- 5 Nisan 2021
- 6.528
- 9.258
- 128
- 35
- Konu Sahibi Isabella_7
-
Olabilir güzel olur da ben nasıl yapıldığını bilmiyorum kızlar diğer topiklerde liste yapmışlar herkes kilosunu o hafta verdiğini ve hedefini yazsın o zaman.Sabah aç karnına yeşilliklerden detox suyu hazırladım, şuan kahvaltımı yapıyorum bugun yine yulaf yiyorum, ayy bende fotoğraf cekmek istiyorum kameramda sıkıntı var şuan sizin yemek fotoları da motivasyonumu arttırıyor
Kilolarımız için bir gün belirlesek o gün herkes tartılsa yazsak sonra haftalık yada 10 günlük güncellesek ne dersiniz? Daha heyecanlı olmaz mı
Tost makineniz falan var mı şirket mutfağında benim eski iş yerimde vardı kepek ekmeğinde beyaz peynirli tost yapardım yumurta haşlama makinesi vardı orda haşlardım. Yeni iş yerimde hiç biri yoktu erken kalkıp evde yapardım yulafı yumurtayı neyseki artık evden çalışıyorum ama bir hafta ofise gidiyorumBenim iş yerimde mutfağım var yapıyorım ama olmasaydı evden getirirdim.
Eskiden şey yapardım yulaf lapamı evde yapıp kavanoza koyup getirirdim.
Kahvemi termosa koyup falan.
Öyle şeylet yapabilirsin canım
Güzel izmir :)))Ah İzmir ya .
Keşke İzmir'de yaşasam çok severim .
Ama belli mi olur İsabel bu bir gün gelir İzmir'e
Kaşımı yaptırdım ben ama benimki kötü olmuştu pudralama tekniği yapıldı kaşıma.
Soyuldu falan yapan yer önemli.
Kısa oldu kaşım hiç beğenmedim geçen sene yaptırdım tekrar yaptırıcam biraz bekleyip.
Yaptıracağın yer çok çok önemli kuzum.
İyi araştır
arada yapıyorum bu dediğini evden getiriyorum.Benim iş yerimde mutfağım var yapıyorım ama olmasaydı evden getirirdim.
Eskiden şey yapardım yulaf lapamı evde yapıp kavanoza koyup getirirdim.
Kahvemi termosa koyup falan.
Öyle şeylet yapabilirsin canım
Bende hepsi var tost Makinesi,tencere tavaTost makineniz falan var mı şirket mutfağında benim eski iş yerimde vardı kepek ekmeğinde beyaz peynirli tost yapardım yumurta haşlama makinesi vardı orda haşlardım. Yeni iş yerimde hiç biri yoktu erken kalkıp evde yapardım yulafı yumurtayı neyseki artık evden çalışıyorum ama bir hafta ofise gidiyorum
Valla ben sıkılmaya başladım sanki iki haftadır çok iyi gidiyordum canım hiç çekmiyordu bişey şimdi yavaş yavaş gözüm kayıyor hamburgerlere falanBende hepsi var tost Makinesi,tencere tava
O konuda şanslıyım .
Yumurta haşlama makinam yok tencerede yapıyorum onu .
Dolap ta var alışveriş yapıyorum hiç dışardan söylemiyorum artık .
Dışardan söyledim işte ayvalık tostları dürümler vs kiloyu öyle aldım.
Tostu çok seviyorum bende makinesi olduğu için yapıyorum arada burda.
Haftaya falan yaparım bir sabah kepekli tostumu yanına yumurta haşlarım.
Çeşitlendiriyorum kahvaltımı ne yapayım işte sıkılmayayım diyetten.
Sakınnnn.Valla ben sıkılmaya başladım sanki iki haftadır çok iyi gidiyordum canım hiç çekmiyordu bişey şimdi yavaş yavaş gözüm kayıyor hamburgerlere falan
Mutfak olmayınca zor tabi ama elindeki imkanlarla artık oldğu kadar.arada yapıyorum bu dediğini evden getiriyorum.
her zaman olamıyor tabi.
idare ediyorum işte bir şekilde :)
Günde 1 kez yapsan yeterli bence.Kızlar bu at kılı fırçası ve selülit kremini nasıl kullanıyorsunuz günde kaç kez hangi zaman diliminde ne kadar süre
Senin kaş rengine göre yapıyorlar zaten kapkara yapmazlar.Güzel izmir :)))
belli mi olur , inşallah gelirsin beklerim her zaman.
pudralama tekniği duydum evet, açıkçası çok bilgim yok bu konuda.
kıl efekti verilenden istiyorum ben
çok koyu renk olursa ben ne yaparım ya.
beyaz tenliyim, kaşlarım açık renk sayılır. alt yapım sarışına kaçar.
ama ben saçımı siyaha yakın bir tonda kullanıyorum, boyuyorum yani.
kendi orjinal kaşlarım seyrek ve açık renk kalıyor. ben de onları kaş kalemi ile boyuyorum ama içime sinmiyor.
o yüzden bu konuda çok seçiciyim. kötü olursa cidden enerjim düşer.
instagram da görüyorum bazılarının aşırı güzel oluyor.
Aslında karbonhidrat değilde daha soslu köfteler tavuklar çekiyor canım şuan çok yavan geliyor tavuk göğsü falan eskiden kremalı makarnalı tavuk yapardımSakınnnn.
Ay sonu cheat gün yapucaz.
Makarna yap tam buğday.
Karbonhidrat çekiyor canın öyle kapat o açığı.
Tam buğday spagetti var domates soslu yapabilirsin mesela bir porsiyon zararı olmaz.
Kremasını sağlıklı yap .Aslında karbonhidrat değilde daha soslu köfteler tavuklar çekiyor canım şuan çok yavan geliyor tavuk göğsü falan eskiden kremalı makarnalı tavuk yapardım
Bayram tatili gibi bir şeye denk getireceğim o 1 haftalık koyu halini mantıklı dimiSenin kaş rengine göre yapıyorlar zaten kapkara yapmazlar.
Özellikle belirtirsin doğal dursun diye.
Ama iyi araştır gideceğin yeri.
Benimki kapkara olmadı ama istediğim şekilde değildi.
Bide 1 hafta falan koyu duruyor sonra renk açılıyor bir ay sonra falan rötuş oluyor.
Kıl efekti microbleding tekniği.
Kaş aralarını dolduruyor jilet gibi birşey atıyorlar kıl gibi duruyor.
Yani o kadar kötü durmaz ya eve kapanıcak kadarBayram tatili gibi bir şeye denk getireceğim o 1 haftalık koyu halini mantıklı dimi)
Yer araştırmasındayim.
Afiyetler olsunnn.Gün içerisinde bugün çok sık giremedim.
Akşam yemegimde ne yedim derseniz
İnce öğütülmüş yulaf ile , omlet yaptım peynirli.
Çok lezzetli oluyor ben geçen yazda yapardım bunu.
Sabah kahvaltı da yiyeceğimi akşam yemegimde yiyorum ama napayım sabah yapma şansım yok biliyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?