 dilim wasa ekmek labneli sütlü kahve
Saat:8,30 muz
Ögle 12 sulari lavasa turp sardim yedim
Saat 3: mercimek corbasi 2 haslanmis patates firinda kasarli kuskonmaz
Aksam 7:yogurt icine chia tohumu ahududu ve ceyrek armut
Spor:7500 adim 20 dakika,leslie boosted
Su:2 kupa yesilcay 1,5 litre normal su
Iyi gidiyorum bence de iyiki karsilastik isabella ben birakirdim yoksa coktan kiloda cok oynamadi bu hafta ama yazdiklarin moral oldu tesekkürlerHarikasın mm
Ben teşekkür ederim canımIyi gidiyorum bence de iyiki karsilastik isabella ben birakirdim yoksa coktan kiloda cok oynamadi bu hafta ama yazdiklarin moral oldu tesekkürler
Bende şimdi aynı hislerdeyim 2 sene önce anneni kaybettim ve evden çalışmanın etkisiyle aşırı kilo aldım hayatımda hiç olmadığım kilolara çıktım sıkıldıkça mutsuz oldukça evde kaldıkça sipariş verdim yedikçe yedim. Ve bir baktım ki ne pantolonlar oluyor ne elbiseler iç çamaşırları öyle sıkıyor ki. Çok çirkin görünüyorum ve aynada kendimi çirkin gördükçe sahada kötü oluyordum eski güzel hallerime bakıyordum kafam yüzün resmen iki katına çıkmış gibiydi ancak bi dur dedim ve bir anda disipline girdim. İki haftadır ağzıma şeker çikolata tatlı koymadım umarım yaza fit girerim
AAA tesadüfe bak
7 binde iyi bencede güzel
Yürüyüş çok çok önemli kilo vermede.
Tuğba Çoşkun mu neydi kadının adı ünlüleri yürüyerek zayıflatıyordu ya .
Hem kolay hem de rahatlatıyor.
Hafif tempolu yürüyüş çok iyidir .
Yapamayanlar da Leslie yı yapsın oda faydalı.
Çalışmadığım dönemlerde yine bu kilolardan 55 lere düşmüştüm diyet ve Leslie ile .
3 mile Leslie yapıyordum haftada 3-4 kez.
Sıkı çalışıyordum ah ah ne güzel günlerdi .
Bacaklarda pürüzsüz selülitlere falan da iyi geliyot sıkılaşıyorsın .
Bide kuru fırça edinin kızlar her gün 5 dakika kuru fırçalayın bacakları kan dolaşımını hızlandırır selülitleri azaltıyor bide selülit kremi edinin gidecek selülitler eğer varsa tabi bende oluyor ihmal ettim ben geri döndüler.
Başlıyorum bende artık rutinime
Çok sağolun inşallahBaşınız sağolsun.. duygusal açlıkla başetmek çok zor. Kimisi üzülünce yer kimisi sevinince yer, zor kısmı aşmışsınız şimdi o kilolar cabucak gider
üzüyorlar canım maalesef. benimde çok kalbim kırıldı bu yüzden.
inançlı biriyimdir. herşeyi allaha bıraktım.
inşallah kalbimiz de yüzümüz de gülsün
evett iyi ki açmışsın, ben çok memnun oldum gerçekten.
bdv de görüyordum arada senin yorumlarını :) ben daha çok okuyucuyum, sık sık yorum yapmam konulara.
2009 yılında buraya üye oldum. hiç kimseyle kötü, olumsuz bir dialoğum olmamıştır.
KK Geçmişim temiz
kendi halinde sessiz sakin takılıyorum buralarda :)
İyi geliyorsa bende alayım o fırça ve kremden tahminen ne kadar sürede sonuç görürümO fırcadan var bende, gecen sene yaptım bir süre. Sonra üşendim öyle kaldı. Baslayayım tekrar en iyisi.batıklara fln da cok iyi geliyor. Aşagıdan yukarı mı yapıyoruz kan akışının tersine?
Birde kabal lifiyle banyoda masaj yapıyordum o dönem, peeling bir nevi
İyi geliyorsa bende alayım o fırça ve kremden tahminen ne kadar sürede sonuç görürüm
Kızlar bir sorum var mesele sabah kahvaltısında yulaf yediğimiz bir gün süt katıyoruz ya aynı gün ara öğün olarak sütlü kahve yada latte gibi tüketirsek günlük süt oranımızı aşmış olur muyuz yani kalori fazlalığı olur mu ben sütlerimi laktozsuz olarak alıyorum
Aldım bakalım gelsin denerimEda taspınarın markasını almıstım beno kadının pürüzsüz cok güzel bacakları var sürekli kullananlar çok işe yaradıgını söylüyor 1 ayda farketmişti benim, deriyi sıkılastırmıştı, iç bacak kısmı yumuşakta benim
Evet şekerli geliyor ama daha hafiftir diye o u tercih ediyorum kafelerdede genelde yağsız laktozsuz alırımAy bunu bende yapıyorum arada ama sorunun cevabını bilmiyorum, bende laktozsuz alıyorum tadı sana da şekerli gibi geliyor mu?
Coca cola zero da daha şekerli mesela onun gibiAy bunu bende yapıyorum arada ama sorunun cevabını bilmiyorum, bende laktozsuz alıyorum tadı sana da şekerli gibi geliyor mu?
Coca cola zero da daha şekerli mesela onun gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?