Isabellanın dıyet gunlugu

Bende de o var bayagıdır kullanmıyorum ama düzenli kullanınca sonuç alınır kesinlikle.

Bende bazı günler öyle yapıyorum artık aşıyor süt alımı ama ne yapalım artık o kadar olur.
Bende laktozsuz kullanırım sütümü.
Çok seviyorum laktozsuz sütü .

Kızlar günaydınn :)

dün akşam pek bir şey yapamadım. arkadaşımla iş çıkışı buluşup bir şeyler yedik. eve geldiğim de saat 10'du.
biraz oturup sonra yatıp uyudum
bu akşam yaparım sanırım egzersimi

2009 muu bende kendime eski derdim 2011 benimde ilk kez BDV harici bir topicte zaman geçiriyorum, elimde kahve BDV okumayı severim.
Ah, Bende Aslan burcuyum buarada ve birçok özelliğini taşıyorum
evet 2009. gencecik toy bir kızdım o zamanlar
bir dönem de takip edemedim burayı, şifremi unutmuştum falan bir kaç yıl giremedim.
aslan burcunu severim, lider ruhludur :)

Günaydınlarrrr.
Bende dün ağırlık çöktü arkadasım aradı sonra spor yapamadım.
Ama bugün yapıcam.
Bugün dışarda işlerim de var geç gıdıcem eve artık ne kadar olursa.
Kahvemi içiyorum şimdi

evet 2009. gencecik toy bir kızdım o zamanlar
bir dönem de takip edemedim burayı, şifremi unutmuştum falan bir kaç yıl giremedim.
aslan burcunu severim, lider ruhludur :)
Evet aslan kadını tuttuğunu koparır valla çok güçlüdür adı üstünde Aslan

her gün olmuyor tabi insanlık hali, işler , yorgunluk.
Bazı günlerde planlar oluyor arkadaş , dost vs.
ama hiç aksatmaya niyetim yok, motive oldum burası sayesinde :)
bu akşam da yalı çapkını var , neyse bahane yok

Aynen öyle oluyor ama vazgeçemiyoruz asla.
Bu ara zaten sıkı tutalım ay sonuna kadar.
Sonra biraz esneyebiliriz.
Şöyle bir şey var bunu hayat tarzına çeviricicez zaten ideal kilomuza ulaşınca da devam ettiricez.
Kilo koruma da çok önemli.
Spor mutlaka yapılacak atıyorum 1 hafta tatile gittin ertesi hafta toparlama haftası olmalı.
Bende Semiramis Pekkan ın YouTube kanalını izliyorum ondan ilham alıyorum.
Kadın 74 yasında taş gibi valla.
Tamam yüzünde estetikler vs var ama vücut sporla beslenmeyle koruyor.
Evde spor yapıyorum pilates yoga diyor mesela spor salonuna gitmiyorum.
Ben bir dönem gittim evet faydalı ama zaman kısıtlı herkes için.
Kalk git spor yap gel 2 saat geçiyor .
Bazen üşeniyordum .
O yüzden evde yapmak daha keyifli geliyor ser matını yap sporunu sonra git duşunu al mis gibi.
Düzenli yaparken taş gibiydi kalçam göbek sıfır hatta karın kaslarım vardı.
O dönem gibi olmak şimdi hedefim

bir süre sonra zaten mide küçülüyor ve alışıyor.
Zaten insanoğlu düzenli yapılan rutine binen durumlara alışır, kanıksar, doğamız böyle.
Hatta insanın bir alışkanlık edinmesi için 21 gün yeterli diye okumuştum bir yerlerde.

Semiramis pekkanın youtube kanalı mı varmış ? bilmiyordum. bende bir göz gezdiririm.
ajda da öyle zaten. kadın geldi kaç yaşına ama o sahnedeki görüntüsü efsane..
estetikleri falan benim pek umurumda olmuyor. göz zevkime hitap ediyor sahnede ona bakarım :)

salona gitme konusunda da sana kesinlikle katılıyorum. zaman problemi olmayan gidiyor.
ama bizim gibi çalışan insanlar için zor.
salona gidersem yapacak hiç bir şeyim kalmıyor.
hem açık alanda yürümek varken, neden elektriğin üzerinde yürüyeyim dimi ?
ama şöyle bir şey de var salona ne zaman düzenli gittiysem, bende taş oldum o zamanlar :))

bence yine dönersin, döneriz. ben senin anlattıklarından zaten abartı bir durumun olmadığını anlıyorum.
alt yapı var, yine taş gibi bir kalça , sıkı bir karın olacak inşallah

Alt yapıyı fena bozduk ama 2 senede
Kaçak kat çıktım üzerine
Neyse artık olan oldu bundan sonrasına bakıcaz .
Ajda tabi daha göz önünde.çok disiplinliymiş Ajda . spor hocasıyla her hafta 4 gün falan çalışırmış .spor saatleri belliymiş o saatlerde asla başka bir plan yapmazmış.
Senelerdir böyleymiş .
Hiç rutin değişmezmiş.
Eeee Ajda Pekkan olmak kolay değil tabi .
Onun döneminin sanatçıları saldı kendini mesela ama o hiçbir zaman yapmadı bunu.
İşte bunun disiplinle ilgisi var yoksa çekilirdi köşesine ne olcak yada fit kalma gibi bir derdi de olmazdı nasılsa Ajda Pekkan ım her türlü pop starım deyip kilo da alırdı salardı kendini ama işte disiplin başka bir şey hayat tarzı.
Sadece estetikle olmuyor hepsi estetikli zaten ama onun gibi yok.
Dikkat etmeden olmuyor işte olmaz.
Bende baktım salıyorum kendimi cipsler kolalar ne bulursam yiyordum paket paket .
Yine yerim yemem değil ama cheat günümde yerim .
Tamamen herseyi kesicez diye bir şey yok.
Cheatlerde cipsimi de yerim canım çok isterse kola da içerim ama işte önemli olan ölçü her zaman.
Yoksa şunu demiyoruz hayatımız boyunca çikolata yemicez pasta yemicez hayır yiyecez tabi ki ama ölçülü .
Sağlıklı beslenmek herşeyden marum kalmak değil.
Yeri gelicek baklava da yicez börek de .
Ama önemli olan işte dengeli olmak .

Isabella bünyem spora alisik degil ondan sebep bacak ve kalca kismi agridi biraz yinede bugün 20 dakika Workout yaoayim diyorum ne dersin yemek brokoli köftesi makarna yogurt karpuz olacak inşallah kahvalti iki yumurtadan omlet avokado sürüp üzerine yumurta koyayim diyorum lavasin

Makarnan tam buğday olsun .
1 su bardagından az olsun birazcık ben öyle yiyorum makarnamı hiçbir zararı olmuyot.
Ağrıcak hayatım öyle bu iş ağrıması işe yaradığını gösteriyor benimde popom agrıyor otururken gülerlen karnım ağrıyor
Ama üstüne gidicez.
Çok çok ağrın varsa sadece yürüyüş yap bugünlük ama mutlaka hareket etmelisin.
Bende de avakado var menüde

Evett kaçak kat çıktık, çözeceğiz o işi
güldürdün beni sabah sabah isabella :)

disiplinli insanlar hayatta her şeyi başarıyorlar valla. gerçekten istikrarlı olunursa insanın aşamayacağı , yapamayacağı hiç bir şey yok.
düzenli disiplin zor oluyor yalan yok ama böyle burada birbirimizden güç ala ala , bu yaz eski şaşalı dönemlerimize geri döneceğiz diye umut ediyorum.

bende abur cuburu çok severim. tamam öyle her zaman yemiyorum ama bazen canım gerçekten istiyor.
nutellayı aşırı severim mesela, olmadı şimdi bu farkındayım ama napayım aklıma geldi :)))
bazen böyle tatlı çikolata krizim tutar , gider bir kaşık daldırır kendime gelirim.

haftada bir yeme ödülümüz olsun tabi, mesela ben bu pazar günü anneler günü sebebiyle kahvaltı piknik organize ettik kardeşimle, abartıya kaçmadan ekmek kullanabilirim.

şu ekmekte öyle bir şey ki, onu yemeyince hep eksik , doymuyorsun anasını satayım yaa, offf.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…