Isabellanın dıyet gunlugu

Haftaici olmaz ama haftasonu yapabiliriz bence 20 dakika beginner workout yaptim bi hafta yapip biraz 30 dakika Yapayim diyorum

Haftaici olmaz ama haftasonu yapabiliriz bence 20 dakika beginner workout yaptim bi hafta yapip biraz 30 dakika Yapayim diyorum
Evet bencede öyle yap .
Alışacaksın zaten 20 dakika az gelicek bir süre sonra .
Daha fazlasını isteyeceksin.
30 dakikaya çıkarırsın vücut alıştıkça.

Bende cok sebze severim normal kavurup yogurtla yerim ama onu yarin yapacam bugün lahanam var lahana böregi yapayim diyorum fitmühendisce tarifiyle
Lahana böreğini nasıl yapıyorsun ?
Merak ettim.
Böyle diyetteyken güzel fit tarifleri bende seviyorum farklı farklı çeşit çeşit sağlıklı yemekler var .
Ay bende akşam bezelye var heralde onu yerim bitsin yanına semizotu salatası yaparım yine aynı şeyler olucak ama olsun ne yapalım.

Ilk defa yapacam bende fitmühendisce sayfasi var instagramda sekersiz glutensiz cok güzel tarifleri var sekerim canan hanimin bak bi istersen

Ben erken kahvaltı ettim bugün dışarıda işlerim vardı bir yumurta haşladım yanında domates ve peynir yedim. Market alışverişi yaptım sisin attığınız ananasli yeşil çayı aldım bakalım umarım severim

Size bir salata çeşidi önerebilirim. zaten biliyor da olabilirsiniz.
narlı , roka salatası, peynir de var. çok seviyorum şuan da canım çekti.
ama nar bulmak şuan da artık zor.

Dene bakalım umarım beğenirsin.
Soslu yiyebilirsin ya bir şey olmaz o kadar.
Salatayla oh mis yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…