Isabellanın dıyet gunlugu

Kızlar motivasyonunuz çok güzel bende bu topigi sevdim gerçekten uyumlu insanlar var Allah'ım nazar degdirmesin
Kahvaltıda soğanlı biberli omlet domates salatalık zeytin peynir yedim ardından bitki çayımı içtim bol su. Az önce sade sekersiz Türk kahvemi de içtim

Aksam yemegine sebze yemeği olacak (belki türlü yemeğini bilirsiniz onu yapcam ) çorba olacak salata olacak pilav da yapcam ev halkına ama yemeyi dusunmuyorum belki bir kaşık yerim bu şekilde menüm bu aksam

Ya yine söylemeyi unutmuşum bugün birinci numaram oğlumun doğum günü bugün 7.yasina bastı hatta bir saat önce doğum saatiydi bu akşam ona sade bir pasta kesme kutlama yapcaz inşallah bakalım. Ben de yaş pastanın sadece tadına bakaeim şimdi aklıma geldi pilav yemem de hakkımı küçük bir dilim tadımlık pastadan yana kullanırım

Kalça bacak çalıştım 30 dakika iyi geldi şöyle açıldım ama bittim valla kızlar bugünlük bu kadar zorlamıyorum.
Hafta içi Leslie yapmayı düşünüyorum biraz.
Bugün artık yapamıcam yoruldum

Doğum günü kutlu olsun küçük adamın öpüyoruz onu nice mutlu yıllara

Oğluşunun doğum günü kutlu olsun ,sağlıklı nice mutlu senelere inşallah

Evett kendi video mu ,yani ayaklarımi
Bisiklet biniyorum da.
Neyse eklemedi.
Yap kuzu yap sporunu .
Bende yaptım bitirdim bugünü yoruldum valla devrildim artık keyif yapıyorum .
Spor çok güzel bir şey ya mutluluk hormonu salgılıyor vücut spor yapınca düzenli enerji yükseliyor kesinlikle.
Spor yapmadan nasıl durmuşum diye şaşırıyorum uzun zamandır ara vermiştim.

Kesinlikle kuzum ilk başlarda zor geliyor yalan yok ama sonra alışıyorsun.
15 dk bisiklet
10 dk bacak çalışması
Ve 1 saate yakın da tempolu yürüyüş arada koşu şeklinde yaptım bitirdim bu akşamı

kızlarrr bugun hiç giremedim misafirlerim vardı hep dısardaydık bakamadım hiç oyüzden. Ama diyetimi bozmadım sabah yulaf yedim aksam dısarda yedik ben tavuk yedim soslu yanında ayran ve salata hatta aksamüstü 4 te yedik o saatten sora yemedim bişey , dünkü biranın cezası bugun iyi de yürüdüm, siz de sporları yapmıssınız harikasınız

Nice güzel yaşları olsun sağlıkla mutlulukla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…