- 21 Şubat 2011
- 874
- 597
- 323
- Konu Sahibi Isabella_7
-
Ya yine söylemeyi unutmuşumbugün birinci numaram oğlumun doğum günü bugün 7.yasina bastı hatta bir saat önce doğum saatiydi bu akşam ona sade bir pasta kesme kutlama yapcaz inşallah bakalım. Ben de yaş pastanın sadece tadına bakaeim şimdi aklıma geldi pilav yemem de hakkımı küçük bir dilim tadımlık pastadan yana kullanırım
4'ten sonra başkaa bir şey yememişsin, ben olsam yerdim kesinkızlarrr bugun hiç giremedim misafirlerim vardı hep dısardaydık bakamadım hiç oyüzden. Ama diyetimi bozmadım sabah yulaf yedim aksam dısarda yedik ben tavuk yedim soslu yanında ayran ve salata hatta aksamüstü 4 te yedik o saatten sora yemedim bişey , dünkü biranın cezasıbugun iyi de yürüdüm, siz de sporları yapmıssınız harikasınız
Günaydın balımKızlar günaydın
Güzel bir hafta olsun hepimize
Yine erkenciyim malum.
Güne filtre kahvemle başlıyorum her zamanki gibi
Bende yulaf yapucam bugün markete gidip süt almam lazım üşeniyorumGünaydın balım
Bende şuan kahvaltı faslındayım ,ağırdan alıyorum.
Hem iş , hem atıştırma :)
Birazdan o sert mi sert sade kahvemi içeçeğim, açılmam lazım
Aa bugün çalışmıyor musun şekerim ?Bende yulaf yapucam bugün markete gidip süt almam lazım üşeniyorum
Çalışıyorum işteyim.Aa bugün çalışmıyor musun şekerim ?
Üşenenin oğlu uşağı olmazmış , Bir anneanne sözü
Günaydın kızlarAy pastaya hiç dayanamam
Mutlu yıllar dilerim hanifeGünaydın kızlar
Kutlamalarıniz için hepinize çok teşekkür ederim
Cicolat pastaya bende dayanamadım zaten bir dilim yedim
Ya tatlıyı tatlı yiyecekleri mi özlemişim ne anlamadım ama adetim çok yakın dun aksam bende bir şişkinlik oluştu ağrım vardı ilacam dedim ama gelen giden yok o bir dilim tatlı bana oyle iyi geldi ki dünyanın en güzel yiyeceği gibi geldi hasta olcam herhalde ondan.
Kahvaltiyi henüz yapmadik dun aksam kutlama filan derken epey geç yattık benim oğlanlar uyuyo
Ayy hayalim olan iş yeri, ne güzel :))Çalışıyorum işteyim.
Yanda market var ordan alıyorum.
Mutfak var iş yerimde o yüzden istediğimi yapıyorum evim gibi burası
Benim henüz akşam yemeğimi düşünme saatlerim gelmedi , acıkma saatlerim öğleden sonraBugün yemek planim yogurt corbasi yesil fasulye
Sabah kahvemi isyerinde ictim bikac ceviz badem kuruüzüm esliginde kahvalti yumurta salatasi bol yesillikli
Pastaya bende hiç dayanamam , Allahtan doğum günü vs. falan yok bugünlerde de idare ediyorumGünaydın kızlar
Kutlamalarıniz için hepinize çok teşekkür ederim
Cicolat pastaya bende dayanamadım zaten bir dilim yedim
Ya tatlıyı tatlı yiyecekleri mi özlemişim ne anlamadım ama adetim çok yakın dun aksam bende bir şişkinlik oluştu ağrım vardı ilacam dedim ama gelen giden yok o bir dilim tatlı bana oyle iyi geldi ki dünyanın en güzel yiyeceği gibi geldi hasta olcam herhalde ondan.
Kahvaltiyi henüz yapmadik dun aksam kutlama filan derken epey geç yattık benim oğlanlar uyuyo
Kuzu özel bir şirket değil çalıştığım yer özelden yazarım sana.Ayy hayalim olan iş yeri, ne güzel :))
Ne iş yapıyordun isabellacım ? Yazdın belki önceki sayfalarda ama atlamış olabilirim
Şu tarifi bende yapacağım ama benim sütle aram pek yok.Kızlar A101 den şekersiz bitter çikolata aldım .
Yulafıma iki kare koydum.
Tadı fena değil tavsiye ederim.
Şeker ilavesi yok çikolata da
Kuzu puding gibi oluyor bu zaten.Şu tarifi bende yapacağım ama benim sütle aram pek yok.
Bana küçükken bile annem ve babam uykumda süt içirirlermiş.
ne aldıysam işte o zamanlar almışımdır sütten
sonra kendimi bildiğim yaşlarda süt içemedim maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?