Isabellanın dıyet gunlugu

Ben tavuk ve yanına bir salata tarzı bir şey yapucam havuçlu yoğurtlu yapabilirim.
Ay bi evime atsam kendimi valla daraldım.
İşlerde yoğun değil.
Ayy evet kuzu ya, bugün çok sıkıcı geçiyor dimi ?
hiç çalışmayı istemedim bugün, ittire ittire 6'yı yapıcam
Bende tavuklu bir şeyler düşünüyorum.
Akşam spora yine mecbur gideceğim ama , es verirsem kendimi biliyorum, iyi olmuyor :))

Bende akşam kol ve karın antrenmanı yapucam inşş yani.
Dün hiçbir şey yapmadım.
Yemek yer antrenmanımı yapar duş alır uyurum heralde dün erken yattım gece 4 te kalktım .
Mal gibiyim o yüzden bugün

Bazen bana da oluyor böyle yarım yamalak uyku, sağlıklı uyku olmadığı için ertesi gün işkence oluyor.
bu gece erken uyu balım, zihnini rahatlat
yarına çok mutlu uyan
aynı şekilde bendeee

Bazen bana da oluyor böyle yarım yamalak uyku, sağlıklı uyku olmadığı için ertesi gün işkence oluyor.
bu gece erken uyu balım, zihnini rahatlat
yarına çok mutlu uyan
aynı şekilde bendeee
Evet kuzu öyle yapıcam.
Akşam yemeğini erken yiyorum şimdi
Tavuklu salata ve ayran

Kızlar bende yemeğimi yedim dünkü yemeklerden az vardı artı bir tane biber dolması yedim salata yedim o şekilde bu akşamı da kapattım artık bide bitki çayımı icicem birazdan ve yeri kalan zamanda su ve çay içerim

Size bir tarif vermek istiyorum bunu önceden yaptım sadece piştikten soğuduktan sonra sarsaniz nemli kalsa iyi olur üstü açık olunca bayağı sertleşiyor içine üzüm koymadım ceviz çok yakisiyo yulaf ezmesini un haline getirerek kullandım onu da soyliyim ve ustune az susam ve çörekotuyla beraber enfes oluyo hele sicakken harika tabi kontrollü yemek lazım sağlıklı ekmek yada poğaça gibi güzel

Eklentiler

• Screenshot_2023-05-22-12-00-49-158_com.instagram.android.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 30
Ton balıklı salata ,ve sadece 2, 3 kaşık semizotu yemeği yedim bu akşam. Başka da hiç bir şey yemem artık.
Pek sağlıklı oldu dimi
Erken yemek yiyemiyorum ,eve gelene kadar saat 7 oluyor. Hazırla falan işte ancak 8 gibi yiyebildim.
9'u bekliyorum, spora gideceğim.
Ufff ayak tabanlarim ve topuklarim da ağrıyor yaa. Neyse şikayet yok

Himm bak aslında güzel bir şeymiş bu. Un yerine yulaf ezmesi ,mantıklı. Sabah kahvaltisi için arada iyi olur bence.
Deneyebilirim bunu pazar günü

İyi akşamlar güzellikler bugün oğlum her zamankinden geç uyuduğu için ancak yazabiliyorum. Öğlen yemek yemedim hatta akşam da yemedim desem yeridir. Oğluma makarna yedirirken 3 kaşık ondan yedim bir de açlıktan bayılmak üzereyken karşıma çıkan eşimin dünden kalan 2 küçük dilim pizzasinı yedim malesef hem çok ince hem küçüktü ve başka bir şey yemedim için çok sorun etmedim.

Normalde 7den sonra hiçbir şey yemem ama oğlum geç uyuyunca az önce 1 salatalık ve 3 kaşık yoğurt yedim.

Emzirdigim için kan şekerim aşırı düşüyor, oğlumda sağ olsun gece de hiç kesintisiz uyumaz gece gündüz aanniieee memeee diye geliyor o yüzden bu saate yedim Gün içinde 2 lt su içtim. Bu kadar az yediğim halde yine şu 57den kurtulamazsam çılgına döniciiiiğğiiiimmm az kaldı

Harikasın kuzu

Çok iyi olmuş bence keşke bende spora gidebilsem, burada o kadar imkansızki...

Topigimize hoşgeldin küçük bebegin var sanırım. Kaç aylık bebişin ? İlk bebeğin mi? Küçük çocuklunun bebeklinin halinden çok iyi anlarım bu süreçte diyeti tam uygulamak epey zor oluyo çok bunalirsin ama halinden de memnun değilsindir geçecek bu günler. Bazı şeyler tam olmasa da olsun başlamak başarmanın yarısıdır hem emzirirken de kalori mi derler ondan harcaniyo diyolar bol su ve karbonhidrat şekeri de mumkunce azalttin mi kiloyu verirsin bende küçük oğlumu emzirmeden yeni kestim 7 yaşında ve 2.5 yaşına giden iki oğlum var

Teşekkür ederim hoşbuldum bebeğim 20 aylık ve ilk bebeğim hem aşırı hareketli hem çok emen bir bebek olduğu için bazen çok yoruluyorum ve egzersizlerim aksıyor ama yine de pes etmiyorum. İlk defa kilo vermek için bir çabaya girdim 4 ay öncesine kadar 53 kiloydum. Aslında açlıkla aram iyidir çok zorlanmam ama emzirirken kan şekerim düşüyor ve tabi uykusuzluktan. Ekmekle ve şerbetli tatlılarla pek aram yok, çayda ve kahvede şeker kullanmam, abur cubur da yemem ama resmen üzerime yapıştı şu 57 kilo umarım kurtulacağım.

Allah bağışlasın bebislerinizi, güzel ömürleri olsun bende 2 buçuk yaş civarı emzirmeyi sonlandırmak istiyorum umarım o kadar sabredebilirim

Çok iyi olmuş bence keşke bende spora gidebilsem, burada o kadar imkansızki...
Olsun senin çok geçerli bir mazeretin var
Bence bu kadar sorumluluğuna rağmen, o diyet başarılıdir
Açlıktan bayılacak kadar aç bırakma kendini beybi ,kan şekerini düşürme.
Emziriyorsun ve bunu dengelemek zor.
Hep biz de diyoruz burada ,ilk zamanlar kiloda düşüş olmuyor hemen ,ama sonrasında olacak merak etme sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…