- 18 Mayıs 2011
- 5.816
- 18.679
- 448
- Konu Sahibi Isabella_7
-
Haftaici olmaz ama haftasonu yapabiliriz bence 20 dakika beginner workout yaptim bi hafta yapip biraz 30 dakika Yapayim diyorumBence daha güzel oluyor ama imkanım olmuyor hafta içi tabi.
Aç karnına bir kahve bir kaç badem hurma vs ne varsa ağzına attıktan sonra yapmak daha çok yağ yakımını sağlıyor.
Ama işte hafta içi benim imkanım olmuyor.
Eğer olsa sabahları yaparom ah ah ..
Ben alisverisi yaptim ispanak aldim yarin icinAy duşumu aldım kaldım öyle mal gibi
Markete gıdıcem birazdan.
Valla acıktım fenalardayım
Haberlere bakıyorum heyecanlıyız malum
Evet bencede öyle yap .Haftaici olmaz ama haftasonu yapabiliriz bence 20 dakika beginner workout yaptim bi hafta yapip biraz 30 dakika Yapayim diyorum
Ispanağı nasıl yapıcan şekerim ?Ben alisverisi yaptim ispanak aldim yarin icin
Bende cok sebze severim normal kavurup yogurtla yerim ama onu yarin yapacam bugün lahanam var lahana böregi yapayim diyorum fitmühendisce tarifiyleIspanağı nasıl yapıcan şekerim ?
Yemeğini ni çok severim .
Ben sebze canavarıyım zaten
Evet 20 dakika kolay artikEvet bencede öyle yap .
Alışacaksın zaten 20 dakika az gelicek bir süre sonra .
Daha fazlasını isteyeceksin.
30 dakikaya çıkarırsın vücut alıştıkça.
Lahana böreğini nasıl yapıyorsun ?Bende cok sebze severim normal kavurup yogurtla yerim ama onu yarin yapacam bugün lahanam var lahana böregi yapayim diyorum fitmühendisce tarifiyle
Ilk defa yapacam bende fitmühendisce sayfasi var instagramda sekersiz glutensiz cok güzel tarifleri var sekerim canan hanimin bak bi istersenLahana böreğini nasıl yapıyorsun ?
Merak ettim.
Böyle diyetteyken güzel fit tarifleri bende seviyorum farklı farklı çeşit çeşit sağlıklı yemekler var .
Ay bende akşam bezelye var heralde onu yerim bitsin yanına semizotu salatası yaparım yine aynı şeyler olucak ama olsun ne yapalım.
Evet canım açık şuan yani normal şekilde şifremi girip, giriş yaptım.Ekşi açık mı şu an
Ben bazen bakıyorum giremiyorum uçmuştur ekşi .
Kahvaltıya geçtim sonunda
Bende takibe alıyorum hemen.Ilk defa yapacam bende fitmühendisce sayfasi var instagramda sekersiz glutensiz cok güzel tarifleri var sekerim canan hanimin bak bi istersen
Ben üye değilim şifrem yok da dışardan bakıyorum bende.Evet canım açık şuan yani normal şekilde şifremi girip, giriş yaptım.
bir kaç gündür durum böyle.
kahvaltın çok güzel gözüktü, afiyet olmuş olsun
Bence yiyebilirsin. Afiyet olsun :)Kızlar soslu kanat yiyebilir miyim yanında salata olcak
Normal şekilde de her türlü giriş var şuan da.Ben üye değilim şifrem yok da dışardan bakıyorum bende.
Ay bende rokaya bayılırımSize bir salata çeşidi önerebilirim. zaten biliyor da olabilirsiniz.
narlı , roka salatası, peynir de var. çok seviyorum şuan da canım çekti.
ama nar bulmak şuan da artık zor.
Dene bakalım umarım beğenirsin.Ben erken kahvaltı ettim bugün dışarıda işlerim vardı bir yumurta haşladım yanında domates ve peynir yedim. Market alışverişi yaptım sisin attığınız ananasli yeşil çayı aldım bakalım umarım severim
Yarın fırında yapıcam bakalım az bişey yerim yanına bol salataDene bakalım umarım beğenirsin.
Soslu yiyebilirsin ya bir şey olmaz o kadar.
Salatayla oh mis yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?