Isabellanın dıyet gunlugu

Ya beni gece acıkmaları çok vuruyor dün çok geç yattım 12 gibi baya bi acıktım öyle durumlarda ne yapıyorsunuz
Canım erken uyumaya çalış ne kadar geç yatarsan acıkırsın.
Diyetlerde uyku çok önemli.
Uyku düzenini oturtmalısın.
12 den önce yataga girecej şekilde programını yapmalısın .
Ben ajandama program yapıyorum her gün.
İşten çıkınca neler yapıcam diye.
Saat saat planım var gece yatmadan da bakıyorum neleri uygulamışım.
Unutuyorum bazen çünkü.
Bakım vs günlük haftalık şeyler var planımda.

Evli misiniz bu kadar nasıl herşeye vakit bulabiliyorsunuz hem iş hem diyet hem bakım hem spor

Evli misiniz bu kadar nasıl herşeye vakit bulabiliyorsunuz hem iş hem diyet hem bakım hem spor
Hayır bekarım .
Evli olmadığım için heralde
Ama programlı olunca herseye yetişiyorım.
Bu ara böyle disiplinli olmam gerek yaza az kaldı.
Oğlak burcuyum zaten disiplinli olmak çok önemli benim için .
Ama bazen demoralize olmuyor değilim özellikle son 2 senedir hayat enerjim düşmüştü şimdi toparlanmaya çalışıyorum bana bu şekilde yaşamak iyi geliyor enerjim yükseliyor..

Merhaba kızlar
Ben 12-7 arası yediğim için yeni kahvaltı yapıyorum, sabah filtre kahve içtim, bugun normal kahvaltı yapıyorum hindi fümeli yumurta, domates peynir salatalık zeytin ve yanına şekersiz çay, 1 dilim de ekmegim var , ekmegi sabah kahvaltısında yiyorum birtek ondan vazgeçemiyorum hindi fümenin protein oranı yüksek oyuzden kahvaltıda onu da sık kullanıyorum

Program yapılıp hele birde yazılı programsa cok faydalı oluyor hem disipline sokuyor hemde garip birşekilde tüm işler yetişiyor

Sabah kahvaltısında 1 dilim ekmek sıkıntı olmaz.
Akşam öğününde tüketme tabi.
Bende hindi füme hastasıyım .
Düşük kalorili protein oranı yüksek evet tabi işlenmiş gıda ama olsun ne yapalım o kadar olur.
Ben bugün yulaf yaptım yarın yumurtalı peynirli kahvaltı yapıcam.dolapta sütüm vardı bozulmasın.

Ben yulaf çok seviyorum ya, şimdi yaz meyveleri de çıkmaya baslıyor çilekler kirazlar şeftaliler azar azar dönüşümlü süsleyelim yulaflarımızıı

Program yapılıp hele birde yazılı programsa cok faydalı oluyor hem disipline sokuyor hemde garip birşekilde tüm işler yetişiyor
Ben yarının programını bile yaptım
Böyle çok iyi oluyor ya yiyeceklerim belli hem dolapta da boxulmuyor israf olmuyor yani şunu yiyecem bugün yarın şunu yerim israfı hiç sevmem zaten Hersey yeteri kadar pahalı .
Spor programı da belli amannn bugün de yapmayayım olmuyorsun gece yatmadan üstünü çiziyorum yaptıklarımın.
Hem ne kadar yol katettiğimi görmüş oluyorum.
Bu hafta sonunda dışarı çıkmayıp evde geçirmeyi planlıyorum zaten seçim var .
Bakalım heyecanlı bir hafta sonuda bizi bekliyor kızlar

Ben yulaf çok seviyorum ya, şimdi yaz meyveleri de çıkmaya baslıyor çilekler kirazlar şeftaliler azar azar dönüşümlü süsleyelim yulaflarımızıı
Çilekli yaptım bende.
Kiraz ve erik aldım ara öğün yaparım onlarla da.
Yaz meyvelerini çok seviyorum gerçi bütün meyveleri seviyorum.
Erik özellikle kalorisi çok düşük sağlıklı.
Aslında bahar aylarında diyet yapmak daha kolay oluyor çeşit çeşit meyve var ara öğünler zengin oluyor.

Bende yeşil çay içtim kahvaltıda ama bi ben alışamadım şu yeşil çaya heralde hiç sevmiyorum

Bende yeşil çay içtim kahvaltıda ama bi ben alışamadım şu yeşil çaya heralde hiç sevmiyorum
Bundan al ananaslı yeşil çayın o kokusu yok mis gibi kokuyor yeşil çay sevmiyorsan zaten yeşil çay gibi değil ama yeşil çay

Eklentiler

• 1_org_zoom.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…