Isabellanın dıyet gunlugu

Kızlar selaaam daha önce başka bir gruptaydım ama orası aktif olmadığı için aranıza katılmak istiyorum. Ve tabi bir de akıl almak. Şöyle ki ben 1 aydır aynı kilodayım daha doğrusu gıdım gıdım vererek 700 Gr vermişim ama ne yaptıysam şu 57 kilodan bir türlü inemedim ya. Geçen haftaydi sanırım tartıldım 57.7 çıktım bu sabah net 57 olmuşum buna da şükür.

Acaba nerede hata yapıyorum bana bir söyleyin, neredeyse ölmeyecek kadar yiyorum. Bu aralar spor yapmayı aksattım biraz, eşim çok yoğun çalışıyor ve bebeğim olduğu için çıkıp yürüyüş yapamıyorum. Evde yapıyorum elimden geldiğince. Kan değerlerime baktırdım demir ve d vit. Düşük çıktı takviye kullanıyorum birkaç gündür. Ekmek yemiyorum tatlı yemiyorum ağır şeyler yemiyorum ama yine 57den kurtulamadım. Ne tavsiye edersiniz? Bu defa olucak gibi ama ya net 57yi görünce bir ümitlendim

Ölmeyecek kadar yemek yanlış bence canım.
Çünkü vücut kendini o zaman az yemeye entegre ediyor bu sefer daha da az yemen gerekiyor kilo vermen için.
Yürüyüş ve egzersiz önemli .
Kilon aslında fazla olmadığu için de kaç kilo fazlan var bilmiyorum da o kiloda direnç gösteriyor büyük ihtimalle.
Detokslar yapman gerekiyor bu noktada .
Ve hareket çok önemli.
Hoşgeldin aramıza

Teşekkür ederim canım hoşbuldum aslında şöyle boyum 1.62 ama ben kendimi bildim bileli hep 50-52 kiloydum. Ne olduysa son 4 ayda oldu ve birden kilo almaya başladım. Çünkü arkadaş ortamım çok güzel ve sürekli çay partisi yapıyoruz artık daha düzenli beslenmeye başladım kahvaltımı her zaman gayet sağlıklı ve düzgün yapıyorum. Öğlene doğru yaptığım için de acıkmıyorum ve akşam üstü yemek yiyip günü kapatıyorum. Genelde haftanın 4 günü mutlaka spor yapıyorum ve en az 2 lt su içiyorum ve tabi yeşil çay. Bugün Dukan birasina başladım umarım yeniden sporla birlikte vereceğim.

Varsa detox tarifleriniz deneyip memnun kaldığınız bende uygularım. Bende hiç ödem olmadığı için öyle hemen tartıda ekşi de göremiyorum sanırım ya.

Bu şekilde devam etmelisin.
Şimdi dediğim gibi kilo düşük olunca vermesi daha zor vücut direnç gösteriyor.
Eski kilona dönmen zaman alabilir o yüzden.
Sabır göstermen çok önemli.
Kabak çorbası yapucam ben umarım yani eve gidince .
Tarifini yazıcam kuzular bekleyin.

kan haplarıda kilo aldırıyo bildiğim kadarıyla iştah açıyor.

Hoşgeldin 1Tutaste
Aynı durumdayım, gram kilo veremedim henüz.
ama burada motivasyon yüksek , elbet düşecek o kilolar :)
bende sıfır ekmek olarak başladım diyete, Henüz verebilmiş değilim.
şimdi spora ve egzersize ağırlık vermeye başladım.
faydasını göreceğimi düşünüyorum tabi ki.
çok sık tartılmıyoruz bu arada, sinir bozuyor :))

Hoşbuldum teşekkür ederim bende haftada 1 kez tartılıyordum ama hiç veremedigimi görünce bıraktım tartilmayi spora ağırlık verince her şey güzel şekilde ilerleyecek inşallah. Tek sıkıntı 20 aylık bir bebeğim var ve onu bırakıp isyedigim gibi yürüyemiyorum, onuda bebek arabasıyla çıkarırım ama evn etrafı o şekilde yürümeye uygun değil

kızlar dukan birası ne oluyor çok duydum bu ara işe yarıyor mu
Bende ilk defa deniyorum bakalım bir süre deneyeceğim umarım faydasını görürüm. Tarifini asauiya yazıyorum.
Dukan diyeti duydum da , birasını duymadım :)
Nasıl bir şey ?
Gerçi ben bira içmiyorum, içemiyorum.
Normal bira değil yeşilçay limon ve maden suyunun karışımına bu ismi vermişler ben ananaslı yeşilçay kullanıyorum bu şekilde tadı daha iyi oldu.

Ben şöyle yaptım 2 paket ananaslı yeşilcayı bir bardak su ile demledim 1 limon suyu koydum 1 adet maden suyu ekledim. Normalde yeşilcayı geceden demleyin vs diyorlar ama ben direk demleyip hazırladım ve bitirdim.

Bende hiç kilo veremediğimi görünce tartılmayı bıraktım, hatta o tartıyı görmek bile istemiyorum şuan
İlk zamanlar uzun bir süre vücut kendini korumaya alıyor, işin sıkıcı tarafı da bu zaten.
ama eğer devam ettirebilirsen istikrarlı bir şekilde, gerçekten verdiğini göreceksin.
Gerçi bebeğinde varmış, Ne güzel, allah bağışlasın İnşallah
Senin için biraz zor olabilir evet ama , bak evde uygulayabileceğin leslie videoları da var.
bende leslieyle burası sayesinde tanıştım, Daha doğrusu isabellacım sayesinde :))
Dışarı çıkamadığın zamanlarda evden sporla gayette bu işi başarabilirsin

Normal bira gibi bir şey sandım yaa, bendeki de akıl
Aaa bak bunu deneyebilirim bende.
Yeşil çay alacaktım zaten.

Afiyet olsun canım tartida güzel sonuclar icin ne kadar beklemek gerekiyor

Afiyet olsun canım tartida güzel sonuclar icin ne kadar beklemek gerekiyor
1 ayımız daha var önemli farklar için .
Haziran sonu itibariyle artık ciddi farklar görücez.
Bu şekilde gidersek ama dediğim gibi kontollü olupp sporu ihmal etmeyin.
Tartıyı da fazla kullanmayın haftada 1 kez en fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…