- 5 Nisan 2021
- 6.529
- 9.258
- 128
- 35
- Konu Sahibi Isabella_7
-
Ekmeği hemen hemen hiç yeme .Tesekkür ederim moral icin 10 gün de 1 kilo verdim ekmegi azalttim yürüyüş yapiyorum hergün simdi isten geldim kahvalti yapacagim 2 yumurtali omlet zeytin peynir salatalik ceviz seklinde
Aynrn herkes buraya bildirim yapsın .Hergün ne yedigimizi yaziyomuyuz hafta da bir tarti bildirimi yapilacak mi
Ara öğünler şöyle yapabilirsin.bunu yapıcam bugun erken yaptım kahvaltıyı bugunu saymıyorum ama yarın başlıyorum 11 gibi kahvaltı yapıcam ara öğün olarak ne yapmamı önerirsin?
Tamam dirAynrn herkes buraya bildirim yapsın .
Kızlar her gün tartılmayın ödem vs olunca moral bozmuyoruz . şişkinlik ödem olabilir .
O yüzden haftada 1 cumartesi sabahı aç karnına.
1 kilo gitti simdilikkilo verdiniz mi
Leslie var YouTube dan bak 1 mile 3 mile 5 mile videoları var.yalnız benim sorunum aşırı hareketsizlik full evdeyim evden çalışıyorum evde olmaya alışınca dışarı çıkmak yürümek çok çok zor geliyor. bu yüzden kilo vermem çok yavaş
İşe yarıyor muLeslie var YouTube dan bak 1 mile 3 mile 5 mile videoları var.
Evde yapabilirsin.
2 mille başlayabilirsin .
Zor hareketller değil zaten herkes yapabilir.
Yarıyor kesinlikle.İşe yarıyor mu
Ben leslie yaparken slkiliyorum acik havada yürüyüş seviyorum üsenmezsemYarıyor kesinlikle.
Günde 2 mile yapsan yeter.
Haftanın 5 günü yap arada dinlenmeler koy.
Yavaş yavaş spora alışsın vücut.
Hareket etmeden veremezsin.
1 ay böyle devam et sonraki ay yavaş yavaş kol bacak kalça karın çalışırsın.
Önce vücudunu ısındırıcaz.
Ve en kolay Leslie .
Ama disiplinli bir şekilde yapıcaksın.
Bugün başla mesela .
1 saatini almaz.
Farketmez zaten imkanı olan açık havada yürüyüş yapsın tabi.Ben leslie yaparken slkiliyorum acik havada yürüyüş seviyorum üsenmezsem
Aralık orucu nasıl oluyor bilgi verebilirmisinizmerhaba kilolarımız birbirine yakın takipteyim sizi benimde hedef 55. hazirana kadar olmak istiyorum yuani 1 ayda. mevcut kilom 60.4 bu sabah itibari ile. aralıklı oruç yapıyorum ben
Hoşgeldin canım.Merhaba ben de geldim aranızatemmuz sonuna dek 10-12 kg vermeyi hedefliyorum benim kilom biraz yüksek ama yerlesmiş kilo değil son 5 ayda aldıgım kilolar, şuan 72 kiloyum
Hoşgeldin canım.
Aralıklı oruç çok etkili bir yöntem.
Ama öğünleri abartmıyoruz.
Yani şöyle düşünenler var istediğimi yiyeyim pilav makarna vs ama aralıklı olsun bence bu çok yanlış .
Öğünlerini yazabilirsin buraya birbirimizden örnek alalım
Super.Hoşbuldumevet motivasyonumuz artar yaptıklarımızı yazdıkca ben zaten yıllardır iki öğün beslendiğim için aralıklı orucu cok seviyorum,
Bu gün yulaf günümdü, kakao tarcın ve limon kabugu atıyorum pişirirken kek gibi oluyor tadıüzerine de muz hindistan cevizi ve fıstık ezmesi koydum
Çok az yiyorsun.Bende diyete başladım 73.8 sabah tartıldığım kilo 2 hafta önce başlamıştım 76.4 ile şuan sanki veremiyorum durdu gibi vermem bol su içiyorum kahvaltı yapmıyorum sade filtre kahve içiyorum sabahları öğlen salata yoğurt akşam çorba az yediğim için mi nedir durdu gitmiyor
İlk hedefim 70 bu arada
Ona dayanıyorum aslında ama yemediğim için haliyle tuvalet de çıkamıyorum e buhar olup uçacak hali yok kiloların gitmiyor :) evet dediğiniz gibi biraz yemeliyim sanırım şuan kahvaltı yapmamıştım şimdi hazırlayayım çorbamı da akşam içerim salata yerine yumurta zeytin yeşillik yeşil çay gibi yapayım madem kiÇok az yiyorsun.
Bence kahvaltı mutlaka yap .
Geç yap ama yap.
11_12 gibi güzel sağlıklı bir kahvaltı yapmalısın.
Filtre kahve güzel sabahları .
Kahvaltıda haşlanmış yumurta yada omlet olsun.
Ekmek olmasın bir dilim tam buğday ekmeği en fazla.
Peynir de öneriyorum tabi abartmamak lazım.
Zeytin 5-6 tane.
Roka domates salatalık bol limonlu .
Diğer türlü yaparsan çok aç kaldığın için amannn zaten veremiyorum saldırayım durumuna geçebilirsin ki çok kritik bir dönemdir kilo vermek isteyenler için bunu sakın yapma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?