- 29 Mart 2011
- 2.763
- 1.885
- 448
- Konu Sahibi Isabella_7
-
Doğum günü kutlu olsun küçük adamın öpüyoruz onu nice mutlu yıllaraYa yine söylemeyi unutmuşumbugün birinci numaram oğlumun doğum günü bugün 7.yasina bastı hatta bir saat önce doğum saatiydi bu akşam ona sade bir pasta kesme kutlama yapcaz inşallah bakalım. Ben de yaş pastanın sadece tadına bakaeim şimdi aklıma geldi pilav yemem de hakkımı küçük bir dilim tadımlık pastadan yana kullanırım
Oğluşunun doğum günü kutlu olsun ,sağlıklı nice mutlu senelere inşallahYa yine söylemeyi unutmuşumbugün birinci numaram oğlumun doğum günü bugün 7.yasina bastı hatta bir saat önce doğum saatiydi bu akşam ona sade bir pasta kesme kutlama yapcaz inşallah bakalım. Ben de yaş pastanın sadece tadına bakaeim şimdi aklıma geldi pilav yemem de hakkımı küçük bir dilim tadımlık pastadan yana kullanırım
Şifa olsun kuzumKalça bacak çalıştım 30 dakika iyi geldi şöyle açıldım ama bittim valla kızlar bugünlük bu kadar zorlamıyorum.
Hafta içi Leslie yapmayı düşünüyorum biraz.
Bugün artık yapamıcam yoruldum
Başla kuzum kolay gelsin full konsantreBu akşam startı verdim, başlıyorum giydim taytimi
Teşekkür ederim beybisiBaşla kuzum kolay gelsin full konsantre
Spor videosu muSizde gelsenize bu tarafa
Edit : Video eklemiştim olmadı neyse
Evett kendi video mu ,yani ayaklarımiSpor videosu mu
Yap kuzu yap sporunu .Evett kendi video mu ,yani ayaklarımi
Bisiklet biniyorum da.
Neyse eklemedi.
Kesinlikle kuzum ilk başlarda zor geliyor yalan yok ama sonra alışıyorsun.Yap kuzu yap sporunu .
Bende yaptım bitirdim bugünü yoruldum valla devrildim artık keyif yapıyorum .
Spor çok güzel bir şey ya mutluluk hormonu salgılıyor vücut spor yapınca düzenli enerji yükseliyor kesinlikle.
Spor yapmadan nasıl durmuşum diye şaşırıyorum uzun zamandır ara vermiştim.
HarikasınKesinlikle kuzum ilk başlarda zor geliyor yalan yok ama sonra alışıyorsun.
15 dk bisiklet
10 dk bacak çalışması
Ve 1 saate yakın da tempolu yürüyüş arada koşu şeklinde yaptım bitirdim bu akşamı
Ya yine söylemeyi unutmuşumbugün birinci numaram oğlumun doğum günü bugün 7.yasina bastı hatta bir saat önce doğum saatiydi bu akşam ona sade bir pasta kesme kutlama yapcaz inşallah bakalım. Ben de yaş pastanın sadece tadına bakaeim şimdi aklıma geldi pilav yemem de hakkımı küçük bir dilim tadımlık pastadan yana kullanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?