Isabellanın dıyet gunlugu

Ben de 10 gündür yürüyorum kesinlikle çok faydası var, 10.000 adım atamasam bile 7bin altına düşmüyorum, günde iki bardak filtre kahve içiyorum cok uzun yıllardır.,
Yaşlarınız kaç? Benim 34
7 bin de gayet yeterli.
11 bin falan olurdu benim bazı günler. ama bazen de enerjim kondisyonum düşük oluyor 6,7 bin civarında kalıyorum.
yaşlarımız yakın sayılır 37 :)
inanmıyorum. aynı yaştayız

O diziyi izledim ben çok güzeldi.
Tam bütün sezonları izlemedim ama ilk sezonlarını izlemiştim.
Evet ya çok güzeldi pembe dizi gibi lordlar kontlar kapılıp gidiyordum

7 bin de gayet yeterli.
11 bin falan olurdu benim bazı günler. ama bazen de enerjim kondisyonum düşük oluyor 6,7 bin civarında kalıyorum.
yaşlarımız yakın sayılır 37 :)

inanmıyorum. aynı yaştayız
AAA tesadüfe bak
7 binde iyi bencede güzel
Yürüyüş çok çok önemli kilo vermede.
Tuğba Çoşkun mu neydi kadının adı ünlüleri yürüyerek zayıflatıyordu ya .
Hem kolay hem de rahatlatıyor.
Hafif tempolu yürüyüş çok iyidir .
Yapamayanlar da Leslie yı yapsın oda faydalı.
Çalışmadığım dönemlerde yine bu kilolardan 55 lere düşmüştüm diyet ve Leslie ile .
3 mile Leslie yapıyordum haftada 3-4 kez.
Sıkı çalışıyordum ah ah ne güzel günlerdi .
Bacaklarda pürüzsüz selülitlere falan da iyi geliyot sıkılaşıyorsın .
Bide kuru fırça edinin kızlar her gün 5 dakika kuru fırçalayın bacakları kan dolaşımını hızlandırır selülitleri azaltıyor bide selülit kremi edinin gidecek selülitler eğer varsa tabi bende oluyor ihmal ettim ben geri döndüler.
Başlıyorum bende artık rutinime

Ben 46 yasindayim en yasli benim galiba
Gençsin genç 46 nedir ki .
Defne samyeli yi görüyoruz taş gibi kadın valla hepimize on basar
Yaş diye bir şey kalmadı artık bir kadın her yaşta güzel olur eğer bakımlıysa kendine dikkat ediyorsa .
Yaş diye bir şeyi ben kabul etmiyorum.
Bana da ay bu yaştan sonra 36 beden olup ne yapıcan vs diyorlar pardon da sanane diyesim geliyor
36 beden olmak değil ki benim amacım daha fit daha güzel daha sağlıklı olmak olay.

Evet ya çok güzeldi pembe dizi gibi lordlar kontlar kapılıp gidiyordum
Çok güzel, ben çok seviyorum. 5. sezondayım :)
Çalışmadığım dönemlerde yine bu kilolardan 55 lere düşmüştüm diyet ve Leslie ile .
benimde aslında ideal olan kilom 58.
60 a kadar idare ediyorum. ama 60 ın üzerine çıktığımda kendini belli ediyor.
zaten dolgun vücutluyum 2,3 kilo aldıysam kendini farkettirir. Gören hemen anlar kilo mu aldın biraz falan
Geçen yaz ben çok güzel forma girmiştim yürüyüşle. sonra eylül başında çeşmeye tatile gittim. orada düzenim bozuldu biraktım diyet , yürüyüş falan. kış dönemi hemen aldım geriye.
selülit en nefret ettiğim şey. nescafeyi bile bıraktım içmiyorum asla artık.

Benimde 55-56 idealim
Aynrn 60 a kadar idare ederim de üstü işte kötü duruyor .
Benimde vucud öyle kiloyu belli ediyor.
Benim problem kalça popo da oluyor kilo .
Üst taraf ince .
Gerçi kilo alınca orası da şişiyor ama daha çok alt taraf forma girmesi gereken yer oluyor.
Bugün kalça basen bacak antrenmanı yapıcam .
Daha çok oraya yoğunluk veriyorum .
Karın da yapıyorım tabi eskiden kaslar vardı karnımda off off yani hepsi gitti.
Artık tekrardan yapmaya çalışıcaz

yemek konusunda iyi gidiyorum ama ben hala çok hareketsizim
Akşam evde sote yspıcaktı annem galiba bakıcam artık diyetlik bir şey yoksa kendim yaparım birşeyler ay bi evime gitsem hala işteyim maalesef
Eve bi atsam kendimi tam bir ev kuşuyum evi çok seviyorum
Leslie yap kuzum en azından 1 mile .
Hareket olmasa bile zaten gidecek kilolar ama biraz yaparsan daha hızlı ve sağlıklı gider.
Ben Leslie yı cumartesi sabahına saklıyorum
Cumartesi sabahı kalkarım erkenden filtre kahvemi içerim başlarım planım bu.
Pazarda yapıcam .
Sabah oyumu kullandıktan sonra eve dönüp başlarım.
Sabah çok erken kalkıyorum ben hafta sonları uyuyamıyorum öyle bir alışkanlık var

ben alt ve üst bölge olarak orantılı gidiyorum aslında.
yani kalça , popo ve göğüs aynı oranda doluyor. bu açıdan avantajlı gibi görünüyorum ama değil :)
mesala şuan da kilo aldığım için , geçen yaz yakıştırıp giydiklerimi şuan da katiyen giyemiyorum.
göğüs bedenim bile değişiyor aynı oranda bana hiç bir şey olmuyor yani. buna kot , bluz vs.. herşey dahil.

bu yaz bir yakınımın düğünü var. önce ki kıyafetlerimden giymeyi düşünüyorum.
ama şu 3,5 kiloyu veremezsem mümkünatı yok içerisine giremem o kıyafetlerin.
alırken tam bedenimi alıyorum çünkü.

Yaza kadar ooo gider o kilolar göreceksin
Aynı oranda aldığın için şanslısın aslında bence .
Aynı oranda da gidecek çünkü.
Benim hiçbir kotum olmuyor giymiyordum artık eski günlere dönücez ama iddialıyım hatta daha iyisi olucak.
Çok güzel bir elbisem vardı bende tam beden almıştım ona giremedim çok üzüldüm.
Ama artık yok hepsine giricez.
Bütün kıyafetler small bedendi dolabımda.
Son 2 senedir M leri almaya başlamıştım alışveriş bile yapmak pek içimden gelmiyordu açıkcaso ha şu gün vericem ha bugün diyete giriyorum diye diye 2 sene geçmiş vay be.
Son 2 senede büyük olaylar yaşadım tabi travmalar kaoslar.
Özellikle Nisan ayı sanırım hayatımdaki en zor dönemiydi.
Allah beterinden korusun
Hala tam olarak atlatabilmiş değilim ama bu topik yeni arkadaslıklar bana güç veriyor
Kendime odaklıyım sonuna kadar sporumu yogayı ihmal etmicem.
Eski mutlu günlerimi kendimi çok özlemişim farkettim bunu.
Ben ben değilmişim sanki 2 senedir farklı biriymişim gibiydi ve o kişiyi hiç sevmedim.
Kendine odaklı kendine şefkatli kendine değer vermek bunu beslenmeyle sporla desteklemek harika bir şey

Zaten ne zaman ki kıyafetlerimizin içerisine giremiyoruz o zaman dank ediyor. aslında iyi de oluyor.
etraf, çevre istediği kadar desin, sen böyle güzelsin vs. falan , sen o kıyafetlerinin içine giremiyorsun ya, hiç bir iltifat tam olarak tatmin edemiyor.

kötü günler geride kalmış olsun. unutalım gitsin.
dişil enerjimizi yükseltip, hayatımızın merkezine kendimizi alalım.
ben 4 yıl önce çıktım o kötü umutsuz karamsar günlerimden.
yıllar önce yaşamış olduğum hayal kırıklıkları , zor günler.. beni şimdi ki ben yaptı.
şimdi geriye dönüp o yıllara bakıyorum da ben bir cam fanusun içinde gibiymişim.
şimdi her şey daha güzel. daha net, daha özgüvenliyim. ne istediğimi biliyorum, ne istemediğimi biliyorum.
kendimden eminim.
şimdi beni üzecek potansiyel de kişileri yakınıma bile yaklaştırmıyorum.

eminim sende böylesin isabellacım. bazı şeylerden geçtik, sınavımızı verdik bence.
inşallah sağlıklı çok güzel günler görelim. paylaşalım burada mutluluklarımızı.
allah nasip etsin

Evet hayatımın en büyük sınavını vermiş gibiyim bundan sonra daha güçlüyüm bu sene hiç olmadığım kadar güçlü hissediyorum.
Yavaş yavaş o toz bulutu dağılıyor.
Artık kendimi daha çok seviyorum değer veriyorum daha umutluyum dahasını istiyorum herseyin.
Güzel şeyler olsun şifa olsun hepimize burası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…