- 18 Mayıs 2011
- 5.816
- 18.679
- 448
- Konu Sahibi Isabella_7
-
- #1.001
Sakladim tartiyi cikip duruyorum öbür türlü kursum var yürüyerek gidecegim yarim saat sürer yol galiba1 ayımız daha var önemli farklar için .
Haziran sonu itibariyle artık ciddi farklar görücez.
Bu şekilde gidersek ama dediğim gibi kontollü olupp sporu ihmal etmeyin.
Tartıyı da fazla kullanmayın haftada 1 kez en fazla
Sebze yemegi tavuklu salata yada bakliyatli salata daha iyi olmazmi canimBen bugün ne yiyeceğime hala karar veremedim.
kızlar sizce garniturlu makarna nasıl olur ?
fazla değil sadece ondan yesem , kalorısi yuksek mi sizce ?
sizden onay çıkmazsa yemeyeceğim
Aynen sakla canım .Sakladim tartiyi cikip duruyorum öbür türlü kursum var yürüyerek gidecegim yarim saat sürer yol galiba
Aynen kuzu makarna yeme .Ben bugün ne yiyeceğime hala karar veremedim.
kızlar sizce garniturlu makarna nasıl olur ?
fazla değil sadece ondan yesem , kalorısi yuksek mi sizce ?
sizden onay çıkmazsa yemeyeceğim
Canım bunu günde kaç kez hangi zamanlarda içmek faydalıBende ilk defa deniyorum bakalım bir süre deneyeceğim umarım faydasını görürüm. Tarifini asauiya yazıyorum.
Normal bira değilyeşilçay limon ve maden suyunun karışımına bu ismi vermişler ben ananaslı yeşilçay kullanıyorum bu şekilde tadı daha iyi oldu.
Ben şöyle yaptım 2 paket ananaslı yeşilcayı bir bardak su ile demledim 1 limon suyu koydum 1 adet maden suyu ekledim. Normalde yeşilcayı geceden demleyin vs diyorlar ama ben direk demleyip hazırladım ve bitirdim.
Evett haklısın. Fasulye yemegi var ,ondan yemeye karar verdim. Canım çok çekti bu makarnayi ama yapmadımSebze yemegi tavuklu salata yada bakliyatli salata daha iyi olmazmi canim
Bu akşam fasulye yemeğine kaldımAynen kuzu makarna yeme .
Salata tavuklu ton Balıklı yada sebze yemeği daha iyi olur .
Çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin içinBende hiç kilo veremediğimi görünce tartılmayı bıraktım, hatta o tartıyı görmek bile istemiyorum şuan
İlk zamanlar uzun bir süre vücut kendini korumaya alıyor, işin sıkıcı tarafı da bu zaten.
ama eğer devam ettirebilirsen istikrarlı bir şekilde, gerçekten verdiğini göreceksin.
Gerçi bebeğinde varmış, Ne güzel, allah bağışlasın İnşallah
Senin için biraz zor olabilir evet ama , bak evde uygulayabileceğin leslie videoları da var.
bende leslieyle burası sayesinde tanıştım, Daha doğrusu isabellacım sayesinde :))
Dışarı çıkamadığın zamanlarda evden sporla gayette bu işi başarabilirsin
Valla tadı güzeldi ama dediğim gibi ben ananaslı kullanıyorum o yüzden biraz daha güzel oluyorNormal bira gibi bir şey sandım yaa, bendeki de akıl
Aaa bak bunu deneyebilirim bende.
Yeşil çay alacaktım zaten.
Canım bende ilk defa yaptım, öğlen yemek yemeden 1 saat önce içtim. Günde 2 kez yapan da var. Yanlış yönlendirmek istemem bir internetten araştırmakta fayda varCanım bunu günde kaç kez hangi zamanlarda içmek faydalı
bende isabellanın tavsiyesiyle ananslı yeşilçay almışştım henüz açmadım bendekini bitirmeye çalışıyorum sevemedim şu yeşilçayı bakalım inşallah ananaslı olan güzeldir bende dukan birasını yapayım haftasonuValla tadı güzeldi ama dediğim gibi ben ananaslı kullanıyorum o yüzden biraz daha güzel oluyor
Ananaslı olan çok güzel yanı bana görebende isabellanın tavsiyesiyle ananslı yeşilçay almışştım henüz açmadım bendekini bitirmeye çalışıyorum sevemedim şu yeşilçayı bakalım inşallah ananaslı olan güzeldir bende dukan birasını yapayım haftasonu
Bende yesil fasulye yedimBende fasulye yedim kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?