Isabellanın dıyet gunlugu

Sakladim tartiyi cikip duruyorum öbür türlü kursum var yürüyerek gidecegim yarim saat sürer yol galiba

Ben bugün ne yiyeceğime hala karar veremedim.
kızlar sizce garniturlu makarna nasıl olur ?
fazla değil sadece ondan yesem , kalorısi yuksek mi sizce ?
sizden onay çıkmazsa yemeyeceğim

Sebze yemegi tavuklu salata yada bakliyatli salata daha iyi olmazmi canim

Aynen kuzu makarna yeme .
Salata tavuklu ton Balıklı yada sebze yemeği daha iyi olur .

Canım bunu günde kaç kez hangi zamanlarda içmek faydalı

Çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için bende bir süre tartılmak istemiyorum verdiğimde emin olunca tartılacağım yine net 57 olunca biraz daha ümitlendim indalalh hepimizin başaracağız

Valla tadı güzeldi ama dediğim gibi ben ananaslı kullanıyorum o yüzden biraz daha güzel oluyor
bende isabellanın tavsiyesiyle ananslı yeşilçay almışştım henüz açmadım bendekini bitirmeye çalışıyorum sevemedim şu yeşilçayı bakalım inşallah ananaslı olan güzeldir bende dukan birasını yapayım haftasonu

Ananaslı olan çok güzel yanı bana göre bende sadesini pek sevmiyorum bunu çok beğendim. Dukan birasının tarifine baktım tekrardan, 750 ml suya 2 paket yeşilçay demlenip soda ve limon ile karıştırılıyormus. Ben 200 ml suya yapmıştım. Gün içinde istediğiniz zaman içebilirmişiz belli bir zamanı yokmuş canım. Naçizane tavsiyem 1 gece bekletmeden içmek çünkü o şekilde tadı acı bir hal alıyor.

Iyi geceler
Kahvalti saat 6 30 :sütlü kahve ceviz badem kuruüzüm esliginde
Saat 10 :yesillikli yumurta salatasi domates salatalik 1 dilim pastirma 1 adet tambugday lavas cay
Ara:yesilcay 2 kuru kayisi
Aksam saat 5 :yogurt corbasi yesil fasulye yogurt 2 dilim karpuz
Spor :7500 adim 20 dakika workout
Su:1,5 litre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…