- 18 Mayıs 2011
- 5.816
- 18.679
- 448
- Konu Sahibi Isabella_7
-
midem kücülse dedigin gibi uzun uzun yemeyi cok seviyorum aliskanliklarin degismesi zaman istiyo tabiEvett amann tartıya takılmayalım boşver
ben genelde evdeki tartıyla hep kavgalıyım. çok kaprisimi çekiyor :))
ya eninde sonunda vereceğiz. sadece şu sıkılma süreçlerini aşalım , alışalım.
Leslie sayesinde yine eskisi gibi taş olacağız merak etme.
Az yemek insanı daha zinde tutuyor kesinlikle. mide dolu olunca aslında ağırlaşıyoruz.
canımız bir şey yapmak istemiyor , neden çünkü mide dolu.
benim anneannem ben bildim bileli az yemek yer sofrada, Hala öyle.
sofradan hep tam doymadan kalk yavrum der bana :))
Aynrn ya yerim onu Leslie valla sayesinde taş olmuştım zamanında
61.5 di galiba.
Amannn valla tartıya takılmayalım zaten.
Ay sonu bakalım sonuçlara önemli olan tartıdaki rakam asla değil.
Sağlıklı verelim yeter.
Tartı sürekli oynar zaten 200 gram fazla az.
Kendimizi daha sağlıklı zinde mi hissediyoruz önemli olan bu
Bende 700 gram vermisim bu hafta sporu ac karnına yapmak daha mi iyi senceKızlarrrr günaydın
Sende erkencisin bebeğim bugün.
Ay saçma sapan şeylerle uğraştım enerjimi düşürecek ama bugün yükseltiyorum
Demorolize olmak yok İsabel yoluna devam ediyor .
Kilom 60.9 bugün itibariyle.
Tartıldım 1 hafta yine tartı yok.
700 gram gitmiş iyi bence sağlıklı bir şekilde veriyoruz gram gram gitsin ama yine de gitsin
Sabah filte kahvemi içtim.
Şimdi Leslie 3 mile yapılacak .
Sonra kahvaltı
Ne güzel 14. güne getirmişsin işi, sakın bırakma lütfennnGünaydın Günaydın kizlar cok mutluyum 30 nisan da baslamis oldugum sekersiz 21 gün de 14.günümdeyim hic bu kadar sürdürecegimi düsünmemistim
30 nisan baslangic;75,8
7 mayis ;74,8
13 mayis :74,1
[
Ahh geçmiş olsun. bazen yürüyüşler bile zorlar, dikkatli olmakta fayda var.Günaydınherkese iyi haftasonları
Ben Leslie yapamıyorumbel fıtıgım var, ve o zıplama bölümleri gecen yıl bel fıtığımı azdırdı, bacagıma vuran siyatik agrı yaptı kortizon iğnesi vurulmak zorunda kaldım o yüzden sadece tempolu yürüyüş şimdilik
Bende seviyorum ve maalesef alışkanlıklarımız kolay kolay değişmiyor.midem kücülse dedigin gibi uzun uzun yemeyi cok seviyorum aliskanliklarin degismesi zaman istiyo tabi
Kesinlikle öyle .Evett amann tartıya takılmayalım boşver
ben genelde evdeki tartıyla hep kavgalıyım. çok kaprisimi çekiyor :))
ya eninde sonunda vereceğiz. sadece şu sıkılma süreçlerini aşalım , alışalım.
Leslie sayesinde yine eskisi gibi taş olacağız merak etme.
Az yemek insanı daha zinde tutuyor kesinlikle. mide dolu olunca aslında ağırlaşıyoruz.
canımız bir şey yapmak istemiyor , neden çünkü mide dolu.
benim anneannem ben bildim bileli az yemek yer sofrada, Hala öyle.
sofradan hep tam doymadan kalk yavrum der bana :))
Tebriklerrrrr şekerimmmmGünaydın Günaydın kizlar cok mutluyum 30 nisan da baslamis oldugum sekersiz 21 gün de 14.günümdeyim hic bu kadar sürdürecegimi düsünmemistim
30 nisan baslangic;75,8
7 mayis ;74,8
13 mayis :74,1
[
GünaydınlarrrGünaydınherkese iyi haftasonları
Ben Leslie yapamıyorumbel fıtıgım var, ve o zıplama bölümleri gecen yıl bel fıtığımı azdırdı, bacagıma vuran siyatik agrı yaptı kortizon iğnesi vurulmak zorunda kaldım o yüzden sadece tempolu yürüyüş şimdilik
Bence daha güzel oluyor ama imkanım olmuyor hafta içi tabi.Bende 700 gram vermisim bu hafta sporu ac karnına yapmak daha mi iyi sence
Tebrik ederim. bak ne güzel acısını çıkarmışsınKesinlikle öyle .
Bir sürü yiyorsun ağırlık oluyor bu sefer canın hiçbir şey yapmak istemiyor.
Benim ananemde 5 çocuk doğurmuş zapzayıf kadındı yemeyin derdi bize
Ben 2 mile Leslie yaptım şimdi .
Kalça bacak çalıştım 1 saat spor yaptım valla ohh kendime geldim.
Acısını çıkarttım 2 günün.
Saçma sapan şeylere takılıp enerjimi düşürmeyeceğim söz veriyorum kendime
Biz kendimizi seviyoruz kızlar değer veriyoruz vücudunuza iyi bakıyoruz kendimize iyi bakıyoruz .
Işık saçıyoruz enerji saçıyorız bütün güzellikleri çekiyoruz üzerimize iyilikleri çekiyoruz
Ay ne yesem kahvaltıda onu düşünüyorum şimdi bakıyım yumurta yapayım bare biraz avakado vardı dolapta.Tebrik ederim. bak ne güzel acısını çıkarmışsın
Işık saçıyoruz enerji saçıyorız bütün güzellikleri çekiyoruz üzerimize iyilikleri çekiyoruz
ve öyle de oldu.. allahım sen konuyu biliyorsun amin
Spordan sonra öyle oluyor ya evet.Ay ne yesem kahvaltıda onu düşünüyorum şimdi bakıyım yumurta yapayım bare biraz avakado vardı dolapta.
Yoruldum devrildim şu an hiç kalkasım yok
Ay canım yumurta istedi bu ara yumurtaya davrandımSpordan sonra öyle oluyor ya evet.
şimdi güzel bir kahvaltı yap , sonra iç çayını, kahveni , aç neftlixini tadını çıkar.
İnce iki dilim kepek ekmeği, arasında peynir bas tost makinasında ye gitsin
Yap kız, canın ne istiyorsa ye. Afiyet olsunAy canım yumurta istedi bu ara yumurtaya davrandım
Şöyle güzel salatalı falan tabak yapicam bugün cumartesi
Ay duşumu aldım kaldım öyle mal gibiYap kız, canın ne istiyorsa ye. Afiyet olsun
Bende aynı şekilde. Sözlüğü takipteyim. Ekşi açılmış galiba normal chromedan giriş yaptım girdimAy duşumu aldım kaldım öyle mal gibi
Markete gıdıcem birazdan.
Valla acıktım fenalardayım
Haberlere bakıyorum heyecanlıyız malum
Ekşi açık mı şu anBende aynı şekilde. Sözlüğü takipteyim. Ekşi açılmış galiba normal chromedan giriş yaptım girdim
İlk kez bir seçim için heyacanlıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?