- 18 Mayıs 2011
- 5.816
- 18.679
- 448
- Konu Sahibi Isabella_7
-
- #1.021
Harika gidiyorsun benceYarin görüşürüz yarinki yemegim firinda kiymali türlü ev halkina pilav domates salatasi olacak kismetse
GünaydınKızlar günaydın
Dün biraz dinleneyim spor yaparım dedim yatış o yatış yaniçok yorulmuştum.
Bacaklarım ağrıyor antrenman ağır geldi heralde neyse bugün yaparım antrenman.
Dün bide 1 dilim baklava yedim
Bugün sıkı tutucam ama bırakmak yok ..
Güzel bir gün olsun hepimize
Bende tartıda değil ama , normal de kendimi hafiflemiş hissediyorum tabi ki.Kızlar ben daha tartılmadım pek kilo verdiğimi de düşünmüyorum ama bir hafifleme olmaya başladı sanki giyince göbeğimi belli eden tişörtlerim biraz daha salaş düzgün durmaya başladı bu sabah farkettim
Vücuda şeker girmediği içinde etkisi var benceBende tartıda değil ama , normal de kendimi hafiflemiş hissediyorum tabi ki.
Beslenme alışkanlığımızı, rutinimizi değiştirdik, onun şişkinliği gitti öncelikle.
Tartıda da vermiş olacağız, yakındır
Bende tartılmadım ama hafiflediğimi hissediyorum yol uzun kilolar gidecek ama biraz daha zaman ve sabır kuzuKızlar ben daha tartılmadım pek kilo verdiğimi de düşünmüyorum ama bir hafifleme olmaya başladı sanki giyince göbeğimi belli eden tişörtlerim biraz daha salaş düzgün durmaya başladı bu sabah farkettim
Bende ya hava da yine kapalı tam uyku havası var.Günaydın
Bende aynı şekilde çok yoruldum, yatağıma gitmek bile zor geldi , çok yorucu oluyor gerçekten.
bu sabah o kadar yorgun uyandım ki, baş ağrısı ve boyun ağrısı.
evde olup uyumak istiyorummm
Günaydın canımGünaydın Günaydın güzellikler
Benimde anı şekilde kuzu, fena yamuldum bugünBende ya hava da yine kapalı tam uyku havası var.
Benimde bacaklarım popom ağrıyor
Pazar günü sıkı bir antrenman yaptım kalça için o yüzden heralde.
Bakalım bugün daha verimli geçsin
Ay bende valla bide saçma sapan erkenden uyumuşum gece kalktım falan .Benimde anı şekilde kuzu, fena yamuldum bugün
Bende yulaf düsünüyorumKahvaltımı yaptım ben yulaf lapası
Bende erken uyudum bugün de hava kapali yagacak gibi sankiAy bende valla bide saçma sapan erkenden uyumuşum gece kalktım falan .
Böyle bir ağırlık var üstümde hayırlara olsun ne diyeyim enerjim düştü
Bende 11 civarı uyudum ama sor hiç uyumamış gibiyim bugün gerçekten kuzuAy bende valla bide saçma sapan erkenden uyumuşum gece kalktım falan .
Böyle bir ağırlık var üstümde hayırlara olsun ne diyeyim enerjim düştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?