Isabellanın dıyet gunlugu

Krem de bu

Eklentiler

• 16842429916637445833916508567305.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 30
  • 16842430847418694848678343668444.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 31
Çayı da paylaşman iyi oldu canım isteyen deneyebilir

Çayı da paylaşman iyi oldu canım isteyen deneyebilir
Aynen canım. Ya ben buraya hep geç yazıyorum ama bugün de yoğundum iki çocuk olunca okul telaşı oluyor benim öğlene kadar. Neyse kahvaltıda yulaf ezmeli iki poğaça peynirli omlet domates salatalık peynir zeytin yedim
Suyumu tamamlamaya çalışıyorum birazdan şekersiz türk kahvemi icicem egzersizimi de ufaklık uyumadi bana yaptırmıyor egzersizimi de müsait olur olmaz yapmaya çalışcam
Akşam yemeğine karar vermedim eşim ise gitti çocuklarla tekim bakalım bu akşam yemeği için biseyler ayarlicam da ne yapsam bilmiyorum Aralıklı oruca da devam bildiğiniz gibi.

Kepek yada tahıllı arada yediğim oluyor ama çok çok az.
beyaz hiç yemiyorum şuan da , ama dediğin gibi bende beyaz ekmek yüzünden kilo aldım.
bazı şeyler onunla daha güzel olduğu için, böyle ekmeği bana bana yenilecek şeyler var.
neysee

sorun değil canım , anladım aslında karıştırmış olabileceğini düşündüm :))

Bende sekersiz beslenme yaparken farkettim seker den cok ekmek simit pogaca düskünlügümü

Recel gibi tereyagi gibi cemen gibi ah ahh

ben bunu da bir araştırayım. teşekkür ederim paylaşımın için :)

Memnun musun ?
Suanlik memnunum incelme oldu anlaşılıyor ölçmedim ama bide şu var ben diyet egzersizle beraber bunu da sürüyorum diyet ve egzersiz de etki etmiştir belki. Onlarla beraber kremden şuan memnunum bazen unutsam da bir süredir kullanıyorum iki hafta belki olmustur belki de olmamıştır. Çok yakıyor onu da soyliyim ben dayanıyorum ayrıca sürümü çok kolay ince bir yapısı var cilt hemen emiyor

Bende eski kaşar beyaz ekmek hastasıyım
Yanında kola.okuldayken annem beslenme çantama koyardı alışkanlık işte bide vişne suyu ve top kek .mesela bunları hala yerim
Nedense bana kebaptan hamburgerden daha lezzetli geliyor
Meyveli top kek vişne suyu ikilisi
Cheat günümde artık

Kızlar bende tatlıdan abur cubur dan çok karbonhidrat ekmek unlu mamuller hastasıyım çok severim diyette en çok zorlayan şeylerdir. Neyse neyse daha fazla konuşursam çok canım çeker sonu iyiye gitmez

Bu akşam ne yiyeceksiniz menunuzde neler var ben hala karar veremedim bulamadım ya. Çocuklara da tabi biseyler yapmam lazim

Ben hepsini götürürüm valla affetmem
Tatlı abur cubur börek pasta
Frene basmasam fena yani.
Akşam ton Balıklı salata yapicam ben sanırım daha eve gitmedim bi eve atsam kendimi.
Ama ben sağlıklı şeyleri de seviyorum sebze severim mesela salata severim.
Ton Balıklı salata canım çeker falan.
Diyetteyim diye değil zaten severim bunları.
Karbonhidrat çok yiyince bir ağırlık oluyor işte o ağırlığı sevmiyorum sanki enerjim düşüyor bi garip hissediyorum yerken iyi de.
Ama sağlıklı beslenince bu hareketlerime ruh halime de yansıyor.
Mesela 2 haftadır daha enerjik hissediyorum.
Ne kadar olumsuz şeyler olsa da beni üzmesine izin vermiyorum mümkün olduğunca.

Memnuniyet varsa güzel o zaman.
tabi diyet ve sporun etkisi var ama olsun bunları da kullanmak gerek.
yaksın sorun değil acı eşiğim yüksektir
yakması ne kadar sürüyor ?

ya eveet annelerimiz beslenme çantası yapardı okul günleri olurdu vs. yerli malı haftası falan :)
Şuan o günler geldi aklıma
peynirli tost çok severdim bende.

Memnuniyet varsa güzel o zaman.
tabi diyet ve sporun etkisi var ama olsun bunları da kullanmak gerek.
yaksın sorun değil acı eşiğim yüksektir
yakması ne kadar sürüyor ?
Mesela size resim attıktan kısa bir süre sonra sürdüm ilk böyle bir serinlik veriyor soğuk hava gibi sürdüğünüz kısımlar ferahlar gibi oluyor sonra bir baş;iyor şuan mesela azaldi ama yakıyor tam dk tutmadim bu şekil anlatabilirim yarım saat bir saat arası galiba

Anlaşılan o ki şuan da hepimiz acıktık

Ben bugün şinitsel yemeyi düşünüyorum. yanında salata vs. çorba da olabilir.
domates çorbası koyu olandan :))

hımm. yoğun mentol gibi bir şey. baya yakıyordur tabi
yaksın yaksın etkili olduğunu gösteriyor bence :))

Salatayı yeşilliği bende çok severim farklı tatlara açığım mesela yemek seçmem illa da karbonhidrat menumde olsun diye bakmam ama karbonhidrat aşkı da en az yeşillik sevgim kadar fazla eşit gibi.
Bende karbonhidrat yediğimde ağırlık çöküyor uykum geliyor hantal hissediyorum yerimden kalkamiyorum dikkat ettiğinden beri kendimi hafif zinde hissediyorum sanki hareketlerim kısıtlaması bitti gibi. Ayrıca benim şeker hastalığına yatkinligim var iki hamileliğimde de şekerle uğraştım birkaç Dr ve hemşireler den kiloma dikkat etmem gerektigini ve kilo almamam gerektiğini söylediler o yüzden sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getirip fazla kilolardan kurtulup ideal kiloda olmalıyım benim böyle bir sorunum var yani ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…