Isabellanın dıyet gunlugu

Selam kızlar bu sabah 5te uyandım, daha doğrusu oğlum tarafından uyandırıldım normalde de 6da kalkıyor ama 1 saatte olsa erken kalkmak üzdü

Sabah oğlumu mama sandalyesine koyup 15 dk pilates yaptım sonra bir bardağın içinde beyaz çay ve kiraz sapı demleyip içtim. Eşim uyanınca oğlumu ona bırakıp 15 dk tempolu yürüyüş yaptım. Hava o kadar sıcaktıki dayanamadım daha fazla. Burada havalar çok sıcak sabah 8de 27 dereceydi.

Öğlenleri genelde bir şey yemiyorum o yüzden Dukan birası ve belki bir porsiyon meyve ile geçiririm. Akşam da kabak detoksu yapmayı düşünüyorum oğlum erken uyuduğu için de bir yarım saat akşam pilates yaparım, umarım.

Sabah yürüyüşü ne güzel yaa, kimsecikler olmuyor
Nerede yaşıyorsun ?

Günaydın kızlar
İki haşlanmış yumurta zeytin peynir salatalık domates bir tane de nektarı yedim canim çekti düzgün meyve de yemiyorum onun da etkisi.
Birazdan bitki çayımı yapcam
Akşamüstü de sade şekersiz Türk kahvemi içerim
Akşam menüde ne olacak bilmiyorum ya ben tek olsam çok iyi de evdekilere de yapmam gerekiyor diyet süreci bu yüzden zor oluyor hele evde de yemek seçenler varsa daha da zor
Neyse olsun bırakmak yok yemekler bana uymuyosa ben de kendime biseyler yaparım
Egzersizimi henüz yapmadim karın göbek egzersizine ağırlık vercem bakalım.

Katılıyorum hele çocuklu evler için diyet cok zor olmalıı

Hoş geldin dukan birası bende cok yaparım bence ödem atmada cok faydası var bende işe yarıyor

Sabah yürüyüşü ne güzel yaa, kimsecikler olmuyor
Nerede yaşıyorsun ?
Evet ama ben lojmanın içinde yürüyorum o yüzden çok rahat olmuyor ya aslında evlerin arka tarafı yürüyüş için daha uygun ama ne kadar jiletli telde olsa dışarıdan taşıyorlar o yüzden park kısmından yürüyorum ve tabi can alıcı soruna cevap vereyim Şırnak'ta yaşıyorum

Ooo uçtan uca konuşuyoruz şuan :))
Eşin askeri personel sanırım ? zor oluyordur tahmin edebiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…