- 22 Haziran 2022
- 2.681
- 1.072
- 83
- 31
- Konu Sahibi Isabella_7
-
Selam aynı gün başlamışızMerhaba herkese diyete giriyorum bugün itibariyle hadi bakalım
Bu sefer kararlıyım 2 ayım var ...
Sabah bir kahve içtim.
Bol bol su ...
Birazdan yulaf lapamı yapıcam...
Bugun spor eve gıdınce hadi bakalım
Yulaf lapanızın resimini tarifini paylaşır mısınızYulaf lapamı yedım...
Kilon kaç hedefin kaç kilo?Selam aynı gün başlamışız
68, hedef 6 kiloKilon kaç hedefin kaç kilo?
Veririz benim de asagı yukarı 5 kilo.68, hedef 6 kilo
bugün bende yulaf yapacağım akşamada ton balıklı salata ikisinin arasında bir ara öğün yaparım kahve hurma çiğ fındık ile akşamda çok acıkırsam kefir leblebi falan tüketiyorumVeririz benim de asagı yukarı 5 kilo.
Bugün ne yedin yada yiyeceksin?
Hoşgeldinnnnmerhaba kilo vermeye geldim
Isabella tekrar Günaydın ben 75.8 ile basladim basladim derken 21 gün sekersiz beslenme yapiyorum 10.gündeyim .Hoşgeldinnnn
Kahvaltı yapıldı mı?
Ben sana 2 öğün beslenmeyi öneriyorum .
10-11 gibi kahvaltı .
Ara öğünler .
Akşam 17-18 arası akşam yemeği.
Bol yürüyüş bak bakalım veriyor musun vermiyor musun göreceksin gidecek kilolar
Çok güzel.bugün bende yulaf yapacağım akşamada ton balıklı salata ikisinin arasında bir ara öğün yaparım kahve hurma çiğ fındık ile akşamda çok acıkırsam kefir leblebi falan tüketiyorum
Ben yapıyorum yani yapmayayım dedim ama şöyle oluyor bende o gün bir kaçamak bir hata yaptıysam ertesi gün telafisini yapıyorum o yüzden.her gün tartılıyor musunuz, hergün tartılınca milim milim gittiğini görmek modumu düşürüyor benim şöyle bir baktığımda 2-3 gisin istiyorum
kilo verdiniz miIsabella tekrar Günaydın ben 75.8 ile basladim basladim derken 21 gün sekersiz beslenme yapiyorum 10.gündeyim .
Hiç öyle düşünme sakın.Bende 10 kilo vermek istiyorum ama yas 46 kolay verilmiyo kilolar artik
bunu yapıcam bugun erken yaptım kahvaltıyı bugunu saymıyorum ama yarın başlıyorum 11 gibi kahvaltı yapıcam ara öğün olarak ne yapmamı önerirsin?Hoşgeldinnnn
Kahvaltı yapıldı mı?
Ben sana 2 öğün beslenmeyi öneriyorum .
10-11 gibi kahvaltı .
Ara öğünler .
Akşam 17-18 arası akşam yemeği.
Bol yürüyüş bak bakalım veriyor musun vermiyor musun göreceksin gidecek kilolar
Tesekkür ederim moral icin 10 gün de 1 kilo verdim ekmegi azalttim yürüyüş yapiyorum hergün simdi isten geldim kahvalti yapacagim 2 yumurtali omlet zeytin peynir salatalik ceviz seklindeHiç öyle düşünme sakın.
Yaşın çok genç.
Senden büyük kadınlar nasıl fit onlar nasıl yapıyorsa sende yaparsın.
Semiramis Pekkan ın YouTube kanalı var mesela ben o kadına bakıp ilham alıyorum.
74 yasında taş gibi bir fizik .
Genç kız gibi bayılıyorum ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?