Isabellanın dıyet gunlugu

Sabah saat 6 :30 2 dilim wasa ekmek labneli sütlü kahve
Saat:8,30 muz
Ögle 12 sulari lavasa turp sardim yedim
Saat 3: mercimek corbasi 2 haslanmis patates firinda kasarli kuskonmaz
Aksam 7:yogurt icine chia tohumu ahududu ve ceyrek armut
Spor:7500 adim 20 dakika,leslie boosted
Su:2 kupa yesilcay 1,5 litre normal su

Harikasın mm

Iyi gidiyorum bence de iyiki karsilastik isabella ben birakirdim yoksa coktan kiloda cok oynamadi bu hafta ama yazdiklarin moral oldu tesekkürler
Ben teşekkür ederim canım
Moral oldunuz bana tam gaz devam.
Önemli olan tartıdaki kilo değil asla emin ol.
Ödem olur şişkşnlik olur öyle durumlar oluyor.
Kendin hissediyorsun zaten hafiflediğini.
Bu arada bugin bende spor yapamadım artık gündem yoğundu kaldı .
Neyse bugün off olsun yarın yapıcam mutlaka.
İyi geceleerr kızlar

Başınız sağolsun.. duygusal açlıkla başetmek çok zor. Kimisi üzülünce yer kimisi sevinince yer, zor kısmı aşmışsınız şimdi o kilolar cabucak gider

O fırcadan var bende, gecen sene yaptım bir süre. Sonra üşendim öyle kaldı. Baslayayım tekrar en iyisi.batıklara fln da cok iyi geliyor. Aşagıdan yukarı mı yapıyoruz kan akışının tersine?
Birde kabak lifiyle banyoda masaj yapıyordum o dönem, peeling bir nevi

Son düzenleme:

2009 muu bende kendime eski derdim 2011 benimde ilk kez BDV harici bir topicte zaman geçiriyorum, elimde kahve BDV okumayı severim.
Ah, Bende Aslan burcuyum buarada ve birçok özelliğini taşıyorum

İyi geliyorsa bende alayım o fırça ve kremden tahminen ne kadar sürede sonuç görürüm

Kızlar bir sorum var mesele sabah kahvaltısında yulaf yediğimiz bir gün süt katıyoruz ya aynı gün ara öğün olarak sütlü kahve yada latte gibi tüketirsek günlük süt oranımızı aşmış olur muyuz yani kalori fazlalığı olur mu ben sütlerimi laktozsuz olarak alıyorum

İyi geliyorsa bende alayım o fırça ve kremden tahminen ne kadar sürede sonuç görürüm

Eda taspınarın markasını almıstım ben o kadının pürüzsüz cok güzel bacakları var sürekli kullananlar çok işe yaradıgını söylüyor 1 ayda farketmişti benim, deriyi sıkılastırmıştı, iç bacak kısmı yumuşakta benim

Ay bunu bende yapıyorum arada ama sorunun cevabını bilmiyorum, bende laktozsuz alıyorum tadı sana da şekerli gibi geliyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…